My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimik74 wrote:witajcie jestemtu od paru dni dziękuję Nasturcjo za wiadomość o Twojej sąsiadce ja mam 40 i też takie sadełko i hormonki warjujące modlę się o cud pozdrawiam Was wszystkie
-
kasiarzyna wrote:Chyba że powinnam mieć abonament premium,zebym widziała te Wasze tempki?Wszystkie oznaczenia widzę
-
Ania mogłam ale co sobie będę wkręcać coś czego nie ma.
Pójde do gina, niech mi zrobi usg i zobaczy co tam się dzieje.
Może po prostu owulki nie było.
Nie mogę się dodzwonić do gina, więc pojadę wieczorem pewnie do innego, do którego nie trzeba się zapisywać.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ufff, mamma mia, przetrwałam - fochy mężów, niedobre szwagierki, wredne teściowe, atak raków na ovu (też jestem raczek
testowe wzloty i upadki
stęskniłam się za Wami
witaj mimik
uwaga - moja dziewczynka jednak NIE jest w ciąży! piliśmy z to z rodzinką w piątek, hehe, a w sobotę za przytycie mojej szwagierki, takie mamy wesołe toastya w międzyczasie za zdrowie męża i żeby też przytył troszkę, trenują razem z jego siostrą do triathlonu i dwie chudzinki z nich są
ja akurat moją szwagierkę bardzo lubię, teściową też i rodzicówmam ich pod ręką ale nie są namolni także luzzzz
Katjaa, Malenq, Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylku, faktycznie przejdź się do gina, sprawdźcie co i jak, bo dziwnie to wygląda.. może coś się przesunęło albo trzeba pomóc tej owulce troszkę..
Anuśka, kurcze, trzymam kciuki żeby wredna tempka odbiła!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
No, w końcu się dodzwoniłam, chyba wyczuł że daję mu ostatnią szansę.
Chciał mnie zapisać na piątek, ale powiedziałam mu że w piątek przewiduję miesiączkę, a chciałam zrobić USG i wcisnął mnie na środę. Także ozbaczymy co mi powie w środę. Czy coś tam w ogóle było z tej owulacji czy nie.Ania_84, Tamka, Nasturcja, Ewik lubią tę wiadomość