My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja zawsze jak ja robie to mam caly dzien nadzieje poki nie odbiore wyniku i prawie zawsze w ten sam dzien @ dostaje. Teraz tez czuje ze chyba nadchodzi....ale oby przeczucia sie nie sprawdzily
Dobrej nocki zycze wszystkim
-
Widzę, że mam wielkie szczęście bo tesco najbliżej mnie jest 24/h
. Oczywiście prościej byłoby zaopatrzyć się na wyrost w test 10, ale to nie to samo
Smarta, a Ty nie pracujesz w aptece? Nie macie 10? To jutro zamawiaj koniecznie w hurtowni
Koniara za Ciebie też kciukam
Ara Ty to masz łeb! To jak już pooglądasz sobie bliźniaki, poznasz płcie itd to pożycz USG co?Podwójnie owocnych starań!
Misia jak sie cieszę że wszystko dobrze. Jestem pewna że kolejna wizyta tylko to potwierdzi
A ja dopijam właśnie drugą lampkę wina z okazji kolejnego cyklu
PS. Ponawiam pytanie: gdzie Choco??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:49
Misi@, ara lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
dziiewczyny, szkoda kasy na testy, liczy sie beta;) mi nigdy w testach nieciążowych nie wychodziły nawet po czasie kreski, także trzymam kciuki;)
Misi@ cieszę się, że wszystko ok:)
a ile masz tego NT?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 06:20
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Pracuje pracuje, ale 10 oczywiscie nie mamy.
Testy wyszły dzis negatywnie także chyba wczoraj ten po godzinach to jednak falszywy - wniosek z tego jeden - należy czytać ulotki. Temperatura spadła, ja rano dziś jestem jeszcze w czarnej d więc na betę się nie wyrobię tym bardziej że krew poniera tam bardzo milomiła, ale starsza jjuz pani i wszystko idzie jej baaardzo powoli.
******************************GANG18+***************************** -
Cześć laski!
Blondikustosuj imbir
Powstrzymuje wymioty,spokojnie możesz go spożywać.
Smartabiedna moja, nie znoszę czasu oczekiwania na @ lub fasollę a po ostatnim to już totalnie mnie ścięło z nóg, po takich objawach, za to teraz nic mi nie jest, nie czułam owulacji, nic nie czuję, biorę progesteron i dalej nic, żadnego pms a co się działo w poprzednim miesiącu? Piersi nie rosną, kompletnie nic się nie dzieje. Jakbym kobietą nie była właściwie, tak się czuję. Może i lepiej.
Tęsknię za Wami bardzo bardzo ale ten czas niemyślenia dobrze mi robi. A od przyszłego tygodnia to już praca ruszy na 100% obrotach.
Momo
Koniara wiataj! Muszę zajrzeć na Twój wykresJak Ci tu na 30-chach? No i nie mam dostępu do wykresu, trudno.
Zmieniło się coś w tabelce? Jak statystyki?
Asiulka, ara, i wszystkie zaglądające tu dziewczyny
Miłego dnia, idę działać! buuuuuziakiii!!!!!!!!!!!!!!!dla wszystkich, wszystkich z 30-steczek
Blondik, Asiula86, ara, momo1009, LaRa, Koniara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry;)
Lama super, ze sie odezwalas
Blondik juz doczytalalm, NT jest chyba w normie bo ma2,3 a chyba od 2,5 jest ryzyko ufff
Wiecie tak sobie mysle, ze lekarz chce mnie jeszcze raz zobaczyc, bo jak powiedzialam mu o wynikach mojego meza to doslownie oczy zrobil jak 5 zl. I zapytal czy dziecko mam z mezem? To mnie zaskoczylo, ze w ogole mogl pomyslec o czyms takimpowiedzialam, ze oczywiscie, nie ma innej opcji.
Smarta tule mocno
Milego piatecxku zyczeBlondik, ara, Nieukowa, 6lama9, Koniara lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki!
lama jak fajnie, że jesteśw tabelce chyba się nic nie zmieniło... statystyki leżą i kwiczą
starałam się nadrobić drugim jajem ale zasnęłam wczoraj z nadmiaru emocji
jak cudownie, że dziś piąteczekjedziemy do rodziny a tam zjazd dzieciorów - brat z córką przylatuje, bratowa z dwiema córkami, do tego siora jest na miejscu z dwójką dzieci - dziadki chyba się posikają ze szczęścia - jeszcze w takim składzie spotkania nie było, oj czeka nas wesoły weekend
momo1009, Misi@, Mona_M, Summerka, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Heja
Lama super że zajrzałaś, tęsknimy
Smarta tulę jeszcze mocniej, choć nie traciłabym tak całkiem nadziei że u Ciebie nie ma fosolki.
Sama się od wczoraj niepotrzebnie nastawiałam, bo @ bardzo mozolnie się rozkręcała... dziś już nie mam złudzeń
A z testami to chyba trzeba sobie postanowić, ze choćby skały srały, po 5 czy 10 czy ile tam piszą minutach testy lądują w koszu, a najlepiej od razu na wysypisku.
Mona_M, 6lama9 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyHejka.
Lama
Smarta, Momo :*
Blondik - z tymi wymiotami widocznie taka twoja uroda. Moja bratowa wymiotowała całymi dniami i to bardzo długo, aż dostawała środki uspokajające, żeby organiz "wyluzował".
Ara my chyba jutro mamy taki zlot rodzinny i oficjalne "powitanie" Zuzy. Tyle, że jak zwykle przed @ tłucze mnie migrena.
Całuje dziewczyny i miłego dnia życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:29
momo1009, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki
Widzę że usychacie z tęsknoty za mną, to przyszłam się przywitać.
U mnie nie słychać nic w sprawach rozmnażania. W poprzednim cyklu sobie postanowiłam zrobić testa w sobotę (@ miała być na następny wtorek) bo niby czemu nie. I co???? W piątek w pracy mnie krew zalała, 4 dni przed czasem i bez żadnej zapowiedzi. Zawsze ze 2 dni przed mnie brzuch pobolewa a tu nic kompletnie. Poczułam nagle skurcz w brzuchy i mokro w gaciach. Ehhhh szkoda gadać, już sama nie wiem o co w tym chodzi.
A od dwóch nocy mam porąbane sny, chyba przez pełnie.
Ściskam te co o mnie pamiętają i te co nie pamiętają też ściskam
Edit: sprawdziłam znaczenie mojego snu. Wypadające włosy są złą wróżbą. Ale co dziwne, w śnie wypadały mi garściami razem z cebulkami, ale na głowie nadal było normalnie. Nawet próbowałam znaleźć łyse miejsca i ich nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 09:57
6lama9, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej za tydz w środę powinnam dostac okres oby nie przyszedł hehe wydzielina kremowa i z dnia na dzień coraz więcej cycki bolą tez z dnia na dzień więcej po bokach i są taki pełniejsze cięższe. Jak myślicie na wykresie spadek był to mogło świadczyć o zagnieżdżaniu? Cały dzień mnie wtedy brzuch bolał ni to na okres ale trochę inny ten ból w dole i kłucie.TakaSobie
-
Choco ale też sny mają ponoć znaczenie przeciwne więc teraz grozi Ci wyjątkowo bujna czupryna
Fajnie że się odezwałaś
Uwaga
A propos ciążowych mdłości i żygości, to ostatnio czekając w gabinecie u dentystki czytałam z nudów ulotkę jakiejś specjalistycznej pasty. Pisali, że bardzo niewskazane jest dla szkliwa mycie zębów zwykłą pastą do godziny po bliskim spotkaniu z kbelkiem - powinno się tylko przepłukać usta wodą. Wiedziałyście? Bo ja wogóle i pewnie myłabym namiętnie zęby kilka razy dziennie. Oczywiście wyjątkiem jest ta specjalistyczna pasta, chyba parodontax, ale nie wiem który rodzaj
choco, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Jeszcze jedno pytanko.. Jak dwie kawy z ekspresu wypije za dzień a jednak cud by się stał i byłabym w ciąży to zaszkodzi dziecku? Kawę pije z szefem w pracy zrezygnowałabym z niej całkowicie ale szef pyta czemu nie pijesz kawy zrób sobie itp.. A nie chce chyba jak każda żeby zaraz wiedział ze planuje.. Wszyscy prócz Was i mojego M dowiedzą się jak będę w 3 miesiacuTakaSobie
-
momo1009 wrote:Choco ale też sny mają ponoć znaczenie przeciwne więc teraz grozi Ci wyjątkowo bujna czupryna
Fajnie że się odezwałaś
To ja nie chciałabym żeby sny miały znaczenie przeciwne bo śniłam ze miałam termin porodu na listopad hehe może czasem niech tam mają te złe sny a te dobre niech się spełniająTakaSobie -
Hej skarby
Co tu słychać? Ja siedzę na przeglądzie auta w serwisie więc mam trochę czasu żeby tu zajrzeć
Misia gratuluję dorodnej fasolki.
Smarta jak tam beta?
Choco miło Cię widzieć
Blondiku trzymaj się.
Nie pamiętam co miałam jeszcze pisać6lama9, Misi@ lubią tę wiadomość