My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybo o to chodzi, żeby był w środku, a nie na zewnątrza hehehe...co nam ze śluzu na bieliźnie?????
ja miałam go bardzo malutko, myślałam nawet że seksu nie będzie....ale jakoś się udało...
uhmmm....zastanawia mnie to "jakoś".... przeważnie się czyta, że "jakoś tak wyszło".... -
Nenaaa wrote:A ja tam nadal uważam, że codzienny seks zmniejsza ilość plemników w nasieniu. Przykładowo, po takim trzecim wytrysku występującym podczas jednej doby w nasieniu nie ma ich już wcale
Niektórzy mężczyźni mają już na starcie za mało plemników w nasieniu i nie dla nich częsty sex w celu zapłodnienia
Ale to tylko moje zdanie
Nena być może masz rację, ale jak mi się chce bzykać to się bzykam a nie liczę ile razy mi wolno.Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Smarta, zwyczajna skleroza! Po 30tce pamiec juz nie ta, wybacz nadwornej wrozce, rowniez jestes typowana
Ktorą bolał prawy cycek?? Zaraziła mnie, cholera! Napierdziela jak szalony!
Milego weekendu Wam zycze, błagam nie szalejcie bo nie nadrobię, zaraz wyjeżdżam na wieś do teściów i rodziców
A to mnie wczoraj prawy cycek bolał. Wybacz, nie chciałam zarazić.
Miłego weekendu. -
nick nieaktualnyJeden "no problem".....mnie całą pokryły te paskudztwa, czuję się jakbym byłam nastolatką i dopiero wchodziła w wiek dojrzewania....
Krokodylku ach pozazdrościć....ja tak miałam na początku małżeństwa hehehe fajne czasy...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Jeden "no problem".....mnie całą pokryły te paskudztwa, czuję się jakbym byłam nastolatką i dopiero wchodziła w wiek dojrzewania....
Krokodylku ach pozazdrościć....ja tak miałam na początku małżeństwa hehehe fajne czasy...Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurka, aż wyguglowałam sobie o tym codziennym seksie i znalazłam takie coś
http://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,363212,seks-korzystnie-wplywa-na-jakosc-plemnikow-i-na-plodnosc.html
http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/973/wsp%C3%B3%C5%82%C5%BCycie-a-p%C5%82odno%C5%9B%C4%87/ -
nick nieaktualnyLekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że codzienny seks nie jest wskazany dla mężczyzn z małą ilością plemników. Natomiast jeśli mężczyzna ma dużo żołnierzyków, ale są np.powolne i/lub uszkodzone, to codzienny seks przed owulacją to bardzo dobre rozwiązanie. Podobno żołnierzyki wtedy stają się szybsze i mofrologia się poprawia.
-
Nasturcja wrote:Lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że codzienny seks nie jest wskazany dla mężczyzn z małą ilością plemników
A niech każdy se robi jak uważa, nigdy nic nie wiadomo
W tym przypadku wiemy tylko, że nic nie wiemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Będę tęsknić imienniczko
Hosanna albo inna Emanuella
dramat jest jak mam zadzwonić do Bilbao, oni tam mają imiona i nazwiska , na których można język połamać, a odgadnąć z tego płeć - ni huhu
spadam dziołchy, baj! nieciężarne - bzykać proszę, ciężarne - nogi do góry, leżeć, pachnieć i ewentualnie konsumować
Krokodyl, już ja Ci dam za tego cycka, no oszaleć można, grrNenaaa, Malenq, helenkq lubią tę wiadomość