Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super torba :D

Ania w tych drugich to się zagotujesz.

A ja tez chyba zapisze się na Zumbę :D

urocza, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, nareszcie! W końcu jakiś porządny lekarz zacznie Cię stymulować, bo cholera tylko czas traciłaś z tamtą ginką. Niech spada na drzewo.

Rozmowę kwalifikacyjną przełożyli mi na jutro o 14. Więc przyszłam do domu i chyba się położę, bo pokłuta jestem od igieł.
    I owszem, nie narzekajcie na NFZ bo tutaj to jest paranoja. 3 miesiące na wyniki krwi, 3 miesiące na wyniki badań nasienia. I oni się nazywają taaakim zaawansowanym krajem? :P A ten szpital, największy w Manchesterze, a wygląda jak przedwojenny budynek z Polski. Dywany w środku (niepoodkurzane), starodawne wagi, starodawne ciśnieniomierze. Jedynie pielęgniarki bardzo miłe i chyba dlatego już nie marudziłam o tych 3 miesiącach czekania, bo one żartowały, śmiały się.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• urocza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania jako weteranka zumby popieram dziewczyny, gorąco będzie w długich, takie za kolano będą ok

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda wrote:
    Mona, nareszcie! W końcu jakiś porządny lekarz zacznie Cię stymulować, bo cholera tylko czas traciłaś z tamtą ginką. Niech spada na drzewo.
    No mam nadzieję cichą

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takie ??

http://allegro.pl/spodenki-alladynki-pumpy-3-4-fitness-sale-50-i5322055756.html

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, a torba oryginalna od MK? ;)

ta pielęgniarka, która pobierała mi krew mówiła, że jej córka starała się 8 lat o pierwsze dziecko. Ale nigdy nie diagnozowała się. In vitro też nie chciała. Po 8 latach uznała, że ma dość i poszła pobrać krew u swojej mamy w szpitalu. I w tym samym cyklu zaszła w ciążę :P A potem od razu po urodzeniu zaczęła starania o drugie dziecko i zaszła nod razu. Teraz zaczęła starania o trzecie. Hehehe ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie spodnie na allegro?? Wątpię by cokolwiek z allegro weszło na moje dupsko :P Jak kupuje spodnie w sklepie to pierwsze na co patrze (jak już wejdę) to czy tyłek nie wygląda na większy niż jest :P

Nosze rozmiar 42 ale jak ostatnio w lumpku kupiłam sobie ciążowe spodnie, fajnie leżały (może się kiedyś przydadzą), a na metce pisało rozmiar 36 to myślałam że popuszcze z radości :P

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania takie bardziej, tylko martwi mnie, że to jest rozmiar uniwersalny, na wszelki wypadek zakładaj majtki pod kolor spodni bo mogą prześwitywać :P
    Nastka :D MK też podrabiają? Ludzie, toż to nie chanel albo LV :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marri MK to jedne z najbardziej podrabianych torebek. Tak jak LV. Oryginał kosztuje jakieś 800-1000 zł za taką shoperkę jaką masz. Jeśli płaciłaś mniej, to najprawdopodobniej podrobka. Ja też sobie kiedyś chciałam kupić, ale Selmę Mini, taką przekładaną w pasie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka kupiłam ją na zalando, więc mam nadzieję, że to nie podróba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie, bo to są normalne strony. Oni podróbek nie sprzedają. Gorzej by było w eBay albo Allegro, bo tam dużo oszustów.
    Ładna ta Twoja torebka. Jak my już wyjdziemy z tego bagna finansowego to sobie fundnę Selmę :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Mona, dobra decyzja!!!

moja Ci ona <3
    MK151A02E-H11@9.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkę :) Twoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz :) Muszę taką mieć :) A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?

nick nieaktualny, Summerka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, mam nadzieję, że szybko to nastąpi :) jednak nie ma to jak nowa torebka :D
    Anuśka wrote:
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkę :) Twoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz :) Muszę taką mieć :) A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?
    https://www.zalando.pl/michael-michael-kors-jet-set-torebka-mk151a02e-h11.html
    zobacz, tu są foty, ma takie standardowe kieszonki na kom i małe duperele

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, zawsze po usg mam takie bąbelki powietrzne z borzeny. Jaja jak berety, normalnie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka też to mam ;) trochę krępujące
    Ania patrz jakie fajne gacie w h&m przecenili http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0289976001.html

nick nieaktualny, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Nastka też to mam ;) trochę krępujące
    Ania patrz jakie fajne gacie w h&m przecenili http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0289976001.html
    O fajne gacie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne gatki i jaka super przecena! Brałabym!

A tak ogólnie chciałam polecić nowość z Maybelline. To kremowy cień i nazywa się Color Tatoo 24 h. Jest super! Ja go używam do brwi. Miałam dość sporo punktów na mojej karcie z Bootsa i mogłam sobie za darmo coś wybrać. Wzięłam pędzelek do brwi taki ukośny i właśnie ten Color Tatoo w kolorze matowego beżu. Jest naprawdę super i trzyma cały dzień a brwi nie są przerysowane i wyglądają naturalnie.

Edit: wreszcie zlikwidowali opcję Nie lubię :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady to jak zlikwidowali to i ilość powinni wykasować ;)
    Ale widzę, że Ania podłapała w międzyczasie nowe :D

A ja zaraz spadam do domciu, tzn najpierw do przedszkola po syncia a potem do domu.
    A mój syncio ma jutro zakończenie roku w przedszkolu, tzn występ z okazji końca roku. ale ten czas leci a jeszcze pamiętam jak wył pierwsze pół roku w przedszkolu, a teraz już kończy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona no ja też zarobiłam jednego nielajka od kogoś, bo miałam 2 a teraz już widzę 3. To chyba jakieś punkty karne. Nie wiem. Jeśli wymienia się je na ciążę, to ja bardzo chętnie :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari pozniej lookne maz wrocul i zapowiedzial ze dzis dzien tylko dla żony kazal mi isc na gore mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 4008 4009 4010 4011 4012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ