My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
helenkq wrote:na chrzest kochana to zalezy czy chrzesniak czy nie
u nas głownie pieniazki sie zostawia i jakas ladna pamiatke -
Nasturcja wrote:No właśnie trzeba im to powtarzać co 5 minut. Mój małż to w ogóle jest mega wrażliwy. Jakieś niepowodzenie a on to przeżywa przez kilka dni. Zodiakalne Ryby, więc wiadomo. No trudno. Mąż chce, ale nie może. Fizjologia wzięła górę. Nic na to nie poradzimy. I tak zresztą tego cyklu nie brałam na poważnie, aczkolwiek nie przypuszczałam, że małż problemy z erekcją będzie miał akurat TERAZ kiedy szansa jest na bobo. Trudno. Kolejny cykl w plecy.
I tak o wszystko obwiniam cukrzycę, jak zwykle. Sucz jedna, akurat do nas musiała przypełzać.
ooooo moj tez ryba...Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No chrzestnym będzie mój M., dodatkowo świadkiem ślubu kościelnego, rodzice bobasa robią te uroczystości w jednym dniu. Mój brat, bratowa i bratanek
kurde ja na wesele 500 i dla chrzesniaka tez chyba 500 juz nie pamietam... i jeszcze jakis ladna pamiatke kupuje sa takie fajne w tubach dyplomiki i chcesniakowi u nas chrzesny oczywiscie swiece kupuje jeszcze -
helenkq wrote:kurde ja na wesele 500 i dla chrzesniaka tez chyba 500 juz nie pamietam... i jeszcze jakis ladna pamiatke kupuje sa takie fajne w tubach dyplomiki i chcesniakowi u nas chrzesny oczywiscie swiece kupuje jeszcze
Wydatek będzie konkretny, jeszcze do tego trzeba dojechać, bilety samolotowe i takie tam. Czeka nas w sierpniu małe bankructwo
Ale cóż, przeżyje się jakoś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że coś jest w tych znakach zodiaku
Mój mąż jest też bykiem i faktycznie uparciuch to z niego straszny.
Ja w zeszłym roku miałam roczki moich trzech chrześniaków i wszyscy mi mówili, żebym kasę dała ale tak pomyślałam że zamiast uszczęśliwiać rodziców to uszczęśliwię dzieciaki i nakupiłam im zabawekNenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny