My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapisał ze chce zabrać rzeczy bo dłużej tego nie zniesie. Nie pozwoli się już ponizac i obrażać a w szczególności ciągle oskarżać go o zdrady bo jakaś ekspedientka zazartowala do niego.
Napisałam ze przecież go kocham
A on ze to już za mało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:22
-
nick nieaktualnyTrzymaj się katjaa, może nie jest tak źle. A jak by co dołączę się do dziewczyn, mały wysiłek mi się przyda
Jeśli chodzi o bio-rezonans to Przepuścił przeze mnie "fale magnetyczne" które obijając się w moim ciele od różnych narządów pokazały "nieprawidłowości". Wyglądało to trochę jakbym na krześle elektrycznym siedziała. Stopy na blaszkach, w dłoniach pręty i na głowie jeszcze założone opaski. I tak ok 40min -
katiuszaa wrote:
Jeśli chodzi o bio-rezonans to Przepuścił przeze mnie "fale magnetyczne" które obijając się w moim ciele od różnych narządów pokazały "nieprawidłowości". Wyglądało to trochę jakbym na krześle elektrycznym siedziała. Stopy na blaszkach, w dłoniach pręty i na głowie jeszcze założone opaski. I tak ok 40min
Aha, takie buty... Słyszałam o tym, ale nigdy nie korzystałam. Tylko uważaj na takie zabawy w drugiej fazie cyklu. Bo każdy najmniejszy nawet prąd może uszkodzić zarodek ( w przypadku gdy dojdzie do zapłodnienia).
Katja no trochę się mu nie dziwię. Ja bym nie wytrzymała gdyby mi ktoś awantury robił o rozmowę ze sprzedawcą w sklepieKiepska sytuacja...
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondiku duzo cierpliwosci zycze a Mamie szybkiej poprawy.
Pingwin...edukacyjne w sobote?
Ja mialam jechac w mijajacym tyg na konfetencje do Piznania Lean....ale sie rozlozylam, ale rak sobie mysle ze rak ma byc...
Asiula jakos dzisiaj miala te inseminacje/in vitro miec o ile sie nie myle?Ania_84, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:U mnie to pierwsza faza, o dziwo nawet to wykrył. W drugiej fazie nawet jak jestem pewna że nic z tego to i tak uważam na wszystko co się da, przynajmniej ostatnio się staram.
No ale u mnie ze względu na te zrosty w macicy ryzyko poronienia jest zwiększone więc nie mam wyjścia, muszę uważać
-
Anuska jak ty pieknie malujesz ten wykresik a w notkach czytam ze niedlugo 14 rocznica slubu
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anuska jak ty pieknie malujesz ten wykresik a w notkach czytam ze niedlugo 14 rocznica slubu
Np w postaci drugiej kreski która zostanie na dłużej ze mną
Koniara no niestety nauczyciele nie mają czasu w tygodniu więc targi są zawsze w sobotę. Na szczęście są tylko raz w roku
Asiula hop hop gdzie jesteś????? My tu czekamyAnia_84, katiuszaa, LaRa, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Anuśka sądząc po wykresie to jest spora szansa na prezent rocznicowy.
Tak mnie potwornie zaczęła boleć macica że aż mam łzy w oczach, normalnie mnie zgina w pół chwilami... Nawet podczas @ tak mocnych bóli nie mam. Wydaje mi się że za moment mnie krew zaleje i wszystko szlag trafi...
-
nick nieaktualny
-
Cóż... dopiero wróciłam od lekarza
Estradiol mam ponad 300, więc pięknie
I jest jeden pęcherzyk 18,8 mmUwaga! Nie w prawym jajniku, tylko lewy się obudził!!! Na prawym dalej mizeroty max 12 mm. Dzisiaj o północy dwa zastrzyki na pęknięcie i w poniedziałek o 12:00 inseminacja! To jakiś cud
No i będę miała 2 tygodnie odpoczynku od zastrzyków. Ufff.... kamień spadł mi z serca
6lama9, konwalianka, Ania_84, Koniara, Katjaa, LaRa, Anuśka, Misi@, Izoleccc, Summerka, Blondik, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0