X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już widzę. Owulkę możesz mieć np dziś, ale to będzie wiadomo dopiero za 3 dni. OF wyznacza owulkę dopiero po 3 następnych wyższych bo nie wie co będzie dalej na wykresie. :) A testy owulacyjne ponoć lubią oszukiwać. :/

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej2422253d2lt7yjjmx.gif
    Nastka, poczekaj jeszcze, owulka może być nawet do trzech dni przed skokiem tempki, czyli mogła już być a tempka dopiero sobie poszybuje :)
    Konwalianka, nie daj się chorobie, oby to nie było to co myślisz! :)
    Anuśka! Kibicuję coraz mocniej1304496bkfzfxwlhw.gif
    :)

Anuśka, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj super wyspałam, pierwszy raz od dawna i tempka od razu hop do góry. :)
    Od razu mi się humor poprawił. :) Nie wiem czy coś jeszcze z tego będzie ale bajka, czekam co się pojawi w następnych dniach. :)

Anuśka, Nasturcja lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Dziewczyny ja juz nic nie wiem. Robilam dzis test owulacyjny i druga kreska wyszla bledsza niz ta glowna, wiec potraktowalam to jako negatyw. Wczoraj moj test owu byl 100% pozytywny, bo obie kreski byly grube i wyrazne.
    Teraz juz sama nie wiem. Test owu negatyw, a Ovu Friend nadal mi owulacji nie wyznaczylo. Temperatury mi skacza. Sa w ogole bardzo niskie odkad mierze w pochwie. Co to jest? Bezowulacyjny?
    Przeciez jak bylam u ginekologa 3 dni temu to widzialam pare paprotek i kwiatkow. Nie mam pojecia co jest zgrane :(

jak dla mnie to wszystko jest ok ;) tempki mierzone w pochwie moga być niższe i pewnie beda niz np w ustach... i nie martw sie nastka jak dla mnie to masz owulke dziś wiec zamiast narzekac to bierz małza w obroty i pracuj nad fasolką ;)

a ja czuje się dobrze ani trochę ciązowo... zadnych dolegliwości ;) ale wreszcie udało mi się przestać pić coca colę i twardym postanowieniam wytrwam ;)

trochę sie naczytałam i tak czy siak szkodzi wiec od wczoraj nie pije juz ani kropelki ;) chociaz stało wczoraj 2l na stole ale juz mnie nie cuiagnie wcale jak pomysle ze moze zaszkodzic ;)

Nasturcja lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis tez hop do gory :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Mi dzis tez hop do gory :)
    Bo Wy z Krokodylem to siostry wykresowe ;)
    Helenka, ja też czuję się nadal jakby nigdy nic ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż dzisiaj nie domaga. Eh trzeba będzie iść do urologa jednak. Parę dni temu wszystko było ok, a dziś klapa i wielkie rozczarowanie. Żałuję, że go do lekarza wcześniej nie wykopałam. Teraz małż siedzi smutny i pyta się czy go nie zostawię.... :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa żadnych dolegliwości? Nic?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenaaa żadnych dolegliwości? Nic?
    No nic Anuśka...ja nie wiem o co biega ale w podbrzuszu cisza, żadnych zgag, mdłości, sikam normalnie :), sennośc jakaś nadmierna mnie nie ogarnia, piersi cały czas wrażliwe ale bez przesady, takie same jak na @ zwykle miałam... hmmm :)

Nasturcja, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Mój małż dzisiaj nie domaga. Eh trzeba będzie iść do urologa jednak. Parę dni temu wszystko było ok, a dziś klapa i wielkie rozczarowanie. Żałuję, że go do lekarza wcześniej nie wykopałam. Teraz małż siedzi smutny i pyta się czy go nie zostawię.... :/

kurde ale ci faceci sa tepi... moj taki sam... chociaz sama nie wiem co myslec... odkad mu powiedzialam to jakos dziwnie jest... on chyba nie chce dzidzi... mielismy ciche dni a teraz jakos tak dziwnie niby ok ale jednak nie... i moze to i troche moja wina bo po tej sprzeczce jakos entuzjazmu dla niego zadnego nie mam, i nawet zastanawialam sie czy on naprawde mnie jeszcze kocha czy tak tylko juz z przyzwyczajenia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:52

dqpri09kenjjhndh.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś wyjątkowo grzeczna ta Twoja fasolka :)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, może to stres wychodzi. Przecież mieliście ostatnio stresującą sytuację z tymi wynikami...mąż się przejął przecież...

Kochane, a może ja se to wszystko uroiłam? ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jakaś wyjątkowo grzeczna ta Twoja fasolka :)
    Na pewno nie po matce ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedz mu ze go kochasz i ze nie wiem co to on jest tym jedynym dla ciebie ;)

ze tez trzeba im to tak czesto powtarzac ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane z innej beczki co dla dziewczynki kupic na roczek? własnie sie dowiedziałam ze impreze mam dzis ;(

wiedziałam ze bedzie ale myslałam ze za tydzień lub 3 tygodnie

dqpri09kenjjhndh.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    powiedz mu ze go kochasz i ze nie wiem co to on jest tym jedynym dla ciebie ;)

ze tez trzeba im to tak czesto powtarzac ;)
    Hehe, Helcia, ja nie powtarzam ;) Taki już ze mnie bezuczuciowiec :)
    A tak serio to na zewnątrz twarda a w środku miękka jak kupa :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja musze bo mam wrazenie ze ten moj to taki troche niepewny siebie jest... zgrywa troche takiego twardego ale w srodku miekki jest....

Nenaaa lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    kochane z innej beczki co dla dziewczynki kupic na roczek? własnie sie dowiedziałam ze impreze mam dzis ;(

wiedziałam ze bedzie ale myslałam ze za tydzień lub 3 tygodnie
    Hela, ja nie wiem...ja mam podobny problem, nie wiem co dziecku na chrzest się daje :/ Jestem zielona.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chrzest kochana to zalezy czy chrzesniak czy nie
    u nas głownie pieniazki sie zostawia i jakas ladna pamiatke ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie trzeba im to powtarzać co 5 minut. Mój małż to w ogóle jest mega wrażliwy. Jakieś niepowodzenie a on to przeżywa przez kilka dni. Zodiakalne Ryby, więc wiadomo. No trudno. Mąż chce, ale nie może. Fizjologia wzięła górę. Nic na to nie poradzimy. I tak zresztą tego cyklu nie brałam na poważnie, aczkolwiek nie przypuszczałam, że małż problemy z erekcją będzie miał akurat TERAZ kiedy szansa jest na bobo. Trudno. Kolejny cykl w plecy.
    I tak o wszystko obwiniam cukrzycę, jak zwykle. Sucz jedna, akurat do nas musiała przypełzać.

‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ