My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Hej kochane, nowe twarze? Witam.
Musze pochwalić się ze się wyspalam, Patryk spał 6h ciągiem, powinnam go obudzić ale sama spałam.. Teraz trochę się wierci :/coś mu w jelitach przeszkadza.
Ania coś jest na rzeczy..
Niusia w jakim wieku są dzieciaki?
Ara, ja się nie znam, wiec nie pomogę
Miłego dniakonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Muszę się wam przyznać, że głupia jestem niesamowicie.... Szukałam wczoraj starych wyników badań przed wizytą u gin i przy okazji zrobiłam porządek w moim papierowym burdlu...
No i teraz pewnie jeśli gin nie pomoże to ciąży nie będzie
A tak btw- dostałam ostatnio propzycję pracy. Mniej płatna niż obecna, dojazdy poza miasto, zmianowa, nie jestem pewna czy po ew. ciąży miałabym gdzie wracać... ale w zawodzie a wiem, że to jest taki sandard zatrudnienia więc nic dużo lepszego raczej się nie trafi ;/ No kurde mam niesamowity dylemat... -
nick nieaktualnyAnia- m.in. dlatego, że mój progesteron w 2 fazie był 3.04- więc raczej ciąża nie ma szansy się utrzymać, poza tym poprzednie 3 cykle pod rząd były bezowulacyjne - pęcherzyki me nie chcą pękać;/ wygląda na to, że bez wspomagania się nie obejdzie. Pozostaje mi się tylko cieszyć, że badania zrobiłam już teraz a nie dopiero po roku...
Poza tym burdel w papierach był prostą drogą do ciążyChyba idę nabałaganić znowu
Kocię przednieMina bezbłędna
mi co raz bardziej brakuje czegoś w domu i chyba w końcu się wybiorę do schroniska po psiaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:47
-
spokojnie . da ci na pobudzenie jajniczkow, i lutke badz dupka na wiekszy progesteron
gorzej by bylo jakbys miala wysoki progesteron w I fazie cyklu ... wtedy sa spore problemy
heheh noo czekala na zarciena lodowce
my ja mamy ze schroniska piesek , tez przygarnietytakie zwierzaki sa kochane
-
Smarta poczekaj jeszcze wg mnie byla 16 dc
to ze jeszcze nie podskoczyla temp nic nie znaczy pamietaj ze moze ona skoczyc nawet na 3 dzien po owu
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki. Ostatnio mało się udzielam, bo mam problem z netem w telefonie (a z kompa nie da się korzystać, bo mała wszystko mi wyrywa;().
Smarta, uszy do góry.
Nusia, jesteś moją bohaterką, 3 dzieci staracie się o kolejne - super!
Ania, mina kotki- bezcenna;)
Anuśka, też mam takie objawy, ale u mnie to rotawirus chyba:(
Izolecc, ja mam dwa schroniskowe psiaki:)
W ogóle witamy "nowe" forumowiczki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 11:29
nusia*r lubi tę wiadomość
-
ehh dziewczyny tak mi sie nie chce .. dzis mamy impreze .. roczek bratanka meza.. a ja tak nie lubie ludzi ktorzy mysla ze sa naj .. ;/
-
My dziś leniuchujemy. Mąż leczy kaca po wczorajszych urodzinach siostrzenicy i wieczorze pokerowYm z kumplami. Ja oczywiście nie piłam z racji diety. Dobilam do 10 kg. Mąż stwierdził że jak schudnę 15 to do mnie dołączy a rodzina się śmiała że co ja gubię to on w brzuchu zyskuje także mu się przyda. Najgorsze że mi się bzykac chce a on taki wypluty.
Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Smarta poczekaj jeszcze wg mnie byla 16 dc
to ze jeszcze nie podskoczyla temp nic nie znaczy pamietaj ze moze ona skoczyc nawet na 3 dzien po owu
Akurt 16dc serduszek nie było, mam nadziejeę że te z 15 jak by co wystarczaAnia_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Akurt 16dc serduszek nie było, mam nadziejeę że te z 15 jak by co wystarcza
Niusia.. owszem jest przesłodkaale... ma charakterek i nieraz to tlyko pozory
i potrafi dac w kosc
Katja witaj kochana