My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Juhuuu
Jutr dobijam do 31.....czuje sie starawo....
Wczoraj bylam na akupunkturze. Jak ktos ciekawy to w pameitniku napsialam troszke wiecej o terapii.
Co do prysznica we dwoje to my srednio za tym przepadamy bo zawsze komus jest zimno a do tego moj luby zawsze zaczyna i konczy prysznic lodowata woda! Wpadlam na pomysl ze jak kieds sobei wybudujemy dom to chce miec prysznic z dwoma sluchawkami. -
Witam nowe dziewczynki
Katja w takim razie witaj z powrotem
Ja dzisiaj też nie spałam pół nocy, ból krzyża mi się przyplątał, za długo leżałam widocznie, dzisiaj mam więcej bieganiny to będzie lepiej, pogoda piękna słoneczko świeci
miłego dnia kobietkiMalenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
O dziwo dziś nie mam w ogole PMSu a to juz 26 dzien:) Ale tradzik na brodzie taki, że jeju...Ale i tak nie zepsuło mi to humoru
W koncu urodzinowy piątek i mąż mnie wieczorem gdzieś porywa więc co tam pryszcze
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Zaraz będę Was nadrabiać. Wczoraj z małżem wróciliśmy przed północą, ale mnie dupsko bolało od tego siedzenia motocyklowego.
Poza tym wczoraj jak mnie wytelepało na koleinach to zaczęły mi się bóle na @, tempka zleciała jeszcze niżej niż była, więc nie mam już złudzeń. Czekam na małpę. Szlag mnie trafia że nie miałam w tym cyklu owulacji. Jak by nie to że chcę pokazać lekarzowi wykres to już bym dawno pr5zestała mierzyć tą tempkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cześć dziewczynki. Zaraz będę Was nadrabiać. Wczoraj z małżem wróciliśmy przed północą, ale mnie dupsko bolało od tego siedzenia motocyklowego.
Poza tym wczoraj jak mnie wytelepało na koleinach to zaczęły mi się bóle na @, tempka zleciała jeszcze niżej niż była, więc nie mam już złudzeń. Czekam na małpę. Szlag mnie trafia że nie miałam w tym cyklu owulacji. Jak by nie to że chcę pokazać lekarzowi wykres to już bym dawno pr5zestała mierzyć tą tempkę.
Ja motorem jezdzić nie umiem. Nie mam pojęcia jak się biegi zmienia. W Indiach mamy Yamaszkę R15. Lubię z tyłu siedzieć, ale nie pozwalam mu na szybkie jazdy,bo się boję. No a w Indiach motocykl to najlepszy środek lokomocjiWszędzie są motory, bo łatwiej się przecisnąć między samochodami. Dziewczyny też jeżdżą na skuterkach do pracy, na zakupy,do lekarza...
-
Katjaa wrote:Kurczę niby rok a kobiecie radość to sprawia
a ja się muszę pochwalić że mi to dają 23 lata
czyli aż 6 lat mniej
Dziewczyny ja na co dzień chodzę z plecakiem, w adidaskach, jakiejś tam bluzie, raczej się nie maluję i jak kupuję alkohol to panie proszą mnie o dowód.
A w tamtym roku jak byłam w Urzędzie Mista coś załatwić to pani patrzy na mnie i mówi "proszę panią ale jak pani jest niepełnoletnia to trzeba z rodzicami".Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kasiarzyna - sto lat imienniczko!spełnienia marzeń, w szczególności tego JEDNEGO! bliźniak to mój małż, bywa z Wami ciężko, oj bywa
ja świętuję 30 czerwca - raczek jestem
co do prysznica - to my mamy deszczownicę i słuchawkę więc dajemy radępolecam takie rozwiązanie!
Anuśka, niech ta tempka wredna odbije! zaznaczyłam, że lubię Twój post ale chodziło mi o 50 twarzy Neny, idealnie do niej pasuje
Nena, bój się Boga, od rana tasakami rzucasz! nie dziwi mnie ten kaftangołąbek do Ciebie doleciał ?
(nie)narobił gdzie trzeba?
Krokodyl, kurcze, trzymam kciuki żeby to nie był ból @ ...kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Racja Helenq ciągle poznajemy nowe oblicza Neny... Mam pomysł na książkę: "50 twarzy Neny"
No tak Nastka nie zajarzyłam że u Ciebie to już południe co najmniej
A mi dzisiaj tempka spada. Wku*wiona od rana jestem i najchętniej też bym tasakami rzucała albo zagryzła kogoś. Nie dość tego wkurzają mnie sytuacje które jeszcze nie nastąpiły ale mogą się wydarzyć i jak o tym pomyślę to mnie szlag trafia
Czuję się dokładnie tak samo z powodu moich tempek.