My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Tak Mari.
Mój ma typu 2. Tabletki do końca życia
....
Ewik a jakie witaminki byś poleciła? To jest bezpieczne? Mój małż z witaminek bierze tylko B complex.
a propos b-complex - mój wziął sobie do sercaJoemonster.org wrote:Naukowo dowiedziono, że piwo zawiera witaminę B
Kiedy wypijesz 1 piwo, to jest to witamina B1
Kiedy wypijasz 2 piwa, to jest to witamina B2
6 piw...B6
12 piw...B12
Po wypiciu skrzynki otrzymujemy- B complex
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariss, piwo, ogólnie alkohol jest absolutnie zakazany przy cukrzycy każdego typu. Kontroluj małża i to ostro! Zero alkoholu, zero smażonego, ogranicz ilość soli do połowy, no i wiadomo, cukier - pożegnać się.
Mój małż wypije sobie czasem małe piwko o smaku jabłkowym i to jeszcze za moim pozwoleniem. Raz na miesiąc, góra dwa, po takie piwko sięgnie.
-
nick nieaktualnyDzięki Ewik. Właśnie wyguglowałam ten Promen.
Wygląda na to, że to polska nazwa. U nas tego nie ma
W ogóle tutaj w aptekach nie ma takich rzeczy dla mężczyzn. Są tylko multiwitaminy, czyli tradycyjny zestaw wszystkich witamin zarówno dla kobiet jak i mężczyzn.
Nie ma tak dobrze, niestetyEwik lubi tę wiadomość
-
hej kochane
ja nestety przez najblizesz dni bede nie za czesto was odwiedzala a raczej sie udziela a.. awal pracy ;/
dzis od 9-17 w szkole uzupelnialismy dziennki , arkusze, przygotowania do egzaminow itp itd .. jestem padnieta .. jutro musze nadrobic moja robote. czwartek, sobota szkola dodatwkowo, poniedzialek egzamin od 13-18 minimum.. pozniej znowu szkola sroda p pietek sobotta i niedziela.. a 23, 24 egzmainy od 7-20 i musze na nich siedziec bo mnie wwalli naprzedowniczaego ;/
wiec dup urodzin nie robimy bo ja bede w rpacy od 9-17 ..moz sami z mezem cos sobie zorbimy ale nie bedzie mi sie chcialo nic organizowac pozniej sprzatac.. trudno nadrobimy najwyzej na imieninachhehe
-
Anuska- widzialam wykresik
poki co tylko Twoje obejrzalam
bo teraz musze nadrobic
ale odbilo super trzymam mega mocno kciuki
Anuśka lubi tę wiadomość
-
ja po lekarzu, niestety moja teza okazała sie trafna i masz! OSPA jak byk! po prostu nie mogę uwierzyć.. najgorsze, że jestem już po 30-tce, dziś rocznica - kolacja zamówiona (musieliśmy odwołać), opieka dla synka zorganizowana.. za dwa dni mamy urodziny i wypad na weekend też odpadł.. mało tego.. lekarz kazał nam się wstrzymać z staraniem się - chyba się popłaczę.. jeszcze dziś napiszę do ginekologa ale jestem załamana, tym bardziej, że mam w pracy także napiętą sytuacje, a już 2 tygodnie z synem siedziałam na zwolnieniu i kolejne dwa- trzy tygodnie.. po prostu żyć nie umierać
przepraszam, że tak smęcę, ale jestem podłamana.. -
Krokodylica wrote:Dziewczyny:
https://www.youtube.com/watch?v=yNgSafTBAC0
a Wy jak tańczycie? ;>
a przed mezem bo kup mi iphonaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:30
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny:
https://www.youtube.com/watch?v=yNgSafTBAC0
a Wy jak tańczycie? ;>
Konwalianka, przykro mi, tulę, szybkiego powrotu do zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:47
Ania_84, konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania hehehe ale się uśmiałam z tego kup mi iphona.
Jutro jedziemy na grilla i miałam zamiar zrobić banany ale małż był w sklepie i kupił wszystko oprócz bananów bo mówi że jakieś 3 zdechlaki tylko zostały.
Ostatnio bolał mnie prawy cycek, a dzisiaj swędzi mnie prawy sutek.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Mariss, piwo, ogólnie alkohol jest absolutnie zakazany przy cukrzycy każdego typu. Kontroluj małża i to ostro! Zero alkoholu, zero smażonego, ogranicz ilość soli do połowy, no i wiadomo, cukier - pożegnać się.
Mój małż wypije sobie czasem małe piwko o smaku jabłkowym i to jeszcze za moim pozwoleniem. Raz na miesiąc, góra dwa, po takie piwko sięgnie.
Konwalianka niestety ospę musisz wychorować, praca i wyjazdy muszą poczekać, no i starania o dziecko też