My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja współczuje przezyc ;/
KASIKK - jak dla mnei wyznacyz za jakies 3 dnina 16dc
KASIKK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki chodzi o to ze on ma 60 lat a ta baba 47!!! Gdzie tam teraz dziecko! I chce się zachować jak gowniarz i uciec stamtąd! Dzięki Bogu mam przy sobie człowieka który jest moim wsparciem! Bo opadam z sił, tyle numerów nam wywinal a teraz przeszedł samego siebie.
-
nick nieaktualnyKatjaa od Ciebie zacznę...... mnie by szlag trafił na taką sytuację serio, może ja za nerwowa jestem, no ale sorki twój ojciec zachowuje się jak podlotek. Masakra
Anuśka :* zobaczysz jeszcze zajdziemy i utrzymamy ciążę. Kiedyś te Aniołki do nas wrócą.
Kasikk, jezeli miałś faktycznie owulke wyznaczy ci ją za około 3 dni.
Misi@ no chamka a nie lekarka i to za taką kasęNa NFZ to bym się spodziewała takiego zachowania ale za 200 zł za wizytę
Szok.
A ja nadal czekam na siostrzenicę, siostra kończy już 41 tc i jutro ma iść już do szpitala na wywołanie porodu. Tylko teraz dopadł mnie wirus więc małą pewnie na zdjęciach pooglądamAnuśka lubi tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Anuśka, idealnie to będzie 3 dc! A robiłaś sobie AMH?
Prolaktynę TSH FT 3,4 ale AMH nie
Mam nadzieję a nawet jestem pewna, że w Gamecie zrobią mi wszystkie niezbędne badania
Katja dawaj go do studni... Ehhh masakra z tymi chłopami... Mało który używa mózgu do myślenia
Kasikk mi też się wydaje, że wyznaczy Ci owulkę w 16dc, ale wyznacza ją dopiero po trzech wyższych tempkach.
Mona lajknęłam za to że wrócą do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:50
-
KASIKK wrote:dzieki dziewczyny :* a jeszcze jedno pytanko moze glupie ale ja sie nie orientuje moze tak byc ze co cykl mam innego dnia owulke bo w poprzednim mialam 14 dnia??
U mnie pojawia się od 9dc do 23dc i nigdy nie wiem w którym dokładnie dniu nadejdzie
Dlatego trzeba się często przytulać
-
maris no co Ty mówisz?! ale że choroba psychiczna od razu?
ja tu po długim czasie się zebrałam i wszystkie wyniki elegancko podrukowałam i nawet do segregatora wpakowałam a się okazuje, że to źle o mnie świadczy i zdecydowanie na ciążę pozytywnie nie wpłyniemasz ci los
-
Helllo lasencje
Anuśka głowa do góry i powodzenia jutro, już trzymam kciuki
Kat no ja nie wiem co powiedzieć...myślałam, że w tym wieku to juz się nie da. No naprawdę...trudna sytuacja, bądź dzielna!
Wpadłam powiedzieć, że Krokodyl dziś ze szpitala wychodzi i Was pozdrawia...odezwie się wieczorem
A i za mnie i moją Zofię proszę trzymać kciuki bo dziś się wizytujemy
Buziaki i miłego dniaKatjaa, ara, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku kciukam&&&&&&&
Ja sie poplakalam, nie wytryZymalam napiecia ....
Musze znalezc innego lekarza z innego szpitala!
Nie chce juz rodzic w tym co ta lekarka pracuje, bo na w czasie wizyty powtarzala, a jak sobie pani eyobraza, jak bedzie pani rodzic i na dyzurze tez bedzie tamta poprzednia gin, i ja?
Nie szlo jej wytlumaczyc, ze tamta nie ma teraz prywatnego gabinetu i nie moze mniennprzyjac, wiec mnie przeprosila!
Matko nie chce prosic o pomoc rodziny meza, bo powiedza tesciowej i pol poznania sie dowie o wszystkim, taka zniej pierdusnica jedna!
Musze sobie znalezc kogos niezaleznego by ona jak najmniej wiedziala.
A wczoraj tesciowa po 22 dzwoni i mowi no to teraz moge powiedziec mamie o tym, ze dominika jest w ciazy...o zes co za babszczyl maz nie wytrzymal i powiedsial jej mamo, przeciez wiemy, ze odrazu cala rodzine obdzwonilas i znajomych, wiec juz nie udawaj....oburzyla sie. -
Misi@ ta kobieta ma jakieś problemy emocjonalne, ehh współczuję, że musiałaś na taką trafić
ale już nie płacz, na szczęście jest więcej ginów niż ta tępa dzida :*
tej a Ty z Poznania przecie jesteś, nie?
chcesz namiar na mojego gina? wizyta 150zł, pracuje też na PolnejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:31
-
Anuśka, myślę, że to będzie jedno z pierwszych badań. Ja też po pierwszej wizycie robiłam badanie AMH, bo tego mi do kompletu brakowało. I to był jakoś właśnie 2-3 dzień cyklu. Trzymam kciuki za wizytę
Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyara wrote:Misi@ ta kobieta ma jakieś problemy emocjonalne, ehh współczuję, że musiałaś na taką trafić
ale już nie płacz, na szczęście jest więcej ginów niż ta tępa dzida :*
tej a Ty z Poznania przecie jesteś, nie?
chcesz namiar na mojego gina? wizyta 150zł, pracuje też na Polnej
Ale mozesz mi napisac jej nazwisko to w necie sprawdze opinie i to mnie przekona!
-
nick nieaktualny