My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No nie sądzę żeby do Ciebie przyszła @ w tym roku
Jakoś nic na to nie wskazuje
Chyba Cię jakiś bocian dopadł
-
nick nieaktualny
-
Katja i co z ta twoja @? Nie pojawila sie jak widze na wykresie:)
Asiula lepszy nastroj, winko pomoglo?
Blondik jak Mama?
No ja ostatnie dwa dni l4 i do pracy wracam od poniedzialku, nie chce mi sie.
-
Katja co tam u Ciebie? Bo widzę że tempka nie odpuszcza
To bulgotanie w brzuchu to chyba wzdęcia, czyli normalka na początku ciąży
Koniara nie ma tak dobrze, koniec wylegiwania sięJa też chętnie bym poleżała w domku, a tu trzeba jechać
Oby do wakacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:01
-
nick nieaktualnyCześć babeczki.
Katjaa - i jak sytuacja na froncie?
Anuśka - ja tez bym odpoczeła bo padam na pysk, a tu w przyszłym tygodniu mamy audyt wewnętrzny w wydziale. Nerwówa poziom hard.
Wczoraj wieczorem już myślałam, że migrena do mnei maszeruje. Ale Bogu dzięki nie boli.
Miłego dzionka. -
Dzień dobry
Katjuszka wiesz ze i tak jak cos test trzeba bedzie zrobic bo chyba w ciazy nir bedziesz pila na weseluKoniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki moje co prawda @ brak ale badalam szyjke i wczoraj już była lekko otwarta a dziś to jest tak otwarta jak na owu... po prostu stres robi swoje... remont mieszkania, wczoraj usłyszałam ze na meble które chcemy czeka się miesiąc a tu komunia za rogiem i jak po przyjęciu goście przyjdą do niewyremontowanego domu. Ehh do tego jeszcze dziś mam zajęcia na uczelni i prezentacje mam stresu co niemiara...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:00
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja na swoje meble czyt naroznik - ktory byl na stania, i dwa slupki czekalam prawie 2 miesiace.. dopytajcie sie czy jesli macie wlasny trrransportt to czy nie krocej.. bo pamietam jak Michal pracowal w Deku u nas jedna znajwiekszych firm meblowych to u nich bylo tak jelsi z transportem to wlasnie okolo4-6 tyg .. jesli mialas wlasny rransport 2 tyg max
-
nick nieaktualnyMy na meblościankę czekaliśmy 3 miesiące. Problem jest w tym, że na sklepie stoi tylko egzemplarz pokazowy, a mebel kupiony dopiero zamawiają u producenta. I masz szczęście jak producent ma zapasy bądź jest w trakcie produkcji (bo np w wakacje mają przerwę produkcyjną). Transport ze sklepu do domu to już kolejna bajka. My mamy znajomych z "busami" Bo "wbić" się w ich transport nawet płatny to kolejna walka.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kurde gdzie tak maja przerwe produkcyjna
w wakacje to wysle tam Michala.. kurde on pracuje w meblach od 9 lat .. i jedyny okres kiedy maja "wolne" to styczen/luty .. i wlasnie wtedy ich wysylaja na urlopy
w wakacje zawsze na produkcji siedzial po godzinach .. nieraz szedl na 8 wracal o 21 a jak dodatkowo jezdzil w transoporcie to w wakacje potrafili na baze zjechac nawet o 24 ;/
-
nick nieaktualny
-
fakt w wakacje maja najwiecej zamówien i moze jest ich na tle duzo ze nie wyrabiaja.. bo tak wlasnie bylo zawsze w tych okresach.. plus okresy swiateczne .. masakra zawsze sie dziwilam ze ludzie w czasie swiat najwiecej kupuja mebli
ehh za 5 dni usuwam dziada i bedzie po klopocieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh ja jutro neurolog, ide po skierowanie na pantomogram i albo zdaze tego dnia albo w poniedzialek zrobie noo i moze by mi sie udalo do gin na nfz podskocze i dopytam sie czy dalo by rade mnie wcisnac na NFZ na HSG .. we wtorek usuniecie dziada..
-
Katja a pomyślałaś o tym że ta Twoja szyjka może być rozpulchniona? Rób betę bo ja tu widzę tylko jeden wynik i to pozytywny
Koniara widzę że masz taki sam plan na wakacje jak ja
A ja meble zamawiałam z Bodzia i czekałam 4 dni. Tylko po 2 latach ich jakość nie jest już najlepsza. Ale przynajmniej szybko wymienię na nowszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:50
Koniara, Katjaa lubią tę wiadomość