My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Patrzta, jaki to bystry nasz Tamcik, jakie przemyślenia w tym małym móżdżku potrafią się wykluć. Tamuś jak chce to potrafi
słuchać Tamki trzeba, bo ona dobrze prawi! Twoją ciążę przewidziała chociaż zapierałaś się zadnimi łapami, że dno i dwa metry mułu
więc teraz wróżę 3 ciąże w najbliższych czasie - Krokodyl, Anuśka i Kasiarzyna
reszcie bacznie się przyglądam
zapomniałam jeszcze dodać nieskromnie, że u Justy też widziałam kropka od razu po owuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:18
Nenaaa, Anuśka, Nasturcja, Ania_84, kasiarzyna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Katja no właśnie, nie gadaj tyle tylko czekaj na małża i go bzyknij. Co ma być to będzie
A ja dziś usłyszałam komplement od dwóch Filipinek. Podobno jestem sexiTamka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
asekuracyjnie powiem, że każdemu zdarzają się wypadki przy pracy aczkolwiek ja takowych nie przewiduję
Nena, nadworny złośliwcze! przywołuję Cię do porządku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:20
-
To ja po porsze o wrozbe za 3 tyg
hehe
czy dostanemy dobre wiesci od lekarzy
ide po cos do szamkiTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Zazdraszczasz!
A tak na serio, ja takie komplementy łykałam w liceum. I tak im nie dałam napiwku za to biadolenieNasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:No oczywiście, że zazdroszczę...bo mi tak żadne Filipinki nie powiedziały
One w ogóle się zdziwiły jak im powiedziałam, że muszę się opalić i że dziewczyny u nas w Europie się opalają. Tutaj każdy się wybiela. Każde kosmetyki są wybielące. Nawet żel do higieny intymnejNenaaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ja tez chce być w ciąży!
Kobietki to możliwe żebym w 6 dniu cyklu miała dni płodne skoro mój cykl ostatnio trwał 32 dni? bo mam mega dużą ilość ślubu rozciągliwego... wygląda jak niedosmażone białko jajkawiem wiem jestem dziwna bo zadaje dziwne pytania ale lubię to
Pomogłam, że hej, aż sama się z siebie uśmiałam.... Albo to, albo to, albo to... Na lekarza się nie nadaje :-BNenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość