My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie
nowa na forum
ech.... musiałam się komuś wygadać
staramy się z mężem drugi cykl, dziś miałam dostać @, żadnych objawów małpowych,
test negatywny,a czas poowulacujny dziwny jakiego jeszcze nie miałam, 2 dni po owulacji ból brzucha jak na okres, trwający do przedwczoraj. Brzuszek jakby napompowany powietrzem aż mi się ciężko chodzi, trzy dni od kulminacyjnej próby (wg kalendarzyka miałam owulację)ostre kłucie w okolicach jajników. W sumie to od wczoraj powinnam mieć objawy miesiączki lub jakieś plamienie (przy upałach zazwyczaj miałam przyspieszoną miesiączkę nie opóźnioną)a tu nic i cisza..... kurka nie wiem czy mi psycha figlów nie płata, ten negatywny test mnie trochę podłamałWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 11:57
-
Kasiarzyna, ja biorę bromergon, na tym forum w wątku o tym leku dziewczyny piszą żeby odstawić zaraz po pozytywnym teście, ale czytałam też i opinie ze lepiej nie odstawiać, bo nagły skok prolaktyny może wywołać poronienie. Ogólnie to chyba jest zależne od poziomu poczatkowego prolaktyny. Mi moja lekarka nic w tym temacie**********************Gang 18+***********************
-
Hmmm mnie właśnie powiedziala, żeby odstawić, bo prolaktyna i tak mocno idzie do góry w ciąży więc nie ma po co jej obniżać tymi specyfikami.Poronienie to może wywołać niski progesteron.Ja akurat nie mam z nim problemu.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
dziewczyny co sadzicie o takiej pamiatce na chrzest siostrzenca ??
http://wytwornia-mamuty.blogspot.com/2010/03/album-z-okazji-chrztu-sw.html -
nick nieaktualny