My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari, trzymaj się dzielnie! Jesteśmy z Tobą!
Aniu, ale ja Wam życzę takiej sytuacji!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mari, trzymam kciuki.
Kurde, Smarta - tulam, następny cykl bedzie Twój...
Co do dziecka to musi być wspólna decyzja, ja przez kilka lat odkładałam te decyzje, a maz mnie przekonywał, dopiero jak poczułam, ze chce to zaczęliśmy. Posiadanie dziecka niesie wiele konsekwencji także tych finansowych, wiec nie można tego wymuszać, coby potem nie wysłuchiwać, ale moze Twoj maz zmieni zdanie. Zreszta stać/nie stać to oczywiście pojęcie względne, ja np. Tez muszę pracować, bo mamy duży kredyt, wiec Zuzia bedzie musiała pójść do żłobka i juz...ewentualnie niania, ale to sporo kosztuje.
Ja tez sie wczoraj z moim pokłóciłam aż rozwód zaproponowałam (chociaz wina była poniekąd moja) dziś na przeprosiny załatwił mi Pania do sprzątania, bo mam taki sajgon szoku, ze szok... -
nick nieaktualnyAsiula - mój właśnie dostał mandat. Tzn dostałby ale nie przyjął i idzie do sądu. A w sądzie wiadomo i tak wyjdzie, że policjant mówi prawdę. Chcieli mu wmówić że wyprzedzał na przejściu, a jak powiedział że zakończył przed podwójną ciągłą przed przejściem to powiedzieli że przed przejściem tez nie można wyprzedzać. No to się wkurzył i idzie do sądu. A mówiłam, że kupie mu wideorejestrator
miał by dowód
Summerka - pani do sprzątania, fiu fiu, ale głupioby mi było jakby mi obca kobieta sprzatała w domu jak ja bym przy tym była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:07
-
Mona, niestety moja mała jest absorbująca bardzo;), ale przyznam, ze tez nie byłam przekonana a maz nalegał. Teraz juz kończy i jestem zadowolona, nieduży koszt, czysto w domu, a kobitka sobie dorobiła, bo ma kiepska sytuacje. Wszyscy są zadowoleni:)
Ale widzę Mona, ze masz tradycyjne podejście, wcześniej mówiłaś, ze obcej babie byś wychowywania dziecka nie powierzyła;)
-
Mari bidulo trzym się!
Summerko u mnie podobna kolejność, najpierw to S zaczął mówić, że chciałby mieć dziecko a ja nie była zdecydowana. I raczej wątpię żeby zadowolił się jednym, jest zwolennikiem myślenia, że jedynaki mają gorzej, choć ja - jedynaczka wcale tego nie potwierdzamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:27
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnySummerka wrote:Mona, niestety moja mała jest absorbująca bardzo;), ale przyznam, ze tez nie byłam przekonana a maz nalegał. Teraz juz kończy i jestem zadowolona, nieduży koszt, czysto w domu, a kobitka sobie dorobiła, bo ma kiepska sytuacje. Wszyscy są zadowoleni:)
Ale widzę Mona, ze masz tradycyjne podejście, wcześniej mówiłaś, ze obcej babie byś wychowywania dziecka nie powierzyła;)W tym kontekście. Niestety u nas niania chce zarabiac więcej niż ja zarabiam + często chą zwrot kosztów dojazdu. No to przepraszam.
-
Mona_M wrote:No jakbym jej całą swoją pensję oddawała? To w życiu
W tym kontekście. Niestety u nas niania chce zarabiac więcej niż ja zarabiam + często chą zwrot kosztów dojazdu. No to przepraszam.
Wiem, moja znajoma płaci prawie 2 tysie opiekunce, ale w sumie to sie nie dziwie, to normalny etat;)
-
Kurwa. Sadomasochistyvznie chcialam popatrzec na tłustą jedna kreche. A tam wujek cienia cienia.pierwszy rax widze miejce w ktorym ta druga krecha powonna byc. Rece mi sie trzęsą. Choc to wcale nie musi buc to
Karolucha, Blondik lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Kurwa. Sadomasochistyvznie chcialam popatrzec na tłustą jedna kreche. A tam wujek cienia cienia.pierwszy rax widze miejce w ktorym ta druga krecha powonna byc. Rece mi sie trzęsą. Choc to wcale nie musi buc to
Smartus, mówiłam, ze mój nos...kciukam, kciukam
-
nick nieaktualny