My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Krokodyl, a może to dzisiaj ta owu...taki spadek duży...?
Tamka, dobra, to idę mu zrobię usta usta, a właściwie to dziób dziób
Nena raczej nie bo śluz zniknął i ogólnie ja szyjki niby nie badam ale coś tam obserwuję i czuję że to nie jest czas płodny.
Aniu chyba zostały mi jeszcze ze dwa testy owulacyjne to zrobię po pracy, ale jestem praktycznie pewna że jeśli owulka w ogóle była to 18dc. Lub nie było jej wcale. -
a moze jutro skoczy i okaze sie ze sie zadomowilo malenstwo
ale bys miala zonka ;P
Nena - tak i zawsze mam ciazowe wykresytylko jakos to nie wspolgra z ciaza
heheh
-
Krokodylku zrob
tak nawszelki wypadek
choc jak dla mnei owulka byla 18 dc
tak cos czuje
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No Ania, 33 dni to jeszcze nie tragedia, moje z ostatniego roku były w przedziale 24-27, ale po kilka miesięcy nie mieć @ to męczarnia musi być, szczególnie dla staraczek
Niestety jest to bardzo dołujące, a najgorsze jest to, że nie masz pojęcia kiedy @ tak naprawdę do Ciebie przyjdzie. -
nick nieaktualnyJa tez chce być w ciąży!
Kobietki to możliwe żebym w 6 dniu cyklu miała dni płodne skoro mój cykl ostatnio trwał 32 dni? bo mam mega dużą ilość ślubu rozciągliwego... wygląda jak niedosmażone białko jajkawiem wiem jestem dziwna bo zadaje dziwne pytania ale lubię to
-
Ania_84 wrote:a moze jutro skoczy i okaze sie ze sie zadomowilo malenstwo
ale bys miala zonka ;P
Nena - tak i zawsze mam ciazowe wykresytylko jakos to nie wspolgra z ciaza
heheh
Takiego zonka to mogę mieć.Bardzo chętnie.
Też mi ten 18dc się wydaje. No albo tak jak mówię, owulki nie było. Bo teraz mam bardzo niskie tempki. No ale zobaczymy co będzie, bo moje gdybanie nic tu nie da niestety.
Byłam na bazarku, kupiłam pościel, będzie się w czym gzić.
A i nową koszulkę nocną, mam nadzieję, że się małżowi spodoba.
Kupiłam też 2kg truskawek aleee zaraz będę zajadać.Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku nie wiem co mam Ci doradzić w sprawie wykresu, bo nie za bardzo się znam, niestety.
U mnie najdłuższy cykl w życiu trwał 30 dni. To było w zeszłym miesiącu, ale podejrzewam, że miałam biochemiczną.
Zanim zaczęliśmy starania to cykle miałam jak w zegarku - co 28 dni. A teraz tak wahają się między 25-28 dni.
No u mnie test owu wyszedł dziś pozytywny. Śluz wodnisty, ale sama już nie wiem czy to śluz czy małża zawartości, bo my jak króliczki ostatnio.
Owulacji nadal mi nie wyznaczyło i się trochę martwię, bo już 11 dc a zazwyczaj o tej porze już mam. Temperatury też mi skaczą. Raz w górę,raz w dół. I w ogóle są takie niskie... 36.3 no co to za temperatura do cholery? -
A co do spadku tempki u mnie dzisiaj to od wczoraj mnie boli brzuch jak na @ i dzisiaj spadek tempki, więc raczej @ nadchodzi. Ale to dziwne bo zwykle mam cykle 31-33 dni najkrócej.... a teraz mam 26dc i już mnie tak boli jak na małpę i tempka spada.
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:kasiarzyna jak dobrze usłyszeć taką wiadomość gdy M dzisiaj wraca
tylko że tempka mi skoczyła dzisiaj w górę...
na 100% jeszcze nie owulka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny