My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:no baa;) ale o tym czy sesje beda się odbywały z akilka miesiecy zadecyduje moje samopoczucie, chyba,ze znajdziemy kogos na zastepstwo;)
wytłumaczcie mi coś...dziś mam 47 dzień cyklu czyli powinien być 6 tydz+5 dni....czemu suwaczek odjął?
No to nie tak za kilka tylko za 2 msc
Ale jakby co mam na uwadze Wasze sesje
-
nick nieaktualny
-
U mnie wyjazd w góry zaowocował cyklem bezowulacyjnym
Poza tym było super, pogodziliśmy się z mężem i odkryliśmy, że mamy najfajniejszego psa na świecie
Zdążyłam poczytać tylko 2 ostatnie strony i widzę trochę nowych twarzy. Witajcie i tradycyjnie trzymam za Was kciuki
Misiu za Twoją wizytę też :*
PS. Mari mówił Ci już ktoś, że masz genialnego avatra?
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 21:25
Misi@, marissith lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyHej jestem po badanie bylo polowiczne, nawet serduszka nie widzialam, ale przypuszczam, ze przez zmeczenie lekarki. Powiedziala, ze jest ok i malenstwo ma ok. 5 cm.
Edit. Lekarka potraktowala mnie jak intruza,ale w sumie co sie dziwic miala jeszcze 3 pacjentki za mna.
Co do wad to mpowiedziala, ze nic nie mozna wykluczyc i ze badanie prenetalne to wykaza. Nie uspokoila mnie, a wrecz jeszcze bardziej minie roztroila. Badanie przeprowadzila tak, ze nadal boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:16
-
nick nieaktualnyMisi@- co to w ogóle za lekarka? Jeśli o tej porze nie może już dobrze pracować to nie powinna przyjmować pacjentek... Jak dla mnie to nie jest usprawiedliwienie.
Przykro mi, że zmarnowałaś czas- dobrze, że chciaż powiedziała, że wszystko jest ok.
To jest twój lekarz prowadzący? -
nick nieaktualny
-
Misia kochanie nie denerwuj się... Wrzuć małpę do studni.
Dzisiaj z rana widziałam dwa bociany. Leciały nad moim domem... Rozpłakałam się... Psychika mi wysiada. Próbuję się na siłę trzymać, ale mi nie wychodziJadę dzisiaj się umówić do kliniki leczenia niepłodności (GAMETA), albo może zadzwonię bo nie mam siły wsiąść w auto. Mam dość lekarzy z tej mojej mieściny. Albo ich nie ma gdy są potrzebni, albo gadają bzdury
Myślałam o Novum tam gdzie jest Ania84 ale do Wawy mam daleko dość a o Gamecie też słyszałam dobre opinie i mam do niej 30km.
Miłego członka laseczki -
nick nieaktualny