My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane rada dla Waszyh Panow..zamiast piwa, wódki niech pija wino
Piwo i wodka oprocz tego ze zle zialaja na cukrzykow.. ( mama jest ) to dodatkowo fatalnie wplywaja na nasienie
winko wrecz przeciwnie poprawia ukrwienie a co za tym idzie ..dokrwiony jest Pan rozdajacy kijaneczki
Krokodylkutrzymam kciuki
-
Ania_84 wrote:Nena jak tam sie czujesz
Przysnęło mi się w sypialni, cichutko, zamknięte drzwi...nagle otwierają się z hukiem, wpada M. i krzyczy "Mamy mąkę!!!???" Ja na równe nogi...uwielbiam jak mnie ktoś tak delikatnie budzi i potem jeszcze mówi "Myślałem, że nie śpisz"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 20:38
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
To dobrze ze niezle sie cuzjesz
A co do meza.. to moj tak dosc czest orobi ale jak sobiepodypiam kolo 20-21
nagle wpada i mowi wygralam 8/ 10 a ja mowie no co ty to ile to a ten mi mowi np 400 zl no to ja mowie super a en mi z tekstem ale gralem wirtualnie
noo kolacyjka zjedzona a mezu przyniosl lodziki i slomke ptysiowa ..mm genialne polaczenie -
Daję słowo że zaraz mnie ch*j strzeli. Pies sąsiada ciągle szczeka. Wczoraj szczekał do północy. A sąsiad nie zamknie go w domu tylko tak siedzi na polu ten mały zasraniec i szczeka. Dobra, ja lubię zwierzęta, ale do k*rwy nędzy jest coś takiego jak cisza nocna.
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem ranny ptaszek
Mam do Was prośbę. Powiedzcie mi czy dobrze wpisałam tempkę. Wiozłam dzisiaj sąsiadów z wesela i wstałam o 4:00. Zmierzyłam się i wyszło 37,1. Zawsze mierzę o 7:00 więc powinnam dodawać 0,1 co godzinkę, wtedy wyszłoby mi 37,4. Taka tempka nigdy u mnie nie występowła, więc wpisałam sobie 37,3 (co jak na mnie i tak jest nie lada osiągnięciem) i teraz nie wiem czy dobrze obliczyłam
-
hejka
ooooo weekendowo widzeja tez zaraz spadam
Anuśka jutro mozesz zatestowac, nikt krzyczał nie bedzie i czekamy na
konwalianka wspolczuje, zycze tylko zebys przeszla lagodniej niz ja
nie moglam spac przez 36h bo mi to swedzenie nie dalo ;(
buziaki dla reszty ;* papakonwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robotemam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie
i bede maial pol dnia wolnego
Anuska spokojnie mozesz taka wpisac pol godziny sie dopuszcza.. wiec nawet bym powiedzila ze powinno byc wpisane 37,35ale zazac sobie zeby ignorowalo tempke .. a w notatkach napisz taka jaka zmierzylas o 4 rano
choc wg mnie nawet jesli bys wpisala 37,1 to i tk czuje ze jestes w ciazy
Czego ci kochana zycze bardzo mocnoAnuśka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry, ja dziś mam mega wysyp, do tego wyrzuciło mi węzły chłonne i weszło na prawe ucho - boziu, teraz jak to przechodzę, to dziwię się synkowi, że dawał radę i się nie drapał..
Ania, a Ty nie pijasz innej kawy?Ja jestem olbrzymi kawosz..inna sprawa, ze jestem niskociśnieniowcem i jak nie wypije, to nie żyje
Anuśka, trzymam kciuki aby to była ciąża?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Konwalianka dzieci podobno przechodzą ospę i itp. choroby dużo łagodniej.
Dziewczyny mój mąż też ma cukrzyce, od 5 lat na insulinie, w dodatku brak woli zadbania o dietę. U niego oboje rodziców cukrzykami, a z 5 rodzeństwa tylko on ma. Trochę się boje ze jak nam się dzidzia uda to też będzie mieć predyspozycje do cukrzycy.konwalianka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyBry bry:)
Wpadałam życzyć miłej niedzieli:)
mężul zaproponował spacer, lody, masaż ... uhmmmmm
Konwalianka zdrówka....
Buziaki i do jutra....
ps. w końcu doczekałam się 9tydz+0dni:) (czyli 10tydz:)
jeszcze tylko 2tyg. i przestanę pić duphaston jupiiiii:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:54
Ania_84, konwalianka, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:dzień dobry, ja dziś mam mega wysyp, do tego wyrzuciło mi węzły chłonne i weszło na prawe ucho - boziu, teraz jak to przechodzę, to dziwię się synkowi, że dawał radę i się nie drapał..
Ania, a Ty nie pijasz innej kawy?Ja jestem olbrzymi kawosz..inna sprawa, ze jestem niskociśnieniowcem i jak nie wypije, to nie żyje
Anuśka, trzymam kciuki aby to była ciąża?
piłam ale ostatnio wyszła u mnie tachykardia i lekarka zabronil.. bo kawa nie tyle podnosi cisnienie a przyspiesza akcje serca a ja i tak mialam puls 115
ja kocham czarna parzona kawe..pilam z 3 łyzeczek . ale niestety ..musze troche zadbac o serducho
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:piłam ale ostatnio wyszła u mnie tachykardia i lekarka zabronil.. bo kawa nie tyle podnosi cisnienie a przyspiesza akcje serca a ja i tak mialam puls 115
Ja kocham czarna parzona kawe..piłam z 3 łyżeczek . ale niestety ..musze troche zadbac o serducho
A słuchajcie: słyszałyście o takiej zależności, jak dziecko urodzi się w okresie zimowym, t jest szansa ze nie będzie alergikiem, a jak w letnich to będzie? Zawsze chciałam to sprawdzić - ja, mąż i syn czerwcowi - wszyscy alergicy, syn ma dychawicę oskrzelową i alergie wziewne i pokarmowe, mąż miał wziewne, ja miałam dychawicę i wziewną, obecnie kontaktową. Mojej siostry syn urodzony w lutym zdrowy, a z sierpnia - alergik, drugiej siostry syn - marzec - alergik a moje siostry urodzone w styczniu i lutym - bez alergii.. ciekawe to.. -
Całkiem mozliwe bo w lato i wiosne wiecej pylii i moze wczesniej uczulac..
choc ja jestem z czerwca i jedyna na co mam uczulenie to ampicilina
no i mleko- ale to nie uczulenie a mlekowstretMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry dziewczynki
ja ide po kawke ( oczywiscie inke ) a pozniej robie swoja robotemam nadzieje ze do 13-14 sie wyrobie
i bede maial pol dnia wolnego
Anuska spokojnie mozesz taka wpisac pol godziny sie dopuszcza.. wiec nawet bym powiedzila ze powinno byc wpisane 37,35ale zazac sobie zeby ignorowalo tempke .. a w notatkach napisz taka jaka zmierzylas o 4 rano
choc wg mnie nawet jesli bys wpisala 37,1 to i tk czuje ze jestes w ciazy
Czego ci kochana zycze bardzo mocnoAnia_84, Katjaa lubią tę wiadomość