My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka, Kochanie :*
W Klinice Leczenia Niepłodności na pewno Wam pomogą, zobaczysz
Myślę, że lepiej wybrać tę bliżej, bo może się okazać, że będziesz tam częstszym gościem, tzn. np. możesz jeździć tam 3 razy w cyklu.Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Anuska tulam kochana jesli chodzi o novum ogolnie polecam ale jesli byscie sie decydowali np na in vitro to kolejki sa nasakryczne
Co do gamety ja slyszalam ze ta u was ma najlepsze opinie z 3 oddzialow gamet, u nas w kielcach ma najgorsza dlatego nawet tsm nie poszlismy
Smarta bardzo sie ciesze
Misia bedzie wszystko dobrze baba jakas nie kumata
Nie robie testu bo tempka spadłaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka tule mocno!
Przed zajściem w ciąże tzn w maju , czerwcu i lipcu byłam u niej. Potem była operacja. A po operacji miałam dziwne bóle brzucha, nie wiedziałam, czy to jelita czy jajniki.
Moja siostra dała mi do innej ginekolozki nr tel. (siostry swojej kolezanki z pracy)
u niej bylam raz. potem zaszlam w ciaze i tez do tej siostry kol zadzwonilam. w sumie bylamu tej nowej 3 razy. mialam isc kolejyz raz 17.02, ale napisala mi sms, ze narazie nie bedzie chodzic do pracy i mam sobie znalexc innego lekarza. no to zadzwonilam do starej, bo tez pracuje w tym samym szpitalu.
A ona, ze to nie fer, ze razem pracuje z tamta w jedyzm zespole i nie szlo jej wztlumaczyc, ze tamta sama mi napisala, ze nie moze prowadzic ciazy.
Zaplacilam 200 zl za ta fatalna wizyte.
Nie moglam spac...
Milego dnia! -
Dziewuszki kochane jesteście
Jak dobrze że Was tu mam
Jednakowoż koniec użalania się. Teraz wiem że owulacja jest i wiem że mogę być w ciąży - to pierwsza dobra wiadomość, a kolejna dobra jest taka, że jutro na 15:10 mam wizytę w GamecieZrobiłam więc porządek w papierach, wszystkie wyniki badań uszykowałam i już jestem w blokach startowych
Czuję że będzie dobrze i jeszcze mój ukochany Groszek do mnie wróciA najlepiej jakby przyszły dwa
W ramach rekompensaty za straty
Katja studnia jest głęboka i każdy facet się zmieściDawaj go
Byle uzbrojony nie był, bo ciężko go będzie upychać w studni
Asiula86, momo1009, ara, nusia*r, Katjaa, Mona_M, konwalianka, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anusia tulę :*
Misiu co za babon! Jak tylko możesz, trzymaj się od niej z daleka. A tak swoją droga, przez to, że wczoraj jeszcze miałam urlop, myślałam, że była niedziela i zastanawiałam się co to za super ginka Ci się trafiła, że w niedzielę wieczorem przyjmuje.
Dziewczyny u mnie zaczyna się myślenie czy nie szukać sobie innej pracy, bo w obecnej jest z dnia na dzień coraz gorzej. Tyle, że nie chciałabym tez takiej sytuacji, że trafię do nowej i od razu zaciążę (oby...), bo przecież starań nie przerwiemy. Czy któraś z Was ma lub miała może takie dylematy?
Miłego..Misi@ lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Misi@ masakra, może masz jeszcze jakąś alternatywę? co za baba, jakie fochy
wizyta ma Cię chyba uspokoić i rozwiać wszelkie wątpliwości a nie powodować jeszcze większy stres, no co za baba, sory ale się zdenerwowałam...
Anuśka przyznam Ci się, że też zrobiłam porządek w papierach, burdel się nie sprawdziłTrzymam kciuki za wizytę i powodzenie w tym cyklu &&&&&&
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dziewuszki kochane jesteście
Jak dobrze że Was tu mam
Jednakowoż koniec użalania się. Teraz wiem że owulacja jest i wiem że mogę być w ciąży - to pierwsza dobra wiadomość, a kolejna dobra jest taka, że jutro na 15:10 mam wizytę w GamecieZrobiłam więc porządek w papierach, wszystkie wyniki badań uszykowałam i już jestem w blokach startowych
Czuję że będzie dobrze i jeszcze mój ukochany Groszek do mnie wróciA najlepiej jakby przyszły dwa
W ramach rekompensaty za straty
Katja studnia jest głęboka i każdy facet się zmieściDawaj go
Byle uzbrojony nie był, bo ciężko go będzie upychać w studni
Anuśka, idealnie to będzie 3 dc! A robiłaś sobie AMH?Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAnuska nie uzbrojony chociaż kij wie... to mój ojciec... 60 letni facet który wczoraj oznajmił mi i siostrą smsem że zostanie ojcem... Ale co najlepsze nie chce być z tą kobietą... wiecie co czuje się jakbym była z patologicznej rodziny! Póki mama żyła byliśmy normalną rodziną po Jej śmierci cyrki się dzieją!
Ja w ciążę zajść nie mogę a mój 60 letni ojciec pyknal sobie bobasa! ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:11
-
Katjaa, no to grubo...
Momo, ja mam taka sytuacje, ze szykują sie zwolnienia grupowe, na raziejestem na macierzyńskim, ale gdybym zaszła w ciąże, to nie mogliby mnie zwolnić (dwa w jednym), a to dobra firma, akurat bym przeczekała, ale nie wiem czy sie uda zajść przed powrotem do pracy...
Anuska, i to mi sie podoba - tak trzymaj!!Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka, zza chmur zawsze wychodzi słońce ale daj sobie czas na przejście "żałoby", trzymam kciuki za leczenie i kolejny cykl!!!
Misi@ współczuje lekarki, chyba bym jej powiedziała do słuchu, kupe forsy bierze więc łaski nie robi! Już więcej bym do niej nie poszła na twoim miejscu.
Katjaa ale numerstraszne... kryzys wieku średniego czy co?
Momo ja szukam cały czas nowej roboty i wcale nie zamierzam rezygnować ze starań jak coś znajdę.
Ara mnie gin wyśmiał, że mam porządek z papierach i to dlatego się nie udaje bo porządek w papierach, moja droga, zakrawa na nerwicę i chorobę psychiczną...ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny