X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już widzę. Owulkę możesz mieć np dziś, ale to będzie wiadomo dopiero za 3 dni. OF wyznacza owulkę dopiero po 3 następnych wyższych bo nie wie co będzie dalej na wykresie. :) A testy owulacyjne ponoć lubią oszukiwać. :/

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej2422253d2lt7yjjmx.gif
    Nastka, poczekaj jeszcze, owulka może być nawet do trzech dni przed skokiem tempki, czyli mogła już być a tempka dopiero sobie poszybuje :)
    Konwalianka, nie daj się chorobie, oby to nie było to co myślisz! :)
    Anuśka! Kibicuję coraz mocniej1304496bkfzfxwlhw.gif
    :)

Anuśka, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dzisiaj super wyspałam, pierwszy raz od dawna i tempka od razu hop do góry. :)
    Od razu mi się humor poprawił. :) Nie wiem czy coś jeszcze z tego będzie ale bajka, czekam co się pojawi w następnych dniach. :)

Anuśka, Nasturcja lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Dziewczyny ja juz nic nie wiem. Robilam dzis test owulacyjny i druga kreska wyszla bledsza niz ta glowna, wiec potraktowalam to jako negatyw. Wczoraj moj test owu byl 100% pozytywny, bo obie kreski byly grube i wyrazne.
    Teraz juz sama nie wiem. Test owu negatyw, a Ovu Friend nadal mi owulacji nie wyznaczylo. Temperatury mi skacza. Sa w ogole bardzo niskie odkad mierze w pochwie. Co to jest? Bezowulacyjny?
    Przeciez jak bylam u ginekologa 3 dni temu to widzialam pare paprotek i kwiatkow. Nie mam pojecia co jest zgrane :(

jak dla mnie to wszystko jest ok ;) tempki mierzone w pochwie moga być niższe i pewnie beda niz np w ustach... i nie martw sie nastka jak dla mnie to masz owulke dziś wiec zamiast narzekac to bierz małza w obroty i pracuj nad fasolką ;)

a ja czuje się dobrze ani trochę ciązowo... zadnych dolegliwości ;) ale wreszcie udało mi się przestać pić coca colę i twardym postanowieniam wytrwam ;)

trochę sie naczytałam i tak czy siak szkodzi wiec od wczoraj nie pije juz ani kropelki ;) chociaz stało wczoraj 2l na stole ale juz mnie nie cuiagnie wcale jak pomysle ze moze zaszkodzic ;)

Nasturcja lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis tez hop do gory :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Mi dzis tez hop do gory :)
    Bo Wy z Krokodylem to siostry wykresowe ;)
    Helenka, ja też czuję się nadal jakby nigdy nic ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż dzisiaj nie domaga. Eh trzeba będzie iść do urologa jednak. Parę dni temu wszystko było ok, a dziś klapa i wielkie rozczarowanie. Żałuję, że go do lekarza wcześniej nie wykopałam. Teraz małż siedzi smutny i pyta się czy go nie zostawię.... :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa żadnych dolegliwości? Nic?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenaaa żadnych dolegliwości? Nic?
    No nic Anuśka...ja nie wiem o co biega ale w podbrzuszu cisza, żadnych zgag, mdłości, sikam normalnie :), sennośc jakaś nadmierna mnie nie ogarnia, piersi cały czas wrażliwe ale bez przesady, takie same jak na @ zwykle miałam... hmmm :)

Nasturcja, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Mój małż dzisiaj nie domaga. Eh trzeba będzie iść do urologa jednak. Parę dni temu wszystko było ok, a dziś klapa i wielkie rozczarowanie. Żałuję, że go do lekarza wcześniej nie wykopałam. Teraz małż siedzi smutny i pyta się czy go nie zostawię.... :/

kurde ale ci faceci sa tepi... moj taki sam... chociaz sama nie wiem co myslec... odkad mu powiedzialam to jakos dziwnie jest... on chyba nie chce dzidzi... mielismy ciche dni a teraz jakos tak dziwnie niby ok ale jednak nie... i moze to i troche moja wina bo po tej sprzeczce jakos entuzjazmu dla niego zadnego nie mam, i nawet zastanawialam sie czy on naprawde mnie jeszcze kocha czy tak tylko juz z przyzwyczajenia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:52

dqpri09kenjjhndh.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś wyjątkowo grzeczna ta Twoja fasolka :)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, może to stres wychodzi. Przecież mieliście ostatnio stresującą sytuację z tymi wynikami...mąż się przejął przecież...

Kochane, a może ja se to wszystko uroiłam? ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jakaś wyjątkowo grzeczna ta Twoja fasolka :)
    Na pewno nie po matce ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedz mu ze go kochasz i ze nie wiem co to on jest tym jedynym dla ciebie ;)

ze tez trzeba im to tak czesto powtarzac ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane z innej beczki co dla dziewczynki kupic na roczek? własnie sie dowiedziałam ze impreze mam dzis ;(

wiedziałam ze bedzie ale myslałam ze za tydzień lub 3 tygodnie

dqpri09kenjjhndh.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    powiedz mu ze go kochasz i ze nie wiem co to on jest tym jedynym dla ciebie ;)

ze tez trzeba im to tak czesto powtarzac ;)
    Hehe, Helcia, ja nie powtarzam ;) Taki już ze mnie bezuczuciowiec :)
    A tak serio to na zewnątrz twarda a w środku miękka jak kupa :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja musze bo mam wrazenie ze ten moj to taki troche niepewny siebie jest... zgrywa troche takiego twardego ale w srodku miekki jest....

Nenaaa lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    kochane z innej beczki co dla dziewczynki kupic na roczek? własnie sie dowiedziałam ze impreze mam dzis ;(

wiedziałam ze bedzie ale myslałam ze za tydzień lub 3 tygodnie
    Hela, ja nie wiem...ja mam podobny problem, nie wiem co dziecku na chrzest się daje :/ Jestem zielona.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chrzest kochana to zalezy czy chrzesniak czy nie
    u nas głownie pieniazki sie zostawia i jakas ladna pamiatke ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie trzeba im to powtarzać co 5 minut. Mój małż to w ogóle jest mega wrażliwy. Jakieś niepowodzenie a on to przeżywa przez kilka dni. Zodiakalne Ryby, więc wiadomo. No trudno. Mąż chce, ale nie może. Fizjologia wzięła górę. Nic na to nie poradzimy. I tak zresztą tego cyklu nie brałam na poważnie, aczkolwiek nie przypuszczałam, że małż problemy z erekcją będzie miał akurat TERAZ kiedy szansa jest na bobo. Trudno. Kolejny cykl w plecy.
    I tak o wszystko obwiniam cukrzycę, jak zwykle. Sucz jedna, akurat do nas musiała przypełzać.

‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ