My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smieje sie ze tesc - bo moj maz ogolnie hydraulki sie nie tyka jego tata budowlaniec wiec zawsze jest tel.. tato wzal bycs to sprwdzil
ale ostatnio stwirdxil ze chce plki w kuchni polozyc i mowi tak po porsze tate zeby mi pomogl podpatrze jak sie to robi
moj ma lubi bardzo majseterkowac.. tyle ze jest starsznie dokladny i jak widzi ze czego s nie wie to tgo nie zrobi ;/
ja to powiedzilam tesciowi ze powinen chlpakow uczyc od mlodego jak sie co robi w budowlance a on kilka razy jak byli mlodzi zabral ich na budowe a pozniej powiedzial ze nie ebdzie ich uczyl bo nie chce zeby ciezko pacowali.. i co.. glupote zrobil bo moj m ma dryg do teog i jakby od tamtego czasu sie uczyl to by teraz wszytsko zrobil -
Moj spedza wiecej czasu w łazience jak mu kret na zakrecie siedzi
heheh
Anuśka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
ja tam jestem dumna z mojego sam umie zrobic meble.. nie boi sie pracy ..a jego brat no coz. o rok mlodszy od niego . a taka ciapa ze nei wiem.. ale to wina rodzicow..bo z racji tego ze moj mezus zamiast na studia poszedl do wojska to tamten byl ukochany synek i nie powinen sie przeciazac bo n jest inteligentny i musi sie uczyc .."stworzony do wyzzszych celow"jasne
to mnie tata nauczyl jak zmieniac olej w samochodzie, kola.. zarowki , itp itd a on jak mu mowie ze moze ma zamalo oleju w silniku to mowie ze co. a gdzie tosie sprawdzaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi... To każdy tak ma
A mój jeszcze ma punktualnego kreta codziennie o 6 rano
a pozneij mu ma tak ze siedzi po krecie pol godziny pod prysznicemnie wiem cholera co ona tam wedy czysci tyle czasu
Nytusia84 lubi tę wiadomość
-
To tak jak w tym dowcipie:
Wchodzi żona do łazienki podczas gdy maz pbierze prysznic...
okazało się że przyła go na masturbacji
Mówi do niego - Co ty robisz?
A maz odpowiada - To moje ciało i mogę je myć tak szybko jak mi się to tylko podoba.Nenaaa, kasiarzyna, Ania_84, Nytusia84, Krokodylica, Aprilka, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
ja tez sie narobilam tyle ze az mi mozg odpoczywa przez caly dzien
heheh
no ale od 17:30 mam zajecia - znacy sie powinnam miec ale zapewne uczniowie pojda na wagary -
Anuśka wrote:To tak jak w tym dowcipie:
Wchodzi żona do łazienki podczas gdy maz pbierze prysznic...
okazało się że przyła go na masturbacji
Mówi do niego - Co ty robisz?
A maz odpowiada - To moje ciało i mogę je myć tak szybko jak mi się to tylko podoba.dobre dobre
to ja tak zorbie z wibratorempowiem ze przepchac musze rury
bo cos szybko sie zatykaja
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nie mam nic do tego co kto zaklada na siebie. Jak mu dobrze w rurkach, to czemu nie? Jestem osoba mega tolarancyjna
Czesto taki koles w rurkach okazuje sie lepszym czlowiekiem niz "karczek" z dresikach.
Mam mnostwo kolegow gejow i normalnie z nimi sa takie jaja, ze boki mozna zrywac. I tez nosza rurki, zachowuja sie jak dziewczyny. Mozna z nimi na kazdy temat pogadac. )Aprilka, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:i tylko slysze jak gra na komorce zamiast kreta uwalniac
a pozneij mu ma tak ze siedzi po krecie pol godziny pod prysznicemnie wiem cholera co ona tam wedy czysci tyle czasu
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nasturcja to inna sprawa, nie oceniam ludzi po wyglądzie. Jedynie denerwuje mnie te dziwne jak na faceta ubiory i moda na rozne zabiegi chirurgiczne.
PapaAnuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy