My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorki. Maz zrobil mi niespodzianke siedzę na gorze. A on do mniej zono. Zejdz na dol no to schodze a tam kolacja wino. I moj kochany maz
Jutro napisze przepis bo z komorki pisze -
Dzień dobry wszystkim. Otworzyłam jedno oczko o zaglądam sobie do Was, ale widzę że śpicie jeszcze to może i ja z okazji soboty jeszcze podrzemę.
Ewik witam
Choco masz link do bananów z grilla
http://www.mojegotowanie.pl/grill/banany_grillowane_z_serem_w_szynceEwik, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Ewik ponownie, bo my się przecież już znamy
Dziewczyny, miałam dziś taki piękny sen, że teraz pół dnia chodzę taka rozanielona i w ogóle nie wiem co się dookoła mnie dzieje. Czasem mam tak bardzo realne sny, że potem o nich myślę przez kilka kolejnych dniEwik, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki w sobotę rano
kurde co jeden dzien to wiecej skrobiecie jak czlowiek ma nadazyc
ale nic moze uda mi sie na raz
zagladałam w wykres Malutki anusiek lub anuska chyba sie zagniezdziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 08:09
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Dziękuję za przepis, i mnie się przyda..
My dziś też mamy swoje swieto - 6 rocznica ślubu
a poza tym.. podejrzewam u siebie ospęMyślicie, ze będę musiała odpuścić cykl? Lekko się podłamałam, tym bardziej, ze za 2 tygodnie mamy wesele, na którym jestem świadkiem..
-
Anuśka wrote:Dzień dobry wszystkim. Otworzyłam jedno oczko o zaglądam sobie do Was, ale widzę że śpicie jeszcze to może i ja z okazji soboty jeszcze podrzemę.
Ewik witam
Choco masz link do bananów z grilla
http://www.mojegotowanie.pl/grill/banany_grillowane_z_serem_w_szynce
Też kradnę
Dzień dobry wszystkim.
helenkq mówisz o Anuśce? Zaraz ją podglądnę.
konwalianka marsz do lekarza! -
Dziekuje za przepis, wyprobuje dzisiaj. Teraz lece na uczelnie, mam dzis 2 egzaminy, wiec kto może niech trzyma kciuki. A poźniej będą banany z grilla
Konwalianka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, tzn. chciałam napisać, dzidziusia
A reszcie miłego weekendu.**********************Gang 18+***********************
-
OMG!!! ospa!!! kowalianka marsz do lekarza i po jakies leki bo bedziesz zalowac ja to cholerstwo mialam 2 lata temu i powiem szczerze wolalabym iśc dwa razy rodzić niż mieć jeszcze raz ospę...
choco trzymam kciukii wrazcam do nadrabiania bo nie skonczylam czytac
-
helenkq wrote:
zagladałam w wykres Malutki anusiek lub anuska chyba sie zagniezdziłaJak mi OVU wyznaczy test 100% to zrobię
Zobaczymy co mi tam wyjdzie
Konwalia do lekarza!!!!
Helenq a jak Ty się czujesz?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja juz nic nie wiem. Robilam dzis test owulacyjny i druga kreska wyszla bledsza niz ta glowna, wiec potraktowalam to jako negatyw. Wczoraj moj test owu byl 100% pozytywny, bo obie kreski byly grube i wyrazne.
Teraz juz sama nie wiem. Test owu negatyw, a Ovu Friend nadal mi owulacji nie wyznaczylo. Temperatury mi skacza. Sa w ogole bardzo niskie odkad mierze w pochwie. Co to jest? Bezowulacyjny?
Przeciez jak bylam u ginekologa 3 dni temu to widzialam pare paprotek i kwiatkow. Nie mam pojecia co jest zgrane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziewczyny ja juz nic nie wiem. Robilam dzis test owulacyjny i druga kreska wyszla bledsza niz ta glowna, wiec potraktowalam to jako negatyw. Wczoraj moj test owu byl 100% pozytywny, bo obie kreski byly grube i wyrazne.
Teraz juz sama nie wiem. Test owu negatyw, a Ovu Friend nadal mi owulacji nie wyznaczylo. Temperatury mi skacza. Sa w ogole bardzo niskie odkad mierze w pochwie. Co to jest? Bezowulacyjny?
Przeciez jak bylam u ginekologa 3 dni temu to widzialam pare paprotek i kwiatkow. Nie mam pojecia co jest zgrane
Chyba najbardziej wiarygodny jest monitoring i tyle.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziewczyny ja juz nic nie wiem. Robilam dzis test owulacyjny i druga kreska wyszla bledsza niz ta glowna, wiec potraktowalam to jako negatyw. Wczoraj moj test owu byl 100% pozytywny, bo obie kreski byly grube i wyrazne.
Przeciez jak bylam u ginekologa 3 dni temu to widzialam pare paprotek i kwiatkow. Nie mam pojecia co jest zgrane
Nastka pokaż wykres.