My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech chciałabym. Ale powiem Wam dziewczyny że bardzo jestem zawiedziona. Liczyłam na ten cykl i to cholernie. Wiem że trzeci cykl po odstawieniu anty już będzie magiczny... magicznie długi i do d*py. A teraz w 4dc miałam takie piękne wyniki badań hormonalnych. Także liczyłam na ten cykl a tu kupa.
-
Hej,
Tamcia, cieszę się, że Młoda nie będzie miała jeszcze młodych, jupiii! Fajnie, że już jesteś
Krokodyl ja nie wiem co ten program wymyśla, ale faktycznie patrząc na tempki powinien wyznaczyć owulkę na 26dc. Może te wcześniejsze testy owulacyjne go zmyliły, śluz...nie wiem. W każdym razie powodzenia u gina
Anuśka...trzymaj się Kochana, tulę...
Tamka lubi tę wiadomość
-
Krokodyl, ja też myślę, że to te testy owu, ponieważ ovu to jest program i działa na zasadzie określonego algorytmu to nie jest elastyczny, po prostu - czarne i białe, dobrze, że idziesz do lekarza, wszystkiego się dowiesz
wiem, że to Cię nie pocieszy (bo nie może...) ale u mnie i małża niby wszystko ok - hormony w porządku, nasienie ok, serduszka zawsze były w odpowiednim czasie a jednak ciąży nie ma... potrzebujemy tez troszkę szczęścia do tego cudu, a poza tym - nadal uważam, że nie wszystko stracone w tym cyklu!
Nena, jestem, nawet wytrzeźwiałam już po tych radosnych toastachTy się dziewczę dowiedz, czy ty fruwać możesz z tym swoim wczesnym kropkiem, bo wybierasz się na różne imprezy okolicznościowe w okresie, moim zdaniem, za wczesnym ale skonsultuj się z ginem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 10:55
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka, no wiem, oczywiście go o tym poinformuję i spytam, pocieszam się tym, że jeśli będzie wszystko ok, to wtedy kiedy my mamy lecieć wejdę akurat w 15 tydzień ciąży. Niby ten najdelikatniejszy okres ciąży będzie już za mną...zobaczymy...
Chyba cosik się zaczyna dziać bo muli mnie od ranaDzisiaj zaczęłam 6 tc. Ciekawe czy to tylko moje urojenia czy faktycznie jest mi niedobrze...chyba jednak tak
Odbija mi się jeszcze częstoTamka lubi tę wiadomość
-
Kochana, jak Ci się zrobi naprawdę niedobrze to na pewno się zorientujesz
matko, 6 tydzień! jak ten czas szybko leci, uff
ja jestem rozczarowana tym mastodynem - znów mnie cycki boląmiały już nie boleć przez tę paskudną prolaktynę
-
Ja to z poniedziałku mam okrutnego doła - @ jeszcze nie przyszła, ale czuje się jak by była. Niby brałam luteine ale nie wiem czy rzeczywiście przyjdzie - jak to często bywa u mnie może wcale jej nie być - jakieś czarnowidztwo mnie dziś dopadło
******************************GANG18+***************************** -
kasiarzyna wrote:Tamka, ja biorę Cyclodynon i po 3 miesiącach jak ręką odjął. Dostałam ze względu na prolaktynę.
aha, no to czekam cierpliwie, miałam nadzieję, że już w tym cyklu pozbędę się tego bólu ale co zrobić -
Witam i życzę miłego tygodnia
Ja miałam dziś iść zbadać prolaktyne, ale boli mnie gardło i lekko pokaszkuje, biorę tylko tabletki do ssania od bólu gardła, i się zastanawiam czy to może mieć wpływ na wynik? Czy ktoras mi może podpowiedzieć?**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyMałż mnie w końcu zbałamucił! I to jak!
U nas już wieczór. Idziemy zaraz na arabskie jedzonko - falafel z hummus i moja ulubiona Baba Ganoush. Już dostaje ślinotoku. Potem idziemy do kina. Chyba nowy X-Men obejrzymy.
Miłego dzionka/popołudnia dla wasTamka, kasiarzyna, Nenaaa, Ania_84, marissith, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nawiązując do prolaktyny...rozumiem,ze jak tylko wyjdzie test pozytywny to od razu bez zmniejszania dawki trzeba odstawic ten niepokalanek mnisi /jak tam kto bierze:castagnus,cyclodynon itp/ ?
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy