My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHEheheh MAri.........no grazie mille..........
Konstancja jest tak absorbująca, że za kilkoro dzieci mi robi........
a tak na poważnie to czerwiec 2016 jest brany pod uwagę - jako czas kolejnych staranek.........
ta @ jest owulejszyn nie będzie.....tak gin mówił, że pierwsze @ są bez owulacji.......Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia nie żałuj sobie, jedz kochana, jedz.......bo jak maleństwo się pojawi to dietka jak nic...........
mnie takie rzeczy po nocach się tylko śnią...z domku aby mnie nie drażnić zniknęło wszystko co z mleka, wszystko co z jajek ............ a małż tylko w pracy może "cichaczem" zjeść coś "zakazanego" dla mnie..........
więc kochana nie żałuj sobie:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jejjj Marlenq. Ale ci na początku daje w kość to macierzyństwo...
Moja przyjaciółka przez pierwsze pół roku jak karmiła pierwsze dziecko jadła tylko bułki i parówki bo cała reszta uczulała małą. Przerąbane.
Ania jedz na zdrowie- ja sobie zawsze powtarzam, że skoro mi się chce to znaczy, że mój organizm tego potrzebuje
Katja życzę udanej imprezy
Blondik i Anuśka- spokojnej nocy bez mdłości i rzygania
I witam nowe koleżanki- owocnych starań
Ja weekendowo walczę z pracą mgr... Ja co weekend zresztą- byle skończyćMalenq, nusia*r, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham moje maleństwo.........ale tęsknię za twarogiem, serkiem, lodami czy głupimi biszkoptami..............
plusem jest to że wagę mam przed ciążową....
ech........padam na pyszczek.......
Katja pobaw się i za mnie........
miłęgo wieczorku słońca..........
mała śpi, to i ja muszę też już iść spać, bo za niedługo kolejne karmienie..........
-
Malenq wrote:misia ja nic nie mogę......nawet seks nadal nie wchodzi w grę.........
już tylko jako "mleczarnia" robię..... -
Izoleccc wrote:Blondik i Anuśka- spokojnej nocy bez mdłości i rzygania
Yyyyyhyyyy no właśnie.... Gardło boli jak diabli... Postanowiłam więc mleka z miodem się napić.... No i haftom nie było końca... Mleko zupełnie odpadaPoprawiło mi się juz teraz i wypiłam wodę z miodem i cytryną
Malenq no to masz dietkę jak się patrzyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:20
-
mnie obudził Rufi, a chcialam pospać..domagał się śniadania (nie spaceru), zjadl i poszedł spać, a ja teraz juz nie usne...zaczelo mnie mdlić...;(
Ania84 masz extra wykres, chyba jeszcze tak ładnego u ciebie nie widziałam...czekam na środowe testowanie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 07:01
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Niusia to daje ci spać synek
Blondik nie no poki co nie planuje testowania bylam chora wiec owu pewnie bylo pozniej -
Hej kochane, nowe twarze? Witam.
Musze pochwalić się ze się wyspalam, Patryk spał 6h ciągiem, powinnam go obudzić ale sama spałam.. Teraz trochę się wierci :/coś mu w jelitach przeszkadza.
Ania coś jest na rzeczy..
Niusia w jakim wieku są dzieciaki?
Ara, ja się nie znam, wiec nie pomogę
Miłego dniaBlondik, ara lubią tę wiadomość