My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:Witam serdecznie
nowa na forum
ech.... musiałam się komuś wygadać
staramy się z mężem drugi cykl, dziś miałam dostać @, żadnych objawów małpowych,
test negatywny
Arienna mamy taki sam przypadek, tylko u mnie wykres wyglądał ślicznie i dzisiaj w dniu @ zrobiłam test a tu dupa. Prawie pogryzłam klientów w pracy dzisiaj. Deprecha mnie złapała, bo starość się zbliża a tu kupa, a ja bym jeszcze dwójeczkę robaczków chciała
Krokodylku, testy są straszne... Ja jak widzę tą jedną krechę to łzy mi same lecą... Masakra...
Dzięki za wsparcie dziewczyny...
-
nick nieaktualny
-
Ja przez ten prawie rok w ogole ani razu nie zatestowalam, bo @ po prostu przychodziła w terminie. No ale co za róznica zobaczyc negatyw czy @....Efekt ten sam
Ja się łudzę jeszcze 2 dni i sie okaże...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie stwierdzilam ze kupie takie cos dodatkowo
a kasirke mu dam w kopercie bo siostra otworzyla mu konto oszczednosciowe wie c to co dostanie to mu wplaci
uda sie wszytskim dziewczynymusi
-
nick nieaktualnyAnuśka działamy działamy... mój stwierdził że w życiu się chyba tyle nie na serduszkował co będąc ze mną teraz...
Ale stwierdził że musi się starać bo ja mam duże zapotrzebowanie i nie chciałby żebym go zostawiła dla innego bardziej jurnego heheh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 14:05
Anuśka lubi tę wiadomość
-
moj stwierdzil ze mu z miesiaca na miesiac zwiekszam doznania i coraz bardzej sie rozkreca..i teraz tak sobie mysli jak on sobie poradzi jak bede w ciay ;p