My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona, nareszcie! W końcu jakiś porządny lekarz zacznie Cię stymulować, bo cholera tylko czas traciłaś z tamtą ginką. Niech spada na drzewo.
Rozmowę kwalifikacyjną przełożyli mi na jutro o 14. Więc przyszłam do domu i chyba się położę, bo pokłuta jestem od igieł.
I owszem, nie narzekajcie na NFZ bo tutaj to jest paranoja. 3 miesiące na wyniki krwi, 3 miesiące na wyniki badań nasienia. I oni się nazywają taaakim zaawansowanym krajem?A ten szpital, największy w Manchesterze, a wygląda jak przedwojenny budynek z Polski. Dywany w środku (niepoodkurzane), starodawne wagi, starodawne ciśnieniomierze. Jedynie pielęgniarki bardzo miłe i chyba dlatego już nie marudziłam o tych 3 miesiącach czekania, bo one żartowały, śmiały się.
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a takie ??
http://allegro.pl/spodenki-alladynki-pumpy-3-4-fitness-sale-50-i5322055756.htmlmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMari, a torba oryginalna od MK?
ta pielęgniarka, która pobierała mi krew mówiła, że jej córka starała się 8 lat o pierwsze dziecko. Ale nigdy nie diagnozowała się. In vitro też nie chciała. Po 8 latach uznała, że ma dość i poszła pobrać krew u swojej mamy w szpitalu. I w tym samym cyklu zaszła w ciążęA potem od razu po urodzeniu zaczęła starania o drugie dziecko i zaszła nod razu. Teraz zaczęła starania o trzecie. Hehehe
marissith lubi tę wiadomość
-
Kupujecie spodnie na allegro?? Wątpię by cokolwiek z allegro weszło na moje dupsko
Jak kupuje spodnie w sklepie to pierwsze na co patrze (jak już wejdę) to czy tyłek nie wygląda na większy niż jest
Nosze rozmiar 42 ale jak ostatnio w lumpku kupiłam sobie ciążowe spodnie, fajnie leżały (może się kiedyś przydadzą), a na metce pisało rozmiar 36 to myślałam że popuszcze z radościBlondik lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarri MK to jedne z najbardziej podrabianych torebek. Tak jak LV. Oryginał kosztuje jakieś 800-1000 zł za taką shoperkę jaką masz. Jeśli płaciłaś mniej, to najprawdopodobniej podrobka. Ja też sobie kiedyś chciałam kupić, ale Selmę Mini, taką przekładaną w pasie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Mona, dobra decyzja!!!
moja Ci ona
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkęTwoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz
Muszę taką mieć
A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?
marissith, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka, mam nadzieję, że szybko to nastąpi
jednak nie ma to jak nowa torebka
Anuśka wrote:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maris uwielbiam uwielbiam uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam już zegarek i okulary przeciwsłoneczne MK a teraz poluję na torebkęTwoja jest śliczna (tfu tfu żeby nie zauroczyć) przefantasmagiczna wręcz
Muszę taką mieć
A jaka ona jest w środku? Ma kieszonki jakieś czy taki wór pusty?
zobacz, tu są foty, ma takie standardowe kieszonki na kom i małe dupereleLady Maruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajne gatki i jaka super przecena! Brałabym!
A tak ogólnie chciałam polecić nowość z Maybelline. To kremowy cień i nazywa się Color Tatoo 24 h. Jest super! Ja go używam do brwi. Miałam dość sporo punktów na mojej karcie z Bootsa i mogłam sobie za darmo coś wybrać. Wzięłam pędzelek do brwi taki ukośny i właśnie ten Color Tatoo w kolorze matowego beżu. Jest naprawdę super i trzyma cały dzień a brwi nie są przerysowane i wyglądają naturalnie.
Edit: wreszcie zlikwidowali opcję Nie lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:02
-
nick nieaktualnyLady to jak zlikwidowali to i ilość powinni wykasować
Ale widzę, że Ania podłapała w międzyczasie nowe
A ja zaraz spadam do domciu, tzn najpierw do przedszkola po syncia a potem do domu.
A mój syncio ma jutro zakończenie roku w przedszkolu, tzn występ z okazji końca roku. ale ten czas leci a jeszcze pamiętam jak wył pierwsze pół roku w przedszkolu, a teraz już kończy.... -
nick nieaktualny
-
Mari pozniej lookne maz wrocul i zapowiedzial ze dzis dzien tylko dla żony kazal mi isc na gore mam zakaz wchodzenia do kuchni
marissith lubi tę wiadomość