My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Och super różnica wiekowa... U mnie trochę za duża będzie ale co zrobić... Chociaż jakiś pożytek z tego będzie, syn się zobligowal ze będzie pomagał, pożyjemy zobaczymy
Jakby nam się udało, jak za pierwszym razem, w pierwszym cyklu, to byłaby jeszcze mniejsza, a tak lipa.. coraz bardziej sfrustrowana chodzę podobnie, jak mąż..
Tamka, ja dziś zjadłam wafelka,wczoraj paczkę chipsów i 1,5kg truskawek.. moje ćwiczenia idą w siną dal, bo nawet je zawiesiłam za namową ginekologa, a dość intensywnie ćwiczyłam (4 razy w tygodniu 1,5h trening), więc patrzę na siebie z lekkim niesmakiem, że teraz taka słaba jestem.. -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:I jak kochana to jest z nastolatkami? Faktycznie tak strasznie się buntują?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ja mam 6-cio latka, teraz pracuje nad drugim a za dwa lata chciałabym trzecie, ale to chyba nie wypali bo ponad rok namawialam męża na drugie wiec o trzecim mogę pomarzyć
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Słyszałam że są śliczne ale szybko się starzeją?
Ale te lśniące włosy jak u pokahontas ściągają mężczyzn
A włosy dokładnie jak Pocahontas. Czarne, długie i błyszczące. A fiksy to majar super. Ja ważę 55 kg i zawsze sobie myślałam, że mam ok figurę, ale tutaj, patrząc na nie czuję się jakaś taka okrągła -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ja też bym tak chciała... Jeden poród a dwa szczęścia
Ale dla mnie to podobno 10raczki są przewidzianeAnuśka lubi tę wiadomość
-
A ja wtrynilam nalesniki z serem i brokulami
do tego 3 mlode ziemniazki z salatka
a na deser tarteletka owocowa
-
nie wiem czy są w stanie przebić Brazylijki, jak byłam a wymianie studenckiej w Hiszpanii to miałam kilka koleżanek z Brazylii, wymieniłyśmy się fejsbukiem i teraz ich nie poznaję! wiem, która z nich to która, ale są do siebie kompletnie niepodobne... wszystko mają nowe - nosy, tyłki, kości policzkowe ...
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Powinna chyba wrócić obowiązkowa służba wojskowa spowrotem, bo jak patrze na tych młodych chłopców...ostatnio siedział przede mna w tramwaju chlopaczek w czerwonych rurkach....
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witam,
czy mogę do Was dołączyć?
Udzielałam się na innym wątku, ale czułam się tam trochę nieswojo
Były tam same modelki, Leonardy di Caprio, Pamele Anderson, Shakiry i jakieś sex bomby jeszcze.
Z góry dziękujęAnia_84, Anuśka, Nytusia84, Nasturcja, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Powinna chyba wrócić obowiązkowa służba wojskowa spowrotem, bo jak patrze na tych młodych chłopców...ostatnio siedział przede mna w tramwaju chlopaczek w czerwonych rurkach....
moj sam powiedzial ze to ze poszedl do wojska sporo mu dalo nauczyl sie dyscypliny, samodzielnosci
a jego brat..no coz niby uczony - uniknal woja bo studiowal ;p a ciapa jak ta lala ;/ na dodatek nie zdyscyplinowany i dluzej niz 3 miesieace w rpacy nie wysiedzi ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:41
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Niedługo to ja się będę czuc nieswojo, bo taki chłopaczek będzie używał więcej kosmetyków niż ja
A kto mi np. kran naprawi ?...