My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka, gratulacje!!! Duży synek!
Ania, to już wiem, dlaczego przytyłam
A ja też miałam ostatnio TSH 2,57, podobno nie ma tragedii
Co do objętości - to wyszła najwyższa ze wszystkich 3 badań, więc widać, że chłopak się wprawiaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyDzień bry skarby:-D
Aniu prawie każdy ma ta bakterię, ale potrzebuje ona osłabionego organizmu aby zacząć siać spustoszenie.... U mnie kilka podejść antybiotyku nie pomogło zaleczyć, dopiero miodem manuka i się udało....
Na razie jest dobrze, ale jak później to czas pokaże....
Ja jak zaszlam w ciążę miałam 2,05tsh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:12
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewuszki!
Tamoslawa Gratuluję!!!:*
Dorodna Latorosl
Blondik like za 11 tydzień!
Niestety to są faceci... bezmozgowce! Ehh
Asiula teraz bez stresu i nerwów proszę! :*
Aniu te bakterie helicobakter co ma twój mąż miała moja siostra i ja... nic szczególnie groźnego więc spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:16
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
gratulacje tamka i zdrówka dla Kajtka!
ale miałam masakryczną noc... zasnąć nie mogłam a potem co chwilę się budziłam, do tego mam wrażenie, że mi opryszczka na ryju wychodzi, kurde wargi mam jakbym sobie czerwonym flamastrem przejechała
@ się czai za rogiem, nie cierpię pierwszego dnia @ kiedy jeszcze jej nie ma a już ją czujesz w kościach wrrr
no to sobie pomarudziłam
miłego dzionka Wam życzę laski -
nick nieaktualnyGratulacje dla Tamki.
Asiula mój nawet nie chce słyszeć o badaniu nasienia, a jak by miał potem chodzić do lekarza..... w życiu. Na szczęście już jedno dziecko mam, mam nadzieję, ze kiedys pojawi sie drugie.
Blondik - kup mu spray na chrapanie. Albo sobie stopery. A on zawsze tak miał, czy tylko teraz nie ma dla Ciebie czasu?
Lady - serio wierzysz, że twoja ciaża zmieni Twojego meża? Bo ja jakoś nie wierzę w ta nagłą przemianę facetów, u nich to chyba tak nie działa
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem ze to nic groznego. ale Michal dosc czesto ma zgage prowadzaca do kaszlu i wymiotow..i pierwszym badaniem jakie kazal lekarz zrobic to bylo to jakos o tym zapomnielismy ale Wolski kazal zrobic .. z prostej przyczyny u Michala w rodzinie zmarly 3 osoby 2 wujkow i ciocia na raka zoladka.
A niestety nieleczone helikobakc=teri prowadzi do owrzodzenia i jest jednym z czynnikow zwiekszajacych ryzko.. stad to badanie
poprostu realizujemy teraz pakiet badan po kuracji
Ara gdzie ci sie czai za rogiem ?? hmm -
Mona moja kolezanka stwierdzila ze po ciazy z facetami jest jescze gorzej i fakt to sie sprawdza
gdy przechodzi faza ekscytacji dzieckiekm..pozniej zapominaja ze maja obowiazki ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mona moja kolezanka stwierdzila ze po ciazy z facetami jest jescze gorzej i fakt to sie sprawdza
gdy przechodzi faza ekscytacji dzieckiekm..pozniej zapominaja ze maja obowiazki ;/ -
no to nic nie pobije meza moej znajomej..wczoraj bylysmy na spotkanku makijaz itp
wyszla o 17:30 zostawila obrane zeimniaki, usmazone kotlety i salatke.. powiedziala mezowi nasteaw ziemniaki podgrzej dzieciom kotlety i daj im jesc jak wroca z zajec..
o 19:30 dzowni corka.. mamo glodna jestem keidy bedziesz.. a ona jak tono przeciez jedliscie ..a mala nie no tata spi ..
dzieci zjadly dopierp po 20 ;/ bo tata wrocil z pracy i polozyl sie spac.. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no to nic nie pobije meza moej znajomej..wczoraj bylysmy na spotkanku makijaz itp
wyszla o 17:30 zostawila obrane zeimniaki, usmazone kotlety i salatke.. powiedziala mezowi nasteaw ziemniaki podgrzej dzieciom kotlety i daj im jesc jak wroca z zajec..
o 19:30 dzowni corka.. mamo glodna jestem keidy bedziesz.. a ona jak tono przeciez jedliscie ..a mala nie no tata spi ..
dzieci zjadly dopierp po 20 ;/ bo tata wrocil z pracy i polozyl sie spac..
To ja mam złotego małża , tylko mu nie mówcie hihihihi...
Jak byłam w ciąży to wszystko robił, jak mała się urodziła to on pierwszy pampersa zmieniał....tylko kąpiel malej to moja broszka...reszta jak jest w domku należy do niego...całkowicie zajmuje się małą.. Tylko ostatnio późno wraca i juz nie ma jak:-\a mała strasznie się ode mnie uzależnia i to mnie niepokoi:-\
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca również urodziła
Cytuję:
"Urodziłam o 5:17 przepiękną Zośkę! 3710g 58cm oczywiście naturalnie bez znieczulenia lekarz położna super ale co się umęczyłam to szkoda gadać".
Pozdrawia wszystkie dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:10
lady kiara, ara, Ania_84, momo1009, Krokodylica, Misi@, Katjaa, Mona_M, Summerka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Tamki!!
Kurde, ale popatrzcie jak to działa - cały dzień się dziewczyna męczyła żeby jednak zdecydowali się na półgodzinne cięcie.
Macie racje dziewczyny, ten wczorajszy gin zajął się mną ze 100 razy bardziej profesjonalnie niż każdy inny, żałuję że tak późno do niego trafiłam.
Anusia uśmiałam się przy tym co napisałaś. Tak, nie jest to lekarz w stylu "proszę współżyć" za 150zł. No i jak wspomniał o tym podręczniku, to też zaczęłam się zastanawiać czego to się dzieci teraz w szóstej klasie mogą uczyć. Ale doszłam do wniosku, że odniósł to do naszych czasów, kiedy to podstawówka była 8-letnia, a biologia wchodziła w 4 klasie
Aha, jeśli mój polip okaże się być polipem, to czeka mnie też histeroskopia.
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie. Sorki, ze ja tak tylko o sobie, ale nie bardzo mam teraz czas na więcej.
PS. Muszę przyznać, że wobec chrapiącego męża jestem dość brutalna, naciskam go i szturcham aż przestanie, jego i tak to nie budzi
Miłego dnia!
lady kiara, Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq wrote:Smoczyca również urodziła
Cytuję:
"Urodziłam o 5:17 przepiękną Zośkę! 3710g 58cm oczywiście naturalnie bez znieczulenia lekarz położna super ale co się umęczyłam to szkoda gadać".
Pozdrawia wszystkie dziewczyny.marcowych
-
Momo ..niech cie przebada wzdluz i w szerz
heheh
ja zaczynam odczuwac stres przed reznonasem a pozniejprzed HSG ;/ -
momo1009 wrote:Smoku gratulacje!
Kroko, teraz to już musisz rodzić, kończą Ci się wymówki
Nie rodzę, za duża presja na forum.
Poza tym chciałam Was opieprzyć !!!
Dziewczyny rodzą, lista nam się kurczy, a nowe zaciążone gdzie się pytam???!!!Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie rodzę, za duża presja na forum.
Poza tym chciałam Was opieprzyć !!!
Dziewczyny rodzą, lista nam się kurczy, a nowe zaciążone gdzie się pytam???!!!Mona_M lubi tę wiadomość