My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anus bardzo mi przykro
fuck.
ale poczekajmy moze jutro odbije.
Krokodylku. Patrzylam na wykres nie wiem ale wg mnie albo 18 dc byla owulka albo 3 dni temu choc jakos wydaje mi sie ze 18 -
nick nieaktualny
-
O jest Ania
Wiesz co mi się też wydaje że 18dc ale czemu OF nie zaznacza owulki 3 dni temu skoro był spadek i tempka ładnie rośnie? Coś jest nie tak z tymi tempkami? Są wyższe niż 6 ostatnich? Zgłupiałam.Chyba że faktycznie dopiero jutro wyznaczy.
kasiarzyna a czemu obstawiasz 20dc? Nie widzisz tempek? Dziwne. Zaraz pogrzebię w ustawieniach.
Dzisiaj mam już na pewno dzień niepłodny, bo śluzu prawie nie ma a to co jest jest lepkie. I brzuchol boli na @. Ech. -
nick nieaktualny
-
A nie robilas ostatnio tego owulacyjnego?
Może nie zaznaczyl bo chyba nie sa wyzsze od jednej tempki tej co. Masz ignor. A dwa nie zaznaczyl bo nie widzi skoku wiekszego po jego domniemanej owulce. Tempki sa podobne po skoku. Choc mowie wg mnie 18 dcwiec teoretycznie. Moglo by sie zagniezdzic 26 dc wtedy co. Byl spadek a teraz tempka sie normuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aplikacja nie ma tu nic do rzeczy, temperatury jakie są każdy widzi. To że OF nie wyznacza owulacji nie ma znaczenia, to tylko program. Ale wykres można czytać samemu.
A Clo nie na podstawie wykresu tylko ja mam PCO i Clo jest na wzrost pęcherzyków, bo niestety u mnie są z tym problemy.