My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Nie lubię
Nic mnie nie pocieszy
chyab owulka jest za rogiembo placzliwosc to moj jeden z objawow a test owulacyjny wskazuje wyrazna kreske ale nie pozytyw
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Hehe dokładniej powiedziały mi, że wyniki przyjdą pocztą do 12 tygodni, czyli 3 miesiące. Ktoś chce się tu przeprowadzić?
-
Nastka ło jejku oni tam nienormalni są chyba... A ja narzekałam że muszę czekać na wyniki cały dzień
No ale coś się wreszcie dzieje...
Ja dzisiaj tak się wkurzyłam w pracy, że aż mnie coś w brzuchu zaczęło kłuć... Dzisiejszą klientkę będę omijać szerokim łukiem... Menda paskudna... Chyba jej myszy naślę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Juz wyszłam ze szpitala. Oczywiście nie mogły mi pobrać krwi. Pokłuły mnie cztery razy. Zebrały krew na fsh, lh, różyczkę, HIV, AMH i mocz na chlamydię. No i miałam zwykłe usg dopochwowe. Wyniki krwi i usg za 3 miesiące.
Uwaga zmieniam lekarza. Już się zapisałam na 1 lipcaakurat będę przed @ to może uda mi się stymulować od kolejnego cyklu.
Anuśka wrote:Ja dzisiaj tak się wkurzyłam w pracy, że aż mnie coś w brzuchu zaczęło kłuć... Dzisiejszą klientkę będę omijać szerokim łukiem... Menda paskudna... Chyba jej myszy naślę
Mari pokazujWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:33
marissith, Blondik, Anuśka, Ania_84, Lady Maruda, ara, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska naslij na nia gang myszek
Mari pochwal sie
Mona super
a ja sie zastanwiam jakie dresy sobie zakupic na zumbe takie
http://allegro.pl/dresy-damskie-taniec-yoga-fitness-l-wys-gratis-i5377281951.html
czy takie
http://allegro.pl/spodnie-dresowe-damskie-dresy-l-hip-hop-mega-styl-i5449651348.html -
choco wrote:Mari pokazuj torbe
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Ania nie wiem czy nie będzie ci za gorąco w takich spodniach, a masz zwykłe legginsy 3/4?
marissith lubi tę wiadomość