X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super torba :D

Ania w tych drugich to się zagotujesz.

A ja tez chyba zapisze się na Zumbę :D

urocza, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, nareszcie! W końcu jakiś porządny lekarz zacznie Cię stymulować, bo cholera tylko czas traciłaś z tamtą ginką. Niech spada na drzewo.

Rozmowę kwalifikacyjną przełożyli mi na jutro o 14. Więc przyszłam do domu i chyba się położę, bo pokłuta jestem od igieł.
    I owszem, nie narzekajcie na NFZ bo tutaj to jest paranoja. 3 miesiące na wyniki krwi, 3 miesiące na wyniki badań nasienia. I oni się nazywają taaakim zaawansowanym krajem? :P A ten szpital, największy w Manchesterze, a wygląda jak przedwojenny budynek z Polski. Dywany w środku (niepoodkurzane), starodawne wagi, starodawne ciśnieniomierze. Jedynie pielęgniarki bardzo miłe i chyba dlatego już nie marudziłam o tych 3 miesiącach czekania, bo one żartowały, śmiały się.

Mona_M lubi tę wiadomość

• urocza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania jako weteranka zumby popieram dziewczyny, gorąco będzie w długich, takie za kolano będą ok

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda wrote:
    Mona, nareszcie! W końcu jakiś porządny lekarz zacznie Cię stymulować, bo cholera tylko czas traciłaś z tamtą ginką. Niech spada na drzewo.
    No mam nadzieję cichą

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takie ??

http://allegro.pl/spodenki-alladynki-pumpy-3-4-fitness-sale-50-i5322055756.html

marissith lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, a torba oryginalna od MK? ;)

ta pielęgniarka, która pobierała mi krew mówiła, że jej córka starała się 8 lat o pierwsze dziecko. Ale nigdy nie diagnozowała się. In vitro też nie chciała. Po 8 latach uznała, że ma dość i poszła pobrać krew u swojej mamy w szpitalu. I w tym samym cyklu zaszła w ciążę :P A potem od razu po urodzeniu zaczęła starania o drugie dziecko i zaszła nod razu. Teraz zaczęła starania o trzecie. Hehehe ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie spodnie na allegro?? Wątpię by cokolwiek z allegro weszło na moje dupsko :P Jak kupuje spodnie w sklepie to pierwsze na co patrze (jak już wejdę) to czy tyłek nie wygląda na większy niż jest :P

Nosze rozmiar 42 ale jak ostatnio w lumpku kupiłam sobie ciążowe spodnie, fajnie leżały (może się kiedyś przydadzą), a na metce pisało rozmiar 36 to myślałam że popuszcze z radości :P

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania takie bardziej, tylko martwi mnie, że to jest rozmiar uniwersalny, na wszelki wypadek zakładaj majtki pod kolor spodni bo mogą prześwitywać :P
    Nastka :D MK też podrabiają? Ludzie, toż to nie chanel albo LV :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marri MK to jedne z najbardziej podrabianych torebek. Tak jak LV. Oryginał kosztuje jakieś 800-1000 zł za taką shoperkę jaką masz. Jeśli płaciłaś mniej, to najprawdopodobniej podrobka. Ja też sobie kiedyś chciałam kupić, ale Selmę Mini, taką przekładaną w pasie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka kupiłam ją na zalando, więc mam nadzieję, że to nie podróba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie, bo to są normalne strony. Oni podróbek nie sprzedają. Gorzej by było w eBay albo Allegro, bo tam dużo oszustów.
    Ładna ta Twoja torebka. Jak my już wyjdziemy z tego bagna finansowego to sobie fundnę Selmę :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Mona, dobra decyzja!!!

moja Ci ona <3
    MK151A02E-H11@9.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkę :) Twoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz :) Muszę taką mieć :) A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?

marissith, Summerka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, mam nadzieję, że szybko to nastąpi :) jednak nie ma to jak nowa torebka :D
    Anuśka wrote:
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkę :) Twoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz :) Muszę taką mieć :) A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?
    https://www.zalando.pl/michael-michael-kors-jet-set-torebka-mk151a02e-h11.html
    zobacz, tu są foty, ma takie standardowe kieszonki na kom i małe duperele

Lady Maruda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, zawsze po usg mam takie bąbelki powietrzne z borzeny. Jaja jak berety, normalnie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka też to mam ;) trochę krępujące
    Ania patrz jakie fajne gacie w h&m przecenili http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0289976001.html

Mona_M, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Nastka też to mam ;) trochę krępujące
    Ania patrz jakie fajne gacie w h&m przecenili http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0289976001.html
    O fajne gacie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne gatki i jaka super przecena! Brałabym!

A tak ogólnie chciałam polecić nowość z Maybelline. To kremowy cień i nazywa się Color Tatoo 24 h. Jest super! Ja go używam do brwi. Miałam dość sporo punktów na mojej karcie z Bootsa i mogłam sobie za darmo coś wybrać. Wzięłam pędzelek do brwi taki ukośny i właśnie ten Color Tatoo w kolorze matowego beżu. Jest naprawdę super i trzyma cały dzień a brwi nie są przerysowane i wyglądają naturalnie.

Edit: wreszcie zlikwidowali opcję Nie lubię :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady to jak zlikwidowali to i ilość powinni wykasować ;)
    Ale widzę, że Ania podłapała w międzyczasie nowe :D

A ja zaraz spadam do domciu, tzn najpierw do przedszkola po syncia a potem do domu.
    A mój syncio ma jutro zakończenie roku w przedszkolu, tzn występ z okazji końca roku. ale ten czas leci a jeszcze pamiętam jak wył pierwsze pół roku w przedszkolu, a teraz już kończy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona no ja też zarobiłam jednego nielajka od kogoś, bo miałam 2 a teraz już widzę 3. To chyba jakieś punkty karne. Nie wiem. Jeśli wymienia się je na ciążę, to ja bardzo chętnie :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari pozniej lookne maz wrocul i zapowiedzial ze dzis dzien tylko dla żony kazal mi isc na gore mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 4008 4009 4010 4011 4012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ