X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo o to chodzi, żeby był w środku, a nie na zewnątrza hehehe...co nam ze śluzu na bieliźnie?????
    ja miałam go bardzo malutko, myślałam nawet że seksu nie będzie....ale jakoś się udało...
    uhmmm....zastanawia mnie to "jakoś".... przeważnie się czyta, że "jakoś tak wyszło"....:-/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę tęsknić imienniczko ;D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    A ja tam nadal uważam, że codzienny seks zmniejsza ilość plemników w nasieniu. Przykładowo, po takim trzecim wytrysku występującym podczas jednej doby w nasieniu nie ma ich już wcale :) Niektórzy mężczyźni mają już na starcie za mało plemników w nasieniu i nie dla nich częsty sex w celu zapłodnienia :)
    Ale to tylko moje zdanie :)

Nena być może masz rację, ale jak mi się chce bzykać to się bzykam a nie liczę ile razy mi wolno. :P

Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    gdzie znajdę Twój wykres?
    Kliknij na mój profil, tam masz " bieżący wykres na tablicy ", i klikasz w TAK :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 17:44

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, prawy cycek bolał Krokodylcię :D

A ja się nacieszyłam już gładką cerą. Właśnie mi wyszedł bolący wulkan na policzku. Cholercia no! :/

Tamka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Smarta, zwyczajna skleroza! Po 30tce pamiec juz nie ta, wybacz nadwornej wrozce, rowniez jestes typowana :P

Ktorą bolał prawy cycek?? Zaraziła mnie, cholera! Napierdziela jak szalony!

Milego weekendu Wam zycze, błagam nie szalejcie bo nie nadrobię, zaraz wyjeżdżam na wieś do teściów i rodziców

A to mnie wczoraj prawy cycek bolał. Wybacz, nie chciałam zarazić.

Miłego weekendu. :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nena być może masz rację, ale jak mi się chce bzykać to się bzykam a nie liczę ile razy mi wolno. :P
    A bzykaj się ile wlezie, ja tam liczyłam kiedy wypada...:P Każdy ma swoją taktykę :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden "no problem".....mnie całą pokryły te paskudztwa, czuję się jakbym byłam nastolatką i dopiero wchodziła w wiek dojrzewania....:-/

Krokodylku ach pozazdrościć....ja tak miałam na początku małżeństwa hehehe fajne czasy...:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Jeden "no problem".....mnie całą pokryły te paskudztwa, czuję się jakbym byłam nastolatką i dopiero wchodziła w wiek dojrzewania....:-/

Krokodylku ach pozazdrościć....ja tak miałam na początku małżeństwa hehehe fajne czasy...:)
    Dojrzewasz Malenka, nic się nie przejmuj, niedługo przejdzie i staniesz się kobietą! ;D

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, aż wyguglowałam sobie o tym codziennym seksie i znalazłam takie coś
    http://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,363212,seks-korzystnie-wplywa-na-jakosc-plemnikow-i-na-plodnosc.html

http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/973/wsp%C3%B3%C5%82%C5%BCycie-a-p%C5%82odno%C5%9B%C4%87/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że codzienny seks nie jest wskazany dla mężczyzn z małą ilością plemników. Natomiast jeśli mężczyzna ma dużo żołnierzyków, ale są np.powolne i/lub uszkodzone, to codzienny seks przed owulacją to bardzo dobre rozwiązanie. Podobno żołnierzyki wtedy stają się szybsze i mofrologia się poprawia.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że codzienny seks nie jest wskazany dla mężczyzn z małą ilością plemników
    Toteż właśnie to pisałam wcześniej :) A niech każdy se robi jak uważa, nigdy nic nie wiadomo :) W tym przypadku wiemy tylko, że nic nie wiemy ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja się Kochane moje na dzisiaj żegnam bo moje LOVE za 5 minut będzie w domku :D :*

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    No to ja się Kochane moje na dzisiaj żegnam bo moje LOVE za 5 minut będzie w domku :D :*
    Pa Katja, owocnego łikendu ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Nena. Tak na dobrą sprawę nie ma recepty na szybkie zapłodnienie. Chociaż patrząc na patologiczne rodziny wynikałoby z tego, że trzeba się bzykać po pijanemu w byle jakich warunkach :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, tylko nie wykończ chłopa! :D

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    A bzykaj się ile wlezie, ja tam liczyłam kiedy wypada...:P Każdy ma swoją taktykę :)

Wiesz, jak się ma PCO to ciężko wyczuć kiedy wypada...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Wiesz, jak się ma PCO to ciężko wyczuć kiedy wypada...
    Więc rób to kiedy masz na to ochotę, to chyba najlepsze wyjście.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Będę tęsknić imienniczko ;D
    ale że to do mnie?? myślałam, że jakieś bardziej egzotyczno-szalone imię Ci nadano :P Hosanna albo inna Emanuella ;)

dramat jest jak mam zadzwonić do Bilbao, oni tam mają imiona i nazwiska , na których można język połamać, a odgadnąć z tego płeć - ni huhu

spadam dziołchy, baj! nieciężarne - bzykać proszę, ciężarne - nogi do góry, leżeć, pachnieć i ewentualnie konsumować

Krokodyl, już ja Ci dam za tego cycka, no oszaleć można, grr

Nenaaa, Malenq, helenkq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka co mi dasz? :D
    Bobaska? :D

Tamka lubi tę wiadomość

‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ