My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nie wiem co on taki ostatnio na nie. A gdzieś czytałam że w sznasa na zajście przy seserduszkach w dzień owulki to 37% a dzień przed 33. Ni chu nie pamiętam gdzie i jak wiarygodne to bylo źródło. Lecę pod prysznic i na zakupy - mężowi kwasnice ugotuje. On śpi - moze jak się wyspi i obiad mu ugotuje to się chetniejszy zrobi...
konwalianka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Hejka w niedziele...
Ale jestem dzis sprana. Spalabym tylko i tak zadaje sobie pytanie, co ja tu robie... Zdalam wlasnie chemie kliniczna na uniwerku na 3+ (tylko na egzamin przyjechalam), rano maz mi przywlokl na chate jezdzidelko dla dziecka ze smietnika, sprawne i w stanie idealnym (nowe kosztuje 160zl...). A teraz zostalam przywieziona na chama do meza do pracy po jakas fakture...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 13:34
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kochana mam podobnie teraz sie szykuje na wyjscie ale tak mi sie nie chce ze szok ..najchetniej zostalabym w domku
polezala
-
Nieukowa wrote:Hejka w niedziele...
Ale jestem dzis sprana. Spalabym tylko i tak zadaje sobie pytanie, co ja tu robie... Zdalam wlasnie chemie kliniczna na uniwerku na 3+ (tylko na egzamin przyjechalam), rano maz mi przywlokl na chate jezdzidelko dla dziecka ze smietnika, sprawne i w stanie idealnym (nowe kosztuje 160zl...). A teraz zostalam przywieziona na chama do meza do pracy po jakas fakture... -
nick nieaktualnyAniu od kilku dni mdlosci mam potworne
Jutro mam wizyte u gin wiec troche nerwowa jestem. Do tego coniedzielny obiad u tesciowejznow sie naslucham, ze ciaza to nie choroba i co bym zrobila, jakbym miala malutkie dziecko i byla w ciazy. Jak mi sie tam nie chce jechac
-
Hej laski... nie ogarniam siebie dzisiaj, śpię non stop
Smatra nakarm chłopa to na pewno zrobi się chętny
Misia współczuję takich tekstów... Mnie sąsiadka wczoraj przekonywała, żebym od razu szła na L4 i nie patrzyła na nic, a ja mam sporo pracy do czerwca i mam straszny dylemat, bo praca stresująca ale umówiłam się że podejmę się wyzwania... A teraz już nic nie wiem... Przebudziłam się po kolejnej drzemce, pobiegłam siku a tam różowawo... Coś jakby delikatne plamienie, a raczej śluz zabarwiony na różowo, bardzo blady ten róż ale jednak róż... I już mi się smutno zrobiło... A mój lekarz dopiero w czwartek będzie -
Anuśka delikatne plamienia bywają - jesli masz luteine ja bym brała na wszelki wypadek. pewnie fasola się bardziej wgryza. Najważniejsze jest spokój i pozytywne myślenie.
Anuśka lubi tę wiadomość
smarta wrote:Anuśka delikatne plamienia bywają - jesli masz luteine ja bym brała na wszelki wypadek. pewnie fasola się bardziej wgryza. Najważniejsze jest spokój i pozytywne myślenie.
-
Jestem pewna że nic się nie będzie działo. Zaciskam kciuki.
a mojego męża do studni. Obudził się i oczywiście telefon czemu mnie nie ma, że on myśli że ja już wracam i dlaczego to tyle trwa. Jak wychodziłam to otworzył oczy i mówiłam że jadę na stację zatankowac i do sklepu. Stwierdzilam że od razu umyje auto bo zawsze krzyczy że raz na jakiś czas skoro teraz tylko ja nim jeżdżę to mogłabym to zrobić. To jak robię to moja wina że kolejka na stacji i juz dawno powinnam być w domu. I jak tu się nie denerwować. ..
smarta wrote:Jestem pewna że nic się nie będzie działo. Zaciskam kciuki.
a mojego męża do studni. Obudził się i oczywiście telefon czemu mnie nie ma, że on myśli że ja już wracam i dlaczego to tyle trwa. Jak wychodziłam to otworzył oczy i mówiłam że jadę na stację zatankowac i do sklepu. Stwierdzilam że od razu umyje auto bo zawsze krzyczy że raz na jakiś czas skoro teraz tylko ja nim jeżdżę to mogłabym to zrobić. To jak robię to moja wina że kolejka na stacji i juz dawno powinnam być w domu. I jak tu się nie denerwować. ..ara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anuska nawet twój suwaczek Ci mówi że możesz zaobserwować niewielkie krwawienie
A na bilet do twojego spa to on zbiera punkty od dawna. Jeszcze trochę a drugi tydzień gratisWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:18
Anuśka lubi tę wiadomość
Nusia studiuje podyplomowo analityke medyczna zeby moc podbijac wyniki badan swoim nazwiskiem... mizeria te studia ale trzeba ;/
dobrze ze niektorzy wykladowcy humanitarnie ciezarna traktuja, ale sa tez wredoty co wala tekstami, ze brzuch to nie wymowka i mnie az kosc ogonowa boli jak siedze na krzeselkach dla ginbazy po 4h ;/ raz nawet koles sie czepil ze czest siku wychodze ale dostal opr od starosty naszego, ze fizjolog a nie wie, ze w ciazy jest wieksza produkcja moczu... takie tam kwiatki.
Anuska nie zalamuj sie, w terminie okresu sie zdarza...
Misia tesciowie to zuuoo.
Ja mialam przygod ciag dalszy. Maz pozyczyl dostawczaka i przyczepe z pracy zeby piasek przewiezc do nas bo kostke kladzie na podjezdzie. Fajnie tylko ze przyczepe z tona piachu podczepil pod nasze auto. jechalam z tona ladunku pod doma maz do mnie zarcik, ze jedziemy w 2 ciezarowy czyli ja i jego auto...a mielismy wpasc tylko po 1 fakturke do firmy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 15:52
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka spokojnie obserwuj i nie martw się na zapas bo to jak pisala smatra może być plamienie implantacyjne
Misi@ teściowa to się nie przejmuj fakt ciąża to nie choroba ale masz prawo zle się czuć,nie mieć na coś ochoty czy czuć się zmeczona,czy przewrażliwiona i ona powinna o tym wiedzieć,może powinna sobie przypomnieć jak sama była w ciązy i jak się czula...Trzymzm kciuki za jutrzejszą wizytę
nieukowa ciekawy kierunek:-) zawsze się ktoś znajdzie kto się doczepi...Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik mam l4 . mialam plamienia i bole. Plamienia przeszly dwa tygodnie temu bole sa, czasem nie moge chodzic, noga mi dretwieje z bolu, ale oewnie po tych moich operacjach odzywaja sie blizny. No i chyba hemoroidy mnie dopadly
Neukowa my w zeszlym semestrze mielismy kobiete, ktora wyzwala tez jedna dziewczyne, ze to nie przedszkole i by wychodzila do toalety, a jej chcialo sie wymiotowac. No i byl klops...a babce glupio na maxa..ma za swoje!