My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe Ara az sie poplakalam ze smiechu
Auska trzymam kciuki za to by @ szybko sie pojawila!
Maris tule mocno!
Knowi Ty dobra kobieto powinnas medal dostac! Mama nadzieje, ze szybko wrocicie doformy i pokonacie te chorobska!
Milej niedzieliara, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Ara no wlasnie 20.03 to podobno meteorologiczna. Mówię, nawymyślali tych wiosen a u mnie za oknem i tak śnieg (już tylko w cieniu, ale jeszczenie resztki sa).
może to to samo co astronomiczna?
Anuśka wrote:Ara bo to kura wodna byłai chciała jeszcze popływać
Ale za to rosołek z takiej wiejskiej kury to poezja
mam nadzieję, że równie dobra będzie z bidonu bo kurde tą poparzoną ręką chyba łyżki nie utrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 12:21
-
Haha, rozbroiła mnie ta kura rosołowa
Maris i Konwalianka :**
Oj, a mi się marzy remont... od tygodnia chodzę i męczę, żeby pomalować i troche poprzestawiać meble w jednym pokoju ale małż nie ma czasu, chyba po świętach
Miłej niedzieli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 12:36
ara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyPrzypominam o wpisywaniu się na listę!!!
Katjaa wrote:
TESTUJĄCE Z GANGU:
27.03- choco
30.03- Asiula86
03.04 - momo1009
06.04 - Mona_M
xx.xx- Ania_84
xx.xx- Anuśka
xx.xx- ara
xx.xx- marissith
xx.xx- Summerka
xx.xx- lady kiara
xx.xx- Anastazjaaa
xx.xx- smarta
xx.xx- 6lama9
xx.xx- koniara
Czekając na powrót:
Johnam
Lena83
Cymci
Czuwają nad Nami:
*Aniołek Blondik (Alicja)
*Aniołek Anastazji
*Aniołek Marissith
*Aniołek Anuski
*Aniołek AriennyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 14:27
-
Marissith, trzymam baaaaardzo mocno kciuki, aby w tym cyklu owulka była z odpowiedniego jajnika i żeby był piękny zielony koniec! :*
Anuśka, jak Twoje wywoływanie @?
Ara, to 21.03 jest chyba kalendarzowaz resztą jaka by nie była, to ja i tak pierwszy dzień wiosny będę obchodziła 21.03, tak jak mnie kiedyś uczyli
taka staroświecka jestem
a akcja z kurą przednia - i pewnie nie udało Ci się doprowadzić bluzki do stanu sprzed wypadku?
ara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Oj Katjuszka Kochanie pamiętałaś o moim Aniołeczku
Aż się wzruszyłam... Dziękuję kochana
Asiula coś się chyba zaczyna zbierać bo po malutku zaczynam ją czuć Mam nadzieję że do jutra się wyrobi
Dziewczyny miałyście styczność z młodym zielonym jęczmieniem? Czytam jakieś dziwne mega pozytywne opinie o tym produkcie i wierzyć mi się nie chce w toto...Katjaa lubi tę wiadomość
-
hej kochane ja doepi teraz sie melduej od wcoraj strasznie mnie ciagnie jakby jajnik prawy
cegle spie .. -
Leżę na kanapie i pachnę, i mam ochotę na coś ale nie wiem na co. Może taki dobry serniczek bym zjadła. Moja @ jeszcze nie przyszła ale zapowiadała się na wtorek, to jeszcze troche czasu ma, tylko (*)(*) zaczęły mnie mega szczypać od wczoraj.
Na tłuste plamy podobno pomaga polanie ich wodą gazowaną, ale jeszcze nie sprawdzałam tego sposobu.**********************Gang 18+***********************
-
Oh dumna jestem z mojej corki ma 2lata 8msc a siedzi w siodle normalnie jak rasowy jezdziec
ehh czysta mamusia i to po mnie ma poza uroda i charakterkiem
Ja nie wiem jaki wpisac dzien testowania bo zawpewne zaczne za kilka dnimomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta. Melduję się po ciężkim tygodniu w pracy i kolejnym weekendzie w rozjazdach. W poniedziałek wizyta u gin. Zobaczymy czy endo rośnie na winie. Podpytam też co mogło być przyczyną, że w poprzednim cyklu się nic nie zagniezdziło- a wyglądało na to, że próbowało. Pewnie teraz będzie tydzień intensywej pracy z mężęm- mam nadzieję, że owu do soboty się wyrobi.
A potem tydzień w Londynie- jedziemy niańczyć 6 letnią bratanicę mojego m., która ma akurat przerwę świąteczną -
Dziewczynki, bedzie mi was bardzo brakowało, ale po roku koncze starania. Nie z tym facetem. Jutro idę do adwokata i będę składać pozew rozwodowy. Najwyższy czas. Ale trzymam za was bardzo kciuki. Chętnie przekażę dalej Asiulkowe ziolka i inne inofolik. Jak ktos zainteresowany to prosze o info najlepiej na fejsie
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny