My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Och super różnica wiekowa... U mnie trochę za duża będzie ale co zrobić... Chociaż jakiś pożytek z tego będzie, syn się zobligowal ze będzie pomagał, pożyjemy zobaczymy
Jakby nam się udało, jak za pierwszym razem, w pierwszym cyklu, to byłaby jeszcze mniejsza, a tak lipa.. coraz bardziej sfrustrowana chodzę podobnie, jak mąż..
Tamka, ja dziś zjadłam wafelka,wczoraj paczkę chipsów i 1,5kg truskawek.. moje ćwiczenia idą w siną dal, bo nawet je zawiesiłam za namową ginekologa, a dość intensywnie ćwiczyłam (4 razy w tygodniu 1,5h trening), więc patrzę na siebie z lekkim niesmakiem, że teraz taka słaba jestem.. -
nick nieaktualny
-
Mój jest troszkę nietypowy, bo adoptowany. Lekko miał za młodu psychikę zniszczoną przez macochę i na początku jak z nami zamieszkał (miał wtedy 10 lat) to potrafił wołać mnie wieczorem ze swojego pokoju i pytać czy może zejść z łóżka i iść siku. Więc on bardzo pyskaty nie jest ale ma już swoje zdanie z którym niestety trza się liczyć... I argumentować też gadzina potrafi tak że szczęka opada czasemAnastazjaaa wrote:I jak kochana to jest z nastolatkami? Faktycznie tak strasznie się buntują?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Chyba, że od razu machniecie dwójeczkęAnastazjaaa wrote:Ja mam 6-cio latka, teraz pracuje nad drugim a za dwa lata chciałabym trzecie, ale to chyba nie wypali bo ponad rok namawialam męża na drugie wiec o trzecim mogę pomarzyć

-
nick nieaktualnyKochana, nie wiem jak to jest z tym starzeniem się, bo tutaj te co mają jakąś stałą pracę i męża to się operują. Mają nosy zwężone, lifting twarzy... Botoks jest na porządku dziennym. Ale raczej aż tak nie są pomarszczone. Azjatki generalnie wolniej się starzeją od Europejek. Tutaj więcej ryb się je. Może dlatego.Anastazjaaa wrote:Słyszałam że są śliczne ale szybko się starzeją?
Ale te lśniące włosy jak u pokahontas ściągają mężczyzn
A włosy dokładnie jak Pocahontas. Czarne, długie i błyszczące. A fiksy to majar super. Ja ważę 55 kg i zawsze sobie myślałam, że mam ok figurę, ale tutaj, patrząc na nie czuję się jakaś taka okrągła
-
nick nieaktualny
-
pewnieAnuśka wrote:Ja też bym tak chciała... Jeden poród a dwa szczęścia

Ale dla mnie to podobno 10raczki są przewidziane
Anuśka lubi tę wiadomość
-
A ja wtrynilam nalesniki z serem i brokulami
do tego 3 mlode ziemniazki z salatka
a na deser tarteletka owocowa
-
nie wiem czy są w stanie przebić Brazylijki, jak byłam a wymianie studenckiej w Hiszpanii to miałam kilka koleżanek z Brazylii, wymieniłyśmy się fejsbukiem i teraz ich nie poznaję! wiem, która z nich to która, ale są do siebie kompletnie niepodobne... wszystko mają nowe - nosy, tyłki, kości policzkowe ...
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Powinna chyba wrócić obowiązkowa służba wojskowa spowrotem, bo jak patrze na tych młodych chłopców...ostatnio siedział przede mna w tramwaju chlopaczek w czerwonych rurkach....
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witam,
czy mogę do Was dołączyć?
Udzielałam się na innym wątku, ale czułam się tam trochę nieswojo
Były tam same modelki, Leonardy di Caprio, Pamele Anderson, Shakiry i jakieś sex bomby jeszcze.
Z góry dziękuję
Ania_84, Anuśka, Nytusia84, Nasturcja, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
wg mnei wojsko powinno byckasiarzyna wrote:Powinna chyba wrócić obowiązkowa służba wojskowa spowrotem, bo jak patrze na tych młodych chłopców...ostatnio siedział przede mna w tramwaju chlopaczek w czerwonych rurkach....
moj sam powiedzial ze to ze poszedl do wojska sporo mu dalo nauczyl sie dyscypliny, samodzielnosci
a jego brat..no coz niby uczony - uniknal woja bo studiowal ;p a ciapa jak ta lala ;/ na dodatek nie zdyscyplinowany i dluzej niz 3 miesieace w rpacy nie wysiedzi ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:41
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
tesckasiarzyna wrote:Niedługo to ja się będę czuc nieswojo, bo taki chłopaczek będzie używał więcej kosmetyków niż ja
A kto mi np. kran naprawi ?...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH