My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nytusia mi sie tak przyblokowalo.. kiedys na pol roku .. ;/ tyle ze wtey to nie staralismy sie i nie zwrocilam na to uwagi zbytnio..okazalo sie ze moja tarczyca znowu zaczel sobie ze mna w kulki leciec
Nytusia84 lubi tę wiadomość
-
ja mialam tylko w jednym roku tak ze sie zatrzymal.. ale odkad unormowali mi tarczyce to jedyny czynnikiem wydluzajacym byla grypa
-
Ania właśnie mierzę dla własnego info, dopiero mam kilka temperatur wstawione, więc nic wyczytać nie można. Może w kolejnym cyklu coś zobaczę (a może kolejny będzie za 9 miesięcy?) Bo np. na dziś mi owulacje wyznaczyło, a miałam ją w poniedziałek tak na 99%, potwierdzona testem i bólem w jajniku.
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco to niech juz termometr nie ebdzie potrzebny
Nenna .. matko.. ja bym chcila miec co 28 dni- choc nie raz sie zdarzaja tkie.. hyba jak mam owulke z lewego jajnika )
choc teraz z moimi 33 dniami tez jest luzikWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:03
-
Nena, Ty to w ogóle robot jesteś! tempka jak od linijki, długość cykli co do minuty
wszystko jak w zegareczku! pewnie z porodem też tak będzie, że wyznaczą Ci termin, wstaniesz tego dnia rano, spakujesz walizkę, pojedziesz do szpitala , powiesz - Buenos dias, przyjechałam rodzić, po czym położysz się, raz dwa trzy i będzie mały Nenek
Nytusia, a kiedy tarczycę sprawdzałaś? jak są takie akcje to radziłabym co 6 miesięcy robić tsh kontrolnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:06
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nytusia no to faktycznei zagadka z ciebei ..
Tamka dokladnie .. Nena powie maly czas sie pojawic na swicie ..a maluch tak jest i plumnena tylko rozloy nogi
a maly wyskoczy
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No Ania, 33 dni to jeszcze nie tragedia, moje z ostatniego roku były w przedziale 24-27, ale po kilka miesięcy nie mieć @ to męczarnia musi być, szczególnie dla staraczek
33 dni i ani dnia wiecej
ale sporo tez u mnei odgral stras jk czekalam na owulka a pozniej czy przyjedzie to zawsze sie przedluzal kilka dni.. a teraz luzik
w 99% mam co 33 dni
-
ja miałam 0,8 a po 2 miesiącach 9! więc niestety - tarczyca wredna jest i zdradliwa
natomiast Nytka, drąż temat bo na pewno jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy jest, trzeba ją znaleźć i ubić! jak Nena gołębiaNytusia84 lubi tę wiadomość