My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Ludzie... moj malz punkt 7 rano z tabletem idzie na ubikacji i gra w Candy Crush Saga
co do tolerancji to mi tam nic do tego
ma wsrod znajomych i gejow i lesbijkii nigdy mi nie przeszakdzali
wg mnie bardziej chodzi o to ..ze mlodziez za duzo czasu spedza nad kompem,tv, nie maja zaiteresowan, malo z nich uprwia sporty,
a co do facetow t wg mnie wojsko sporo potrafi nauczyc.. zczegolnie jest chlopa jest maminsynkiem..
zreszta co tu duzo mowi.. jakby cos sie dzialo to wiekszosc z nich nawet nie potrafilaby strzelic z broni jakiej uzywaja w wojsku .. a co dopiero samemu sobie zszyc skarpetki , czy przetrwac w warunkach ekstremalnych ;/Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, takie czasy nastaly, ze mlodziez teraz ubiera sie tak a nie inaczej. Mnie bardziej draznia gole cycki nastolatek w gimnazjum i makijaz jakby szly do clubu. Za moich czasow tak nie bylo.
No, ale to tez nie jest powod, zebym np.nasmiewala sie czy "denerwowala" na taka osobe. Taka moda teraz, a to jak sie mlodziez ubiera to tez kwestia wychowania.
Do rurek u facetow nic nie mam. Nie deprawuja mnie rurki.
Tyle jest innych problemow na swiecie, ze jakbym miala sie czyims strojem przejmowac, to chyba bym osiwiala -
co do ubioru to mowie mnie tam nic do tego
pozatym widze jak rodzice wypuszczaja ubrane dzieci do szkoly ;/ gdzie w 4 podstawowce mama by mnie puscila w miniowce ..;/ widac ze rzesy podmalowane.. bluzeczka przed pepek.. no litosci ;/
Nasturcja, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:co do ubioru to mowie mnie tam nic do tego
pozatym widze jak rodzice wypuszczaja ubrane dzieci do szkoly ;/ gdzie w 4 podstawowce mama by mnie puscila w miniowce ..;/ widac ze rzesy podmalowane.. bluzeczka przed pepek.. no litosci ;/
A gdzie dopiero makijaz!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dokaldnie :p
ale jakby mi dziecko w takim wieku sie umalowalo ..to bym nie wypuscila dopoki tego nie zmyje.. nozsze .. przeciez to nawet nie zdrow e dla cery ;/ -
nick nieaktualnyAniu to takie pokolenie Justina Biebera. No co zrobisz? Nic nie zrobisz
Nawet jak wyjdzie z domu bez makijazu, to potem gdzies z kolezankami pod szkola sie umaluje.
Jezu, boje sie jak bede miala corke w wieku nastoletnim..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a tak serio to i tak wiem ze to mi by dziecko weszlo na leb
za to mojemu w zyciu.. jak cos powie to nie m bata zeby go przeblagac
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
glupi przyklad z kotem. zawsze mowilam nie karmimy koa jak jjemy nie dajemy mu jedzac szybnki z kanapki ..
i co .. kot poptarzy aja juz mu daje a to naloze pasztecik na palec ia kotek lize a to szyneczke oderwe.. pbo przeciez tak pieknie patrzyza to moj never
on zje i doepirowteyd da koto osobno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:O kurka, jeszcze sie nie zalapalam
Nasturcja lubi tę wiadomość