My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szybkość internetu tu na działce mnie dobije, cały dzień próbuje nadrobić
Mam tylko jedno zażalenie - Tamka - mój wykres identyczny z Krokodylicy i mi ciąży nie wróżysz? FoCH!Tamka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:A czasem i 33 nie pomogą.
Niektórzy mężczyźni mają już na starcie za mało plemników w nasieniu i nie dla nich częsty sex w celu zapłodnienia
Ale to tylko moje zdanieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w tym miesiącu stosuję taktykę - seks codziennie, jeśli czujemy się na siłach. W każdym wcześniejszym cyklu serduszkowaliśmy co 2 dni i nic z tego. I tak nam już 7 miesięcy minęło. Więc teraz robimy to częściej, ale też nie dlatego, że chcemy zaciążyć. Bardzo nam libido skoczyło w tym miesiącu. Także jak ktoś ma ochotę codziennie, to śmiało! Bzykać się do woli
Anastazja, u nas są hiszpańskie imiona jak Carlos, Edquaro, Alberto oraz wszelakie imiona z Biblii, np.Jacob, Adam.
Dla dziewczyn to samo - imiona chrześcijańskie - Eva, Maria itd. Nasza landlorka ma na imię Jovita. Znam też Evelyn, Melody, Cecylia, Bianca, Irish. Są też imiona takie jak Brian, Jennifer, Joanne, Justin.
Nenaaa, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A ja z innej beczki, jak wiecie mam upodobania do nietypowych imion, jakie często spotykane imiona występują na Filipinach i w słonecznej Hiszpanii?
Mężczyźni to głównie, Juan (czyt. Huan, Jan), Jose (Hose, Józef), Jorge (Horhe, Jerzy), Jesus (Hesus, Jezus), Pablo (Paweł), Diego, Sergio (Serhio), Francisco (Fransisko, Franciszek)...Nasturcja, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Konwalianka
Jejku nie ma mnie 3 godzinki bo się uczyłam a tu tyle stron do nadrobienia... masakra! Kobiety czy Wy poszalałyście!
A mi cos wywróżcie Kobietki Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 17:28
konwalianka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
My jeśli chodzi o seks tez żadnej techniki nie stosujemy,ale chciałam Was zapytać.. do lutego nie obserwuje u siebie śluzu płodnego
po prostu go brak, za to śluz wodnisty, o mocno kwaśnym zapachu.. Co robić? Jem wiesiołek, magnez, wit. B.. myślę, że u nas głównie brak tego śluzu jest problemem.. co radzicie?
Mojej sąsiadki syn ma na imie Samuel.. mamy też Emanuela na osiedlu -
nick nieaktualnyMalenq masz hiszpańską rodzinkę?
Diana - piękne imię.
Ja to dopiero będę miała dylemat z wyborem imienia. Chcę takie, żeby było rozpoznawalne i w Indiach i na świecie np.Monica, Sandra... Ale imion męskich nie mam żadnych na oku. Nic a nic. No, podoba mi się Ryan, ale mężowi niet nietMalenq lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Dzięki dziewczyny, wpadło mi w oczy, Melody dla córki a Diego dla syna
Ale jak jedno dziecko Tiago to chyba dziwnie nazwać drugie Diego....
Eh jak ja juz bym chciała wybierać imionaFajnie.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smarta, zwyczajna skleroza! Po 30tce pamiec juz nie ta, wybacz nadwornej wrozce, rowniez jestes typowana
Ktorą bolał prawy cycek?? Zaraziła mnie, cholera! Napierdziela jak szalony!
Milego weekendu Wam zycze, błagam nie szalejcie bo nie nadrobię, zaraz wyjeżdżam na wieś do teściów i rodzicówNenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość