My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja, i nieśmiało dołączę..
Ja też mogę zaliczyć się do tych "ledwo po". Niestety na urodzinki prezentu nie dostałam, ale może na dzień taty będzie? O drugiego maluca staramy się już 8 cykl.. dodam, że jutro 6 rocznica ślubu, a 9 czerwca razem z mężem obchodzimy urodzinki :)Synek urodził się w dzień taty, więc kolejnym takim prezentem nie pogardzę.
Anastazjaaa, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
My w Malezji (uffff) wdaliśmy się w "rozmowę" z panią tubylką mieszkającą na wyspie, której w ogóle nie ma na mapach, takie maleństwo, która władała pojedynczymi wyrazami angielskimi i tak patrzy na mojego małża, patrzy i patrzy i nagle mówi "tajtanik", my konsternacja , ona znowu "tajtanik, star" ... i pokazuje na małża.. więc zajarzyłam i mówię: aaaa, Leonardo di Caprio! a ona szeroki uśmiech na twarzy , że taaaak
także - mam za męża Leonardo Di Caprio, nie dajcie się zwieść jakimś plotkom, że on z modelkami się prowadza, bo prowadza się ze mną!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:53
marissith, Anastazjaaa, Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:móżdżek może i mały ale rozumek wielki, że hoho
słuchać Tamki trzeba, bo ona dobrze prawi! Twoją ciążę przewidziała chociaż zapierałaś się zadnimi łapami, że dno i dwa metry mułu
więc teraz wróżę 3 ciąże w najbliższych czasie - Krokodyl, Anuśka i Kasiarzyna
reszcie bacznie się przyglądam
zapomniałam jeszcze dodać nieskromnie, że u Justy też widziałam kropka od razu po owu
Tamka tak mi wróż, tak mi mów jeszcze.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:My w Malezji (uffff) wdaliśmy się w "rozmowę" z panią tubylką mieszkającą na wyspie, której w ogóle nie ma na mapach, takie maleństwo, która władała pojedynczymi wyrazami angielskimi i tak patrzy na mojego małża, patrzy i patrzy i nagle mówi "tajtanik", my konsternacja , ona znowu "tajtanik, star" ... i pokazuje na małża.. więc zajarzyłam i mówię: aaaa, Leonardo di Caprio! a ona szeroki uśmiech na twarzy , że taaaak
także - mam za męża Leonardo Di Caprio, nie dajcie się zwieźć jakimś plotkom, że on z modelkami się prowadza, bo prowadza się ze mną!Nenaaa, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:móżdżek może i mały ale rozumek wielki, że hoho
słuchać Tamki trzeba, bo ona dobrze prawi! Twoją ciążę przewidziała chociaż zapierałaś się zadnimi łapami, że dno i dwa metry mułu
więc teraz wróżę 3 ciąże w najbliższych czasie - Krokodyl, Anuśka i Kasiarzyna
reszcie bacznie się przyglądam
zapomniałam jeszcze dodać nieskromnie, że u Justy też widziałam kropka od razu po owużeby nie robić tłoku mogę w lipcu, niech wam będzie!
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Tamka widocznie wyglądasz jak aniołek Victorias Secret!!!
taki aniołek co zszedł na złą drogę i zeżarł wczoraj paczkę chipsów
co do prognozy ciąży, to Ty jeszcze chwileczkę musisz zaczekać, tak za 3 dni Ci powiemmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Taaaa na mnie wołali na wycieczce Pamela Anderson
Cześć Konwalia
Śpię na stojąco dzisiaj... Nie wiem czy to pogoda czy co...
justta, Ania_84, Tamka, Nenaaa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Och super różnica wiekowa... U mnie trochę za duża będzie ale co zrobić... Chociaż jakiś pożytek z tego będzie, syn się zobligowal ze będzie pomagał, pożyjemy zobaczymy
A to coś z to chyba zeżarło piłkę hi hiTamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAbstrahując już czy to tanie gadki czy nie, to powiem wam szczerze, że Filipinki są śliczne! Wow! Niskie, fakt, ale wszystkie szczuplutkie, piękne długie włosy, ładna skóra. Są naprawdę bardzo, bardzo ładne.
Co prawda sypiąją za kasę ze starszymi cudzoziemcami i marzą, żeby jakiś dziadek z USA je poślubi, ale urody odmówić im nie można.
A tak w ogóle, na Filipinki mówi się "gold digger"Tamka lubi tę wiadomość