X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane rada dla Waszyh Panow..zamiast piwa, wódki niech pija wino ;)
    Piwo i wodka oprocz tego ze zle zialaja na cukrzykow.. ( mama jest ) to dodatkowo fatalnie wplywaja na nasienie :)
    winko wrecz przeciwnie poprawia ukrwienie a co za tym idzie .. :D dokrwiony jest Pan rozdajacy kijaneczki ;D

Krokodylku :D trzymam kciuki :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Nena jak tam sie czujesz :)
    Dziękuję Aniu, nieźle, no może poza małym wkurvikiem :)
    Przysnęło mi się w sypialni, cichutko, zamknięte drzwi...nagle otwierają się z hukiem, wpada M. i krzyczy "Mamy mąkę!!!???" Ja na równe nogi...uwielbiam jak mnie ktoś tak delikatnie budzi i potem jeszcze mówi "Myślałem, że nie śpisz"...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 20:38

Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze ze niezle sie cuzjesz ;)
    A co do meza.. to moj tak dosc czest orobi ale jak sobiepodypiam kolo 20-21 ;D
    nagle wpada i mowi wygralam 8/ 10 a ja mowie no co ty to ile to a ten mi mowi np 400 zl no to ja mowie super a en mi z tekstem ale gralem wirtualnie :P

noo kolacyjka zjedzona a mezu przyniosl lodziki i slomke ptysiowa ..mm genialne polaczenie :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daję słowo że zaraz mnie ch*j strzeli. Pies sąsiada ciągle szczeka. Wczoraj szczekał do północy. A sąsiad nie zamknie go w domu tylko tak siedzi na polu ten mały zasraniec i szczeka. Dobra, ja lubię zwierzęta, ale do k*rwy nędzy jest coś takiego jak cisza nocna.

• Ewik Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku my mamy tak samo w bloku a jakby było mało właściciele psów debilami nie z tej ziemi przynajmniej raz w tygodniu wychodząc z mieszkania trzeba robić uniki żeby nie wejść w siki albo coś "grubszego".

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem ranny ptaszek :) Mam do Was prośbę. Powiedzcie mi czy dobrze wpisałam tempkę. Wiozłam dzisiaj sąsiadów z wesela i wstałam o 4:00. Zmierzyłam się i wyszło 37,1. Zawsze mierzę o 7:00 więc powinnam dodawać 0,1 co godzinkę, wtedy wyszłoby mi 37,4. Taka tempka nigdy u mnie nie występowła, więc wpisałam sobie 37,3 (co jak na mnie i tak jest nie lada osiągnięciem) i teraz nie wiem czy dobrze obliczyłam :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba pójdę jeszcze spać.... Do zobaczenia jak wstanę :)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;)

ooooo weekendowo widze ;) ja tez zaraz spadam ;)

Anuśka jutro mozesz zatestowac, nikt krzyczał nie bedzie i czekamy na <3

konwalianka wspolczuje, zycze tylko zebys przeszla lagodniej niz ja ;)
    nie moglam spac przez 36h bo mi to swedzenie nie dalo ;(

buziaki dla reszty ;* papa

konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :D

ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robote ;) mam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie ;) i bede maial pol dnia wolnego :D

Anuska spokojnie mozesz taka wpisac pol godziny sie dopuszcza.. wiec nawet bym powiedzila ze powinno byc wpisane 37,35 ;) ale zazac sobie zeby ignorowalo tempke .. a w notatkach napisz taka jaka zmierzylas o 4 rano :) choc wg mnie nawet jesli bys wpisala 37,1 to i tk czuje ze jestes w ciazy :)
    Czego ci kochana zycze bardzo mocno :)

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, ja dziś mam mega wysyp, do tego wyrzuciło mi węzły chłonne i weszło na prawe ucho - boziu, teraz jak to przechodzę, to dziwię się synkowi, że dawał radę i się nie drapał.. :)

Ania, a Ty nie pijasz innej kawy?Ja jestem olbrzymi kawosz..inna sprawa, ze jestem niskociśnieniowcem i jak nie wypije, to nie żyje :)
    Anuśka, trzymam kciuki aby to była ciąża?

Ania_84 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• choco Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka dzieci podobno przechodzą ospę i itp. choroby dużo łagodniej.
    Dziewczyny mój mąż też ma cukrzyce, od 5 lat na insulinie, w dodatku brak woli zadbania o dietę. U niego oboje rodziców cukrzykami, a z 5 rodzeństwa tylko on ma. Trochę się boje ze jak nam się dzidzia uda to też będzie mieć predyspozycje do cukrzycy.

konwalianka lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bry:)

Wpadałam życzyć miłej niedzieli:)
    mężul zaproponował spacer, lody, masaż ... uhmmmmm ;)

Konwalianka zdrówka....

Buziaki i do jutra....:)

ps. w końcu doczekałam się 9tydz+0dni:) (czyli 10tydz:)
    jeszcze tylko 2tyg. i przestanę pić duphaston jupiiiii:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:54

Ania_84, konwalianka, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dzień dobry, ja dziś mam mega wysyp, do tego wyrzuciło mi węzły chłonne i weszło na prawe ucho - boziu, teraz jak to przechodzę, to dziwię się synkowi, że dawał radę i się nie drapał.. :)

Ania, a Ty nie pijasz innej kawy?Ja jestem olbrzymi kawosz..inna sprawa, ze jestem niskociśnieniowcem i jak nie wypije, to nie żyje :)
    Anuśka, trzymam kciuki aby to była ciąża?

piłam ale ostatnio wyszła u mnie tachykardia i lekarka zabronil.. bo kawa nie tyle podnosi cisnienie a przyspiesza akcje serca a ja i tak mialam puls 115

ja kocham czarna parzona kawe.. :D pilam z 3 łyzeczek . ale niestety ..musze troche zadbac o serducho :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco u mojego w rodzinie ma tata i brat, więc szansa, że dziecko będzie miało jest bardzo duża. Ale wiadomo na co zwracać uwagę także damy sobie radę :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    piłam ale ostatnio wyszła u mnie tachykardia i lekarka zabronil.. bo kawa nie tyle podnosi cisnienie a przyspiesza akcje serca a ja i tak mialam puls 115

Ja kocham czarna parzona kawe.. :D piłam z 3 łyżeczek . ale niestety ..musze troche zadbac o serducho :)
    oo no ja aż tak mocnej nie piję, ale jednak dwie w dzień wypiję.. współczuję, bo wiem, ze ciężko tak się "wyzbyć" tego nałogu.

A słuchajcie: słyszałyście o takiej zależności, jak dziecko urodzi się w okresie zimowym, t jest szansa ze nie będzie alergikiem, a jak w letnich to będzie? Zawsze chciałam to sprawdzić - ja, mąż i syn czerwcowi - wszyscy alergicy, syn ma dychawicę oskrzelową i alergie wziewne i pokarmowe, mąż miał wziewne, ja miałam dychawicę i wziewną, obecnie kontaktową. Mojej siostry syn urodzony w lutym zdrowy, a z sierpnia - alergik, drugiej siostry syn - marzec - alergik a moje siostry urodzone w styczniu i lutym - bez alergii.. ciekawe to..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem mozliwe bo w lato i wiosne wiecej pylii i moze wczesniej uczulac.. :)
    choc ja jestem z czerwca i jedyna na co mam uczulenie to ampicilina :)
    no i mleko- ale to nie uczulenie a mlekowstret :D

Malenq lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawie z tymi alergiami, ja jestem w września i mam tylko alergie spożywcze ;) ale teraz dużo osób męczy się z alergiami

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja mam same zimowe dzieci i zero alergii, ale sąsiadka ma czerwcowe i też nie mają, więc to chyba nie reguła. Ja jestem z lipca i też nie mam alergii :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dzien dobry dziewczynki :D

ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robote ;) mam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie ;) i bede maial pol dnia wolnego :D

Anuska spokojnie mozesz taka wpisac pol godziny sie dopuszcza.. wiec nawet bym powiedzila ze powinno byc wpisane 37,35 ;) ale zazac sobie zeby ignorowalo tempke .. a w notatkach napisz taka jaka zmierzylas o 4 rano :) choc wg mnie nawet jesli bys wpisala 37,1 to i tk czuje ze jestes w ciazy :)
    Czego ci kochana zycze bardzo mocno :)
    Aniu zmierzyłam teraz po 3 godz spania i mam 37,4... A tam,nie będę się stresować... Jutro sobie zatestuję to zobaczymy co wyjdzie. A teraz zmykam na pyszną inkę z mleczkiem ;D

Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość

• Nytusia84 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka - ja też lipcowa bez żadnych alergii, ale za to brak @ od 2 miesięcy, ciąża wykluczona przez lekarza. Kazał znowu brać dupka na wywołanie ... ale wolałabym poczekać na wizytę prywatnie. Nie wiem co robić ...

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ