My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja, bzykaj się a nie kombinuj
Nie znasz dnia ani godziny
Owulka może być wcześniej w tym cyklu. Bzykoserca średnio co dwa dni dawaj
Chwilunia, Nena też miała rozbieżnościMałe, ale miała!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 12:54
kasiarzyna, Tamka lubią tę wiadomość
-
chyba nawet jakaś rekordzistka była na ovu, u której plemniory tydzień wytrzymały, bestyje
Nenek, litości, weź słownik i sprawdź znaczenie słowa "rozbieżności"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 12:45
-
kasiarzyna wrote:Krokodylica, a może to dołek implantacyjny?Ponoć rzadko się zdarza, ale kto to wie...Sama na niego liczę w tym cyklu
Nie wiem. Gdyby owulka była 18dc to dziś by był 8 dzień po owulacji więc nie wiem czy to możliwe po takim czasie?
Nie chcę sobie wkręcać czegoś czego nie ma.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dokaldnie dawaj mocy ile wleze to sie bzykajcie bo tylko to jest pewne
czyli generalnie czas plodny juz ci sie zaczynawazne ze by byl sluzik i
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Kobietki! Nenaaa zaniemówiłam przez Twój komentarz! no właśnie napisałam mojemu że dzisiaj będę Go ujeżdżała bo tak mi się masakrycznie bardzo chce... Dzisiaj mam dzień chcicy jakiej dawno nie miałam... do tego prawy jajnik zaczyna mnie kłuć... wyczuwam dobre fluidy i to zielone fluidy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 12:50
Ania_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie wiem. Gdyby owulka była 18dc to dziś by był 8 dzień po owulacji więc nie wiem czy to możliwe po takim czasie?
Nie chcę sobie wkręcać czegoś czego nie ma.wiec moze byc najczesciej jest na przlomie 8 /9 dpo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Krokodylica, ja sięgnęłam do literatury ang, tam piszą o spadku pomiędzy 5-12 dniem :)Czasem zdarza się nawet plamienie,dosłownie kropla.
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Miłego dnia Kobietki moje Kochane, uciekam na uczelnie się doszkolić z wiedzy o Międzynarodowych stosunkach wojskowych... Miłego dnia Kochane :*
Tamka, kasiarzyna, Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość
-
babeczki, ale zagnieżdżenie to przecież proces, a nie jednorazowy wgryz
czyli ono trwa, zarodek zaczyna się zagnieżdżać dajmy na to 6dpo, a 10 dpo trafia na naczynko, które pęka i wtedy jest plamienie
więc mnie się wydaje, że to nie musi być ani jednorazowy spadek tempki, ani jednodniowy ból czy plamienie , bo kropek potrzebuje czasuAnuśka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Krokodylica, ja sięgnęłam do literatury ang, tam piszą o spadku pomiędzy 5-12 dniem :)Czasem zdarza się nawet plamienie,dosłownie kropla.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mam teraz w tym cyklu taki przypadek więc z poczatkiem przyszlego tygodnia rozwieje Wam wątpliwości, a zdarzyło mi się tak pierwszy raz, bo zawsze mam trójfazowe cykle, po owulacji skacze mi raz temperatura, a po tygodniu drugi raz, a potem nagly spadek i okres. A teraz mocno sie zdziwilam co to za dołek tydzien po owulacji.Plamka krwi a potem dwa dni z niższa tempką i znowu skok hmmm..
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy