X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja przesadzasz, ostatnio mówiłaś że jesteś przesadnie zazdrosna i to prawda, ale teraz to już przesłałaś to nawet zauważać. Facet gotowy w ogień za Tobą skoczyć a ty się przejmujesz że z jakąś kobietą rozmawiał? To teraz postaw się na jego miejscu, wchodzisz do sklepu, ekspedient z tobą kulturalnie rozmawia a ty się obracasz na pięcie i wychodzisz bo jest przystojny? Czy twój facet zrobił by Ci o to awanture? Coś czuję że chyba nie. Zresztą nie wydaje mi się żeby on widział szczerzącą sie, napaloną ekspedientkę a raczej kulturalną obsługę sklepu, więc i on chciał być kulturalny. Sorki za szczerość, ale tak jak dziewczyny piszą kiedyś może być o ten jeden raz za dużo i stracisz na prawdę wartościowego kochającego Cię człowieka, bo jakaś baba się szczwrzyła.

Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę Dziewuszki się kąpać i spać. A on niech umowi się z panią ekspedientka. Dobranoc <3

Choco niech idzie... Droga wolna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:48

Koniara lubi tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Katja ja dzisiaj taka depreche przez moje malzenstwo podlapalam ze ryczalam caly wieczor.
    moj woli garaz i pieniazki- a malo nie zarabiamy - mnie totlnie zlewa.
    Doszlo dzisiaj do mnie ze jestem z nim bo chce rodzenstwa dla malej i flatego ze ona go uwielbia ale miedzy nami nic kompletnie nie ma...juz od dawna.
    Zjebane to moje malzenstwo.....

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Laseczki frytki się skończyły.
    A mam pytanie, czy wy też tak macie że co druga reklama w TV jest z Korzuchowską, boję się lodówki otwierać normalnie.

Koniara lubi tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, jutro musi byc lepiej...
    Buziaki dla wszystkich.

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco znam wspaniałe wyjście z sytuacji - wyrzuć tv z chaty :) ja od czasów studiów nie mam kontaktu z tym pudłem i nie wyobrażam sobie już innego życia :D nie jestem w stanie oglądać reklam, w radio też nie jestem w stanie ich słuchać, od razu przełączam... tak więc nikt mnie w lodówce nie straszy :P
    maris :*
    Katja sorki za dosadność i być może włażenie z buciorami w nieswoje życie ale w sumie nie znamy się w realu to mi nie nakopiesz... weź kobieto pacnij się w łeb :P
    jesteś na świetnej drodze do utraty tego gościa i będzie to tylko i wyłącznie Twoja zasługa. To jest coś gorszego niż chorobliwa zazdrość, z pewnością powinnaś to leczyć :/

choco, Anuśka, Summerka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara dobry pomysł z tym TV. Ja wywaliłam telewizor z sypialni na początek. Tak ogólnie to oglądam głównie w weekendy, w tygodniu tylko mój serial "kości".

ara, Anuśka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Ara dobry pomysł z tym TV. Ja wywaliłam telewizor z sypialni na początek. Tak ogólnie to oglądam głównie w weekendy, w tygodniu tylko mój serial "kości".
    Ja też paczam tylko na moje seriale i czasem do sprzątania jakiś muzyczny program włączę :)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    choco znam wspaniałe wyjście z sytuacji - wyrzuć tv z chaty :) ja od czasów studiów nie mam kontaktu z tym pudłem i nie wyobrażam sobie już innego życia :D nie jestem w stanie oglądać reklam, w radio też nie jestem w stanie ich słuchać, od razu przełączam... tak więc nikt mnie w lodówce nie straszy :P
    maris :*
    Katja sorki za dosadność i być może włażenie z buciorami w nieswoje życie ale w sumie nie znamy się w realu to mi nie nakopiesz... weź kobieto pacnij się w łeb :P
    jesteś na świetnej drodze do utraty tego gościa i będzie to tylko i wyłącznie Twoja zasługa. To jest coś gorszego niż chorobliwa zazdrość, z pewnością powinnaś to leczyć :/

Katjunia, przepraszam, ale zgadzam sie w pełni z Ara! Widać, ze naprawdę przestałaś to kontrolować, juz nie wiem jak to nazwać, kobietki, facet Cie kocha o czym świadczy to, ze znosi to wszystko, przeprasza, zdobywa sie na czule wyznania, no przecież nie wziął jej numeru telefonu...

Koniara, jakbym czytała o sobie sprzed dwoch lat. U mnie trochę sie zmieniło, choć mój nadal tylko patrzy jak czmychnąć do garażu i prawie nie spędza czasu ze mną i mała;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry śpiochy :)
    Ja niestety już w uniformie i gotowa do pracy :( Dobrze że te targi są tylko raz w roku ;) Właśnie mi mąż powiedział że wyglądam jak połączenie pingwina ze stewardesą :D Nie rozumiem do końca (mam na sobie czarną garsonkę, białą koszulę i szaro niebieską apaszkę pod szyją) ale nie wnikam. Odbębnię swoje i zmykam do domku :)
    Miłego weekendu kochane <3

Summerka, Ania_84, Katjaa, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, czy ktoś o mnie pamięta? Jestem z dziećmi u rodziców, wiec i czasu mniej.. Myślę o Was jednak nieustannie i wspieram myślą..

Katja, ja też zgadzam się z dziewczynami.. Pomyśl, wolisz być sama niż z fajnym, kochanym mężczyznom? Czy on Ci dal powody do braku zaufania? Bo wygląda na to ze mu nie ufasz za grosz.. rozumiem ze on ma zakaz ogladania filmów erotycznych?

Anuska, może szybko zleci :)

CAŁUJE WAS BARDZO mocno, tęsknię

Koniara, Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Koniara Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi :) no przeciez pamietamy!♥

konwalianka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty PINGWIN a jakie Ty targi masz? :)

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, jasne, za pamiętamy;)

Anuska - Cha cha - stewardessa na biegunie polarnym:)

Hellol Lejdis❤️

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Anuska heheh stewardessa to pewnie przez apaszke :) heheh :) bo mi sie tak kojarza :)

moj małzyk o 6 rano wyjechalna koncowy montaz I kuchni :) ehhhstresuje sie troche jak im to pojdzie i wogole ;)

ale z dobrych info maja nastepne dwie kuchnie, szafe do zabudowy x2 gabinet kosmetyczny taki wielki wiec prawie meble jak do duzej kuchni :) oraz gabinet fryzjerski :)

Anuśka, Mona_M lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Witam się @...

Ty Pingwin pokaż foto? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:34

Anuśka lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, od wczoraj chodzę nerwowa...mamę wypisali wczoraj, po 18 zadzwoniła, że się źle czuje i że musi jechać dpowrotem do szpitala, za 10 min odwołała to bo wzięła tabletkę i ją już nie boli. dzisiaj od rana płacze, bo ma doła po szpitalu i w sumie nikomu nie chce powiedziec czy ją coś boli czy ją coś wkurzyło...omg...aż się u niej porzygałam znerwów... to mi potem napisała, że nie szanujemy tego, ze ona chce odpocząc po szpitalu i dlatego jets nerwowa...omg... i jak tu pomóc cholerka ;/

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff wróciłam :) Foto nie mam, bo już się przebrałam w wygodne dresiki domowe, ale jak się jakieś pokażą na stronie WODN to Wam wrzucę.
    Ania stewardesa właśnie przez tą apaszkę bo tak ją zawiązałam :)
    Koniara to targi edukacyjne :)
    Summerka ale trafiłaś z tym biegunem :) Tak było zimno na tych targach, że mi włosy na plecach dęba stały ;D

Blondiku z osobą chorą nie jest łatwo. Wiem coś na ten temat bo moja mama chorowała ciężko i po każdej hospitalizacji był dramat :( Wspieram Cię mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:03

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

Dawno nie wchodziłam bo małą załamkę złapałam.
    Kuzynka zaciągnęła mnie na bio-rezonans bo może szarlatany coś mi bardziej pomogą niż mój lekarz. Większość potwierdziło się z tego co mówił Gin PCOS ehh niestety dodatkowo niedrożny lewy jajowód i tyłozgięcie macicy, ucisk kręgosłupa na macicę uniemożliwiający zagnieżdżenie. Mam nadzieję że to jednak bajki bo inaczej nigdy dwóch kresek nie zobaczę.
    A z bardziej pozytywnych
    Siedzę sobie w robocie i widzę przez okno jak bociany dwa lecą ;) Pobiegłam je trochę po zaklinać a tu nie dwa a trzy nad budynkiem krążą i tak chyba z 15 minut. Mam nadzieję że to dobry znak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:38

Blondik lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjusza a jak wygląda taki bio rezonans?
    Bociany też widuję często i mam nadzieję że to faktycznie jakiś znak :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:53

‹‹ 3792 3793 3794 3795 3796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ