My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:To ja się już w to nie bawię dziewczynki
ale mam smaka na grilla muszę M namówić i się zrobi, wypróbuję twój przepis Ania na bananki
Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
Anuska a dodawals chili ??
bo u nie to nie dowierzali ze taka mieszanka moze tak smakowac
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustta się doczytałam, że to może być po duphastonie, no i że normalne w I trym., bo hormony szaleją...ale ja już nie wyrabiam...
taaaa wiem że tabletka by pomogła, ale MOCNIEJSZA, bo apap za słaby....więc nici - w ciąży NIE wolno....na innym forum ciężarówki pisały, żeby się przyzwyczaić, a ja NIE chcę, więc szukam domowych sposobów a może mi się uda znaleźć sposób na mnie....
naturalna medycyna czasami działa cuda... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie kazda.. zalezy od wielu czynnikow czy prog ma niski, czy plami, czy jest w jakis sposob ciaza zagrozona..
-
Dla tych ktore mysla ze wykresy bezowulacyjne nie koncza sie zielono
https://ovufriend.pl/wykres,3b88095b206bb109d59c3370aeb0ab38.htmlMalenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie progesteron na początku ciąży był 29ng/ml - niby dobry - ale gin powiedział, że w niższej granicy, i dał dupka właśnie do 12tyg....
więc od niedzieli będą jeszcze 2tyg.
tak się domyślam, bo już przejrzałam to co jem, ile piję wody, ciśnienie trochę niskie, ale bez przesady....
i wczoraj wieczorem przeczytałam o dupku, że jest winowajcą....
ech....
na razie ze skali bólu 10 - spadło na 7 - łyżeczka oleju lnianego wymieszanego z 10kroplami miętowymi i wmasowane w kark i skronie....do tego wypiłam sok z 1/2 cytryny i jakoś dam radę siedzieć....
NIKOMU nie życzę takiego samopoczucia...cieszcie się wiec laseczki, że możecie z uśmiechem i "nie" bolącą głową posiedzieć ze swoimi facetami, bo mój wczoraj zmieniał tylko okłady i prawie "płakał" że nie może mi pomóc, i ogólnie strasznie zatroskany dzisiaj pojechał do pracy...dzwoni co godzinę...chyba sprawdza czy żyję...
więc PROSZĘ mi tu korzystać!!!!!!!!!
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anuska a dodawals chili ??
bo u nie to nie dowierzali ze taka mieszanka moze tak smakowac
Wszyscy byli w szoku. Jak to rzuciłam na grilla to patrzyli na mnie tak jak bym ich otruć chciała
Ale jak spróbowali to już było super tylko że nie miałam szynki dojrzewającej i wzięłam zwykłą. Ale z dojrzewającą też spróbuję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq tulę mocno. Ale się biedna nacierpisz dzisiaj...
Ja, jak mam bóle głowy, to wmasowuję sobie w skronie Tiger Balm - to taki mentolowy balsam z Chin, ale wszędzie go sprzedają. Jest biały i czerwony. Biały jest chłodzący a czerwony rozgrzewający.
Ostatecznie tez mi pomaga ciepły prysznic i umycie głowy ciepłą wodą.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dla tych ktore mysla ze wykresy bezowulacyjne nie koncza sie zielono
https://ovufriend.pl/wykres,3b88095b206bb109d59c3370aeb0ab38.html -
nick nieaktualny
-
Odnośnie mody rurkowo-zniewieściało-młodzieżowej. Pamiętam jak mój wujek zarzekał się, że jego córka to nie będzie się malować, golić nóg itd. Oczywiście panienka w wieku 16 lat nosiła taki makijaż, że mnie to by chyba na dyskotekę w takim rodzice nie puścili.
Co to za cudowny przepis na grilla macie? Możecie linka jakiegoś podesłać?
**********************Gang 18+***********************