My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam,
To ja, Nena. Piszę do Was z kliniki. Dostałam cynk od mojej znajomej Neny ( bardzo płakała ) więc włamałam się do gabinetu lekarza i dorwałam komputer. Wprawdzie ciężko mi się pisze nosem ale dla Neny zrobię wszystko. Piszę nosem gdyż założyli mi taką dziwną bluzeczkę z rękawami wiązanymi z tyłu. Kaftan na to mówią, czy jakoś tak? Przyznaję, że bardzo twarzowa.
Słyszałam, że padły tu jakieś fałszywe oskarżenia względem Neny i ogólnie jest na Nenę nagonka...Nie ujdzie Wam to na sucho. Ta zniewaga krwi wymaga. Estoy muy locaaaa!!!
Albo ją przeprosicie albo...juz po Was!
Malenq, Anuśka, Katjaa, justta, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam. U nas jak zwykle upał. Słońce napierdziela od rana. Miałam rano tylko jeden pokaz mieszkania na wynajem. Jestem już w domu. Przyszła ekipa sprzątająca.
W ogóle rano obudziłam się z otwartymi ustami. Chyba całą noc tak spałam, bo jak wstałam to miałam bardzo suche gardło i zero śliny
Witam nowe forumowiczki.
Nena widzę wraca do formy. To dobrze.
Miłego dzionka dla was. -
nick nieaktualny
-
Racja Helenq ciągle poznajemy nowe oblicza Neny... Mam pomysł na książkę: "50 twarzy Neny"
No tak Nastka nie zajarzyłam że u Ciebie to już południe co najmniej
A mi dzisiaj tempka spada. Wku*wiona od rana jestem i najchętniej też bym tasakami rzucała albo zagryzła kogoś. Nie dość tego wkurzają mnie sytuacje które jeszcze nie nastąpiły ale mogą się wydarzyć i jak o tym pomyślę to mnie szlag trafia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 07:48
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam:)
Nenaa2 powaliłaś mnie tym tasakiem...heheheh wszystko wraca do normy:)
Witajcie nowe koleżanki:)
Słoneczko śliczne, pranie wstawione, nie śpię od 3ciej, głowa napier!@$@#$#$%$^$ - przeczytałam, że to może być od duphastonu, ale nie mam jak zamienić na luteinę bo mi gin wyjechał na urlop.....grrrrr
Milutkiego piątku:)
justta lubi tę wiadomość