X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałam ignora na trzy tempki bo nie sa zbyt wiarygodne więc może stąd te góry i doliny. Nie mam co dumać, zobaczę co będzie :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No właśnie problem w tym że dzisiaj czuję się okresowo. Mam wrażenie, że za moment mnie krew zaleje :( Jutro mam termin @ więc chyba rano zatestuję...
    Nena nie zamykaj się :)

Tylko nas nie przetrzymuj jutro za długo. Rano zaraz pisz. :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku zazdroszczę ujeżdżania. Mnie też się chce a tu lipa :/

U mnie na szczęście nie ma tego problemu. :) Małż jest gotów w każdej chwili. :PPP
    Wczoraj robiłam pranie to wykorzystał mnie na pralce :PPP Nawciskałam jakiś przycisków, pozmieniał się program coś tam się porobiło. Śmiechawa.
    A dzisiaj podałam małżowi na deser bitą śmietanę... na cyckach. :PPP

Mój się zbytnio nie interesuje moim wykresem, ja go zresztą nie wtajemniczam, ale dzisiaj mu pokazałam wykres i mu mówię że w tym miesiącu się narobiliśmy :PPP I tłumaczę mu że serduszka to seks.
    A on mówi "policz ile jest" i mówi 'eee to nie tak dużo' hehehhe.

Nasturcja, Nenaaa, Anuśka, Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku ja dopiero patrzę, że wy nowożeńcy jesteście! Eeee to stąd tyle energii ;)
    Mam nadzieję, że będziecie się tak bzykać po kilku, kilkunastu latach ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    U mnie na szczęście nie ma tego problemu. :) Małż jest gotów w każdej chwili. :PPP
    Wczoraj robiłam pranie to wykorzystał mnie na pralce :PPP Nawciskałam jakiś przycisków, pozmieniał się program coś tam się porobiło. Śmiechawa.
    A dzisiaj podałam małżowi na deser bitą śmietanę... na cyckach. :PPP

Mój się zbytnio nie interesuje moim wykresem, ja go zresztą nie wtajemniczam, ale dzisiaj mu pokazałam wykres i mu mówię że w tym miesiącu się narobiliśmy :PPP I tłumaczę mu że serduszka to seks.
    A on mówi "policz ile jest" i mówi 'eee to nie tak dużo' hehehhe.
    Hehe, no fakt, malutko :)
    Taka moja półroczna norma :D

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Hehe, no fakt, malutko :)
    Taka moja półroczna norma :D
    Dokładnie to samo pomyślałam :D U nas przy staraniach mamy "aż" 4 serducha :D

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dokładnie to samo pomyślałam :D U nas przy staraniach mamy "aż" 4 serducha :D
    Haha, no ja też w okolicach owulacji miałam 4! To był wyczyn! :)

Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo dziewczyny. Max 4,5 serduszek. Zastanawiałam się czy jestem normalna, ale widzę, że inni też tak mają, więc chyba jest ok? :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku ja dopiero patrzę, że wy nowożeńcy jesteście! Eeee to stąd tyle energii ;)
    Mam nadzieję, że będziecie się tak bzykać po kilku, kilkunastu latach ;)

Nasturcja ciężko powiedzieć, najwyżej będę wymyślać jakieś inne sposoby żeby pobudzić małża, jak bita śmietana już nie wystarczy za te 5 lat. :PPP

Hehe dlatego się z niego śmiałam, tyle serduch a on mówi że to wcale nie tak dużo. Mówię mu że inne dziewczyny to mają po 4 - 5 a my tyle. :)

Nasturcja, Anuśka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, zapomniałam napisać, mój małż jest ode mnie 2 lata młodszy, więc może stąd ma jeszcze tyle seks-energii. ;)

Nasturcja, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż myślał, że my jakiś rekord pobijamy z tymi swoimi pięcioma serduszkami. Pyta się mnie czy to już dużo? Ja w śmiech i mówię mu ile serduszek mają inne dziewczyny i że w ciągu cyklu dochodzą do 20,30 serduszek :D
    Ale teraz to on wpisuje serduszka w aplikację. Spodobało mu się :P :P

marissith, Nenaaa, Anuśka, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z naszej dwójki to ja mam większy temperament :P

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, u nas to taka zabawa.. raczej nie liczymy, ale tak pod wpływem Waszych wyliczeń i wyszło 11 serduszek, to można powiedzieć, że wyczyn :)a jesteśmy 6 lat po ślubie.. Mój mąż ma spore libido i najchętniej nie wypuszczał by mnie z sypialni, ale u mnie trochę opadła już ta fascynacja, bo jednak stresy, dziecko, praca, dom.. czasem padam na pyszczek :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u na powiem szczerze ze zaraz po malzenstwie bylo mnie j niz teraz :D

maz wczesniej nie mial za wielkiego libido. teraz o jakis 3 miesiecy o ja obserwuje ze ma wieksza ochote i ogolnie co rusz to by mu sie chcilo :)

ja sie ciesze bo ja jetem ztych co bardzoo lubia bzykoserca :D heheh :)

ale i ciesze sie bo lekarz mowil nam ze wraz ze spadkiem etst moze byc tak ze maz bedzi mial coraz mneijszy poped .. wiec po cihu licze ze moze cos tam z tym test jednak nie jest tak zle ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka tu dzisiaj cisza. Ja właśnie wróciłam do domu, małż pojechał jeszcze się bujnąć na moto a ja nie jadę bo machnęłam piwko.

Żużel będę oglądać. :)

• Ewik Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Krokodylku :)

ja też właśnie wróciłam do domciu i zaległam ;) mam błogi spokój bo Małż obrażony i wybył.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehehe jak to czasem fajnie jak się obrażą nie? :P

A o co jaśnie pan ma pretensje? :)

Ewik lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żebyś wiedziała :) Jaśnie pan się obraził bo powiedziałam,że nie mam ochoty na grilla dzisiaj z jego rodzicami i jego bratem i wole się nie denerwowac wysłuchując różnych głupich gadek bo są wszechwiedzący co oczywiście zostało skwitowane przez teściową "dlaczego ja tak mam taki stosunek do szwagierki"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 19:12

Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Cię rozumiem, mój też do swoich rodziców i brata to by jeździł co 2 dni. A do moich to już nie jedzie tak chętnie. A jak już pojedzie to po godzinie chce jechać a u jego rodziców to siedzimy po 5-6 godzin. A ja swojej szwagierki też nie lubię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 19:16

Ewik lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lata mi to gdzieś niech chodzi sam i tak nie unikam mimo wszystko to jeszcze jakieś wymagania,że trzeba być posłusznym. czasami to się czuje jak we wojsku wszystkie święta, urodziny imieniny trzeba się stawiać bo nie ma innej opcji że można mieć inne plany szkoda,że do nas tak nie latają albo jak trzeba coś pomóc to tylko my.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ