My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasti - CLO jest na wspomaganie rosniecia pecherzykow..
jest on fajny ale ma wady.. dlatego moze go wypisac tylko gin po wczesniejszym sprawdzeniu hormonoow i usg . nie podjae sie go kobietom u ktorych na podstawie badan hormonalnych i usg moze dojsc do hiperstymulacji .. po porstu pozniej moga tworzyc sie torbiele... dwa wplywa zle na endometrium przy dluzszm stosowaniu..u mne przed clo mialam 10 mm a po clo juz po pierwszej stymulacji 5 mm w tym samym dc czyli w 12 ;/
jednak kiedy lekarz obserwuje ze pecherzyki slabo rosno polecane jestbo czesto wystraczy pobudzic jajniki mi tak pobudzili ze cyklesie wynormowaly
pecherzyki dojrzewaly i pekaly wie po dwoch cyklach juz niebralam
co do wyznaczania owulki przez OF nie sugerujcie sie nim zbytnio ja wlasne w pierwszym z clo mialam takie zawirowania jak Krokodylek i co okazalo sie wze po porstu program zglupial a mialam owulka na 100% podany mialam zastrzyk na pekniecie i potwierdzil to pozniej ginwiec owulke wyznaczyłam recznie
to ten wykres
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
Anuśka przykro mi bardzo ;( sciskam mocno
kochane na cukrzyce gdzies czytałam ze scisła dieta zlozona z samych warzyw przez 3mce wyleczyła 80% badanych z cukrzycy własnie typu I (chyba I tej bez podawania insuliny) ale to jak kogos interesuje musicie poszukac i doczytac
-
Ania do dokładnie. Niestety przy PCO i tych górkach i dolinkach program raczej też nie ma szans, musi zgłupieć.
Mnie tylko zaintrygowało dlaczego teraz nie wyznaczył jak ma ładny wzrost tempki, ale kto tam zrozumie system.
Ja i tak myślę, że owulka była, i to w 18dc.
Ale chyba i tak nic z tego nie będzie bo czuję się małpowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak sobie pomyślę o tej Katarzynie W.czy o tej "mamie" Szymonka z Będzina to aż mnie chu...strzela. Zresztą takich jak one jest wiele. A Katarzyna W.chyba znajduje się na świeczniku tych patologii. I co, Bozia dała jej dziecko a franca zabiła. Ten jej mąż nie lepszy. Nikt grobu nie odwiedza podobno. Patologia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym instynktem to jest tak, że ja nie wiem czy go mam....
ja nawet małych dzieci nie bardzo lubię, a odwiedzam znajome jak ich szkraby kończą min. 6mies. nie wcześniej...
więc....tak matka natura lubi płatać figla...
Anuśkapóki nie ma @ nadzieja jest....tyle mogę na pocieszenie ....
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Ja też mam bóle @Krokodylica, myślę że program nie wyznaczył nam owulki bo przez cały cykl temperatury są na jednym poziomie - obstawiam że liczy też jakąś średnią dodatkowo i że nie widzi różnicy to nie wyznacza.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyNasturcja zgadzam się z Tobą w zupełności, dla mnie Katarzyna W. powinna dostać karę śmierci ale taką powolną!
marissith jeszcze wszystko przed Tobą! moja siostra po 3 latach od ślubu zaszła w ciążę a starali się już nawet przed ślubem i nic... a teraz chodzi po świecie taki 4 letni cwaniaczek jakim jest mój siostrzeniec -
Krokodylku ..faceci po czasie jak sie stramy tez to przechodza i to bardzo ja pamietam jak mojdoslownie plakal jak widzielismy I kreske..a pozniej jak sie dowiedzielismy ze te wszystkie lzy moglismy sobie oszczedzic i zmarnowalismy tyle czasu przez jednego lekarza..
do tej pory widze jego pusty wzrok jak wychodzilismy od androloga i jak mocno sciskal mnie wtedy za reke .. a lzy lecialy mu same ..
faceci tez czuja ..a to ze dluzej sie staramy nie ejs wina ani kobiety ani mezczyny.. wazne zeby dawac sobie oparcie a predzej czy pozniej to oparcie zaowowcuje madra,szczesliwa , kochajaca i sznujaca sie rodzina -
Krokodylku ..faceci po czasie jak sie stramy tez to przechodza i to bardzo ja pamietam jak mojdoslownie plakal jak widzielismy I kreske..a pozniej jak sie dowiedzielismy ze te wszystkie lzy moglismy sobie oszczedzic i zmarnowalismy tyle czasu przez jednego lekarza..
do tej pory widze jego pusty wzrok jak wychodzilismy od androloga i jak mocno sciskal mnie wtedy za reke .. a lzy lecialy mu same ..
faceci tez czuja ..a to ze dluzej sie staramy nie ejs wina ani kobiety ani mezczyny.. wazne zeby dawac sobie oparcie a predzej czy pozniej to oparcie zaowowcuje madra,szczesliwa , kochajaca i sznujaca sie rodzinaMalenq lubi tę wiadomość
-
A z instynktem to u mnie też słabo - dzieci generalnie nie lubię i nie rozpływam sie nad zdjęciami -tak sobie myślę że własne powinno to zmienić i dlatego też nie wyobrażam sobie adopcji
Malenq lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Eh tak to właśnie jest, jak się nie chce to się ma, a jak się bardzo chce to się nie ma...
Moja bratowa podeszła do tego z cąłkowitym luzem i udało się praktycznie od razu a ma 36 na karku, a ja zaczęłam się starać jak mi stuknęła 30stka, rok zaraz minie i nic...
Gratuluję jej i sie cieszę a jednoczesnie mi tak smutno....
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pocieszenie powiem wam, że wczoraj moja mama mi pisała, że nasza sąsiadka jest w ciąży z drugim dzieckiem. Pierwsze urodziła dość późno, bo miała chyba ze 36 lat. Teraz ma 43 i jest druga ciąża! Dodam, że również ma nadwagę i problemy z hormonami. Także kochane, głowa do góry! Na każdą z nas przyjdzie czas
kasiarzyna, mimik74, Katjaa lubią tę wiadomość