X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juhuuu

Jutr dobijam do 31.....czuje sie starawo....

Wczoraj bylam na akupunkturze. Jak ktos ciekawy to w pameitniku napsialam troszke wiecej o terapii.

Co do prysznica we dwoje to my srednio za tym przepadamy bo zawsze komus jest zimno a do tego moj luby zawsze zaczyna i konczy prysznic lodowata woda! Wpadlam na pomysl ze jak kieds sobei wybudujemy dom to chce miec prysznic z dwoma sluchawkami.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczynki ;-)
    Katja w takim razie witaj z powrotem
    Ja dzisiaj też nie spałam pół nocy, ból krzyża mi się przyplątał, za długo leżałam widocznie, dzisiaj mam więcej bieganiny to będzie lepiej, pogoda piękna słoneczko świeci ;-)
    miłego dnia kobietki <3

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie w Krakowie niebo zachmurzone...powietrze ciężkie i zbiera się na burze...Całe szczęscie,że pranie zrobiłam przedwczoraj :D

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziwo dziś nie mam w ogole PMSu a to juz 26 dzien:) Ale tradzik na brodzie taki, że jeju...Ale i tak nie zepsuło mi to humoru :D W koncu urodzinowy piątek i mąż mnie wieczorem gdzieś porywa więc co tam pryszcze :D

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzyna to wszystkiego naj naj:) miłej zabawy:)

kasiarzyna lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Zaraz będę Was nadrabiać. Wczoraj z małżem wróciliśmy przed północą, ale mnie dupsko bolało od tego siedzenia motocyklowego.

Poza tym wczoraj jak mnie wytelepało na koleinach to zaczęły mi się bóle na @, tempka zleciała jeszcze niżej niż była, więc nie mam już złudzeń. Czekam na małpę. Szlag mnie trafia że nie miałam w tym cyklu owulacji. Jak by nie to że chcę pokazać lekarzowi wykres to już bym dawno pr5zestała mierzyć tą tempkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzyna spełnienia marzeń! i Zafasolkowania! :)

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny!

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj kaska! ja swietuje jutro :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Cześć dziewczynki. Zaraz będę Was nadrabiać. Wczoraj z małżem wróciliśmy przed północą, ale mnie dupsko bolało od tego siedzenia motocyklowego.

Poza tym wczoraj jak mnie wytelepało na koleinach to zaczęły mi się bóle na @, tempka zleciała jeszcze niżej niż była, więc nie mam już złudzeń. Czekam na małpę. Szlag mnie trafia że nie miałam w tym cyklu owulacji. Jak by nie to że chcę pokazać lekarzowi wykres to już bym dawno pr5zestała mierzyć tą tempkę.
    Mój małż lubi motory. Kiedyś jak mieszkał w Indiach to miał motocykl i się ścigali z kolegami. Niestety, miał wypadek i potem już tak nie szalał.
    Ja motorem jezdzić nie umiem. Nie mam pojęcia jak się biegi zmienia. W Indiach mamy Yamaszkę R15. Lubię z tyłu siedzieć, ale nie pozwalam mu na szybkie jazdy,bo się boję. No a w Indiach motocykl to najlepszy środek lokomocji ;) Wszędzie są motory, bo łatwiej się przecisnąć między samochodami. Dziewczyny też jeżdżą na skuterkach do pracy, na zakupy,do lekarza...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kurczę niby rok a kobiecie radość to sprawia :) a ja się muszę pochwalić że mi to dają 23 lata :D czyli aż 6 lat mniej :D

Dziewczyny ja na co dzień chodzę z plecakiem, w adidaskach, jakiejś tam bluzie, raczej się nie maluję i jak kupuję alkohol to panie proszą mnie o dowód. :)
    A w tamtym roku jak byłam w Urzędzie Mista coś załatwić to pani patrzy na mnie i mówi "proszę panią ale jak pani jest niepełnoletnia to trzeba z rodzicami". :D

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek29 wrote:
    Witam wszystkie starające się kobietki.

Witamy. Ciekawy podpis. :)

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka to tez blizniak jestes :D To miluskiego dnia jutro:> A ktory rocznik?

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    KotkaPsotka to tez blizniak jestes :D To miluskiego dnia jutro:> A ktory rocznik?

83

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka no proszę, to jestem tylko jeden dzień starsza :)

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Cześć dziewczynki. U mnie 30 a chwilę, więc się dołączam. Tak szybko piszecie że ledwo nadążam was czytać, ale już się uzależniłam od Was :-)

Witamy wśród nas. :)

Nick skojarzył mi się z choco bons. :D Czy jak to się tam pisze.

• smarta Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, szczególnie nowym ;)
    Krokodylica, dopiero co na mnie za bóle @ krzyczalas a tu proszę - normalnie w tym cyklu siostry blizniaczki jesteśmy :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Kasiarzyna - sto lat imienniczko! ;) spełnienia marzeń, w szczególności tego JEDNEGO! bliźniak to mój małż, bywa z Wami ciężko, oj bywa :P ja świętuję 30 czerwca - raczek jestem

co do prysznica - to my mamy deszczownicę i słuchawkę więc dajemy radę :P polecam takie rozwiązanie!

Anuśka, niech ta tempka wredna odbije! zaznaczyłam, że lubię Twój post ale chodziło mi o 50 twarzy Neny, idealnie do niej pasuje :P

Nena, bój się Boga, od rana tasakami rzucasz! nie dziwi mnie ten kaftan :P gołąbek do Ciebie doleciał ? ;) (nie)narobił gdzie trzeba? :P

Krokodyl, kurcze, trzymam kciuki żeby to nie był ból @ ...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Racja Helenq ciągle poznajemy nowe oblicza Neny... Mam pomysł na książkę: "50 twarzy Neny" ;)
    No tak Nastka nie zajarzyłam że u Ciebie to już południe co najmniej :)
    A mi dzisiaj tempka spada. Wku*wiona od rana jestem i najchętniej też bym tasakami rzucała albo zagryzła kogoś. Nie dość tego wkurzają mnie sytuacje które jeszcze nie nastąpiły ale mogą się wydarzyć i jak o tym pomyślę to mnie szlag trafia
    RZRf.jpg

Czuję się dokładnie tak samo z powodu moich tempek. :/

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Dołączam do Was kochane, dziś stuknęło mi 31 :)
    Miłego dnia forumowiczkom.

Witamy na forum 18+ :)

Widzę jest nas coraz więcej.

‹‹ 371 372 373 374 375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ