My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zauwazylam
i nawet patryzlam ktor to taki kliczny awatar ma
wiecie dco do usg moja siostra do 12 tyg miala usg prawie co 1,5 tyg..bo glupi lekarz ja nastrasyl ze ciaza nieprawidlowa..najpierw powiedzial ze obumarla poznije ze cos mu sie nie podoba..pozniej ze dziecko ma ZD.. itd itd .. masakra mowie wam takie patafiana to bym odstrzelila.. zabronil jej jesc owocow..pomidorow.. no jakis kosmos..Summerka lubi tę wiadomość
-
Pamietajcie ze dzis Dzień Ojca
dla wszytskich tatusiów tych którzy juz trzymaja swoje pociechy, tych którzy czekaja na nie i tych którzy jeszcze ni mi nie sa..ale psychicznie dorośli do tego i czekaja na II kreseczki i łzy szcześcia oby wszytsko się układało po waszej mysli ..abyscie byli super tatusiami mądrze wychdowywali swoje dzieciaczki i dażyli ich taka młościa jaka dazycie ich mamy
oraz cierpliowscią z jaką czekaliście na pierwszy krzyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:28
Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, tęsknię jak diabli, ale mam taki charmider ze nie ogarniam.. Tymek dziś kończy 4 lata, z tej okazji w niedziele miał urodziny.. 9 dzieci i, 8 dorosłych.. Szykowne całe dwa dni, ale młodzian zadowolony. Patryk nadal katar i kaszel, ja angielski dwa razy w tygodniu po 4h, kupa czasu z laktatorem i siłownia, plus pranie, prasowanie, gotowanie, sprzątanie. A od pon. Tymek w domu.. Ciężkie czasy się zbliżają
Moja mama ze skurczami poleciała na rynek kupić koszyk wiklinowy aby się w niego spakować, mój tata za nią leciał aby ją pilnować.. Kiedy dotarli do szpitala to tata nie zdążył do domu dojechać a ja juz byłam na świecie
Mocno Was wspieram moje słońca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:07
-
Lady Maruda wrote:Ja Cię przepraszam Asiula, ale padłam jak to przeczytałam
Wyobrażam sobie taką scenę, Asiula z rozwartymi nogami, uśpiona, trwa pobieranie jajeczek a pielęgniarki gadają o wczorajszej sałatce
A tak serio, super że tak dobrze Ci poszło. Bardzo dzielna jesteś. Ja jeszcze nigdy nie byłam pod narkozą. Pewnie też się będę bać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:08
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Asiula86 wrote:Też nie miałam narkozy do dzisiaj
Nie ma, że dzielna, bałam się bardzo! W szczególności jak weszłam na tą salę - obsługa w tych zielonych czepkach i fartuchach, ciemno... ech... ale czego się nie robi, aby spełnić marzenia...
One to mają gdzieś i o duperelach gadają. Myślę, że się jeszcze nie spodziewały, że już słyszę
Anuśka, ja już mężowi zapowiedziałam, że jak dobrze pójdzie, to w zeszłym tygodniu był ostatni raz na parę miesięcy
Mona_M wrote:Mój tatuś nie dość że obchodzi dzień ojca to jeszcze dziś ma 56 urodziny
Moj mauz tez ma urodziny dziś - 33;)
Blagam, nie mówcie, ze csulyscie cos przy narkozie/znieczuleniu, bo sie znowu zestresuje;( przed moja cesarka, dziewczyna, która miała mieć przede mną druga, pow mi, ze złe ja znieczulono i czuła trochę, wiec mało zawału nie dostałam, ale było okej. Przy moim porodzie to se gadali, ze kolejne dziecko od nich, z ich bloku, bo w blokach dla lekarzy mieszkał wcześniej mój mauz z rodzicami (moja teściowa jest lekarzem i tam pracuje;)) generalnie tez sa gadali o dupi Maryny i żartowali, a ja tam prawie padłam;)
Generalnie, co do "znieczulicy" to po latach pracy chyba sie obojętnieje, bo jak na ludziach, np. w pogrzebowym trup nie robi wrażenia, czy juz nie rusza ich amputowana kończyna, to co mowić poród...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:18
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Tak...wycinają zdrowe nerki itp. Moja ciocia pielęgniarka była zaszokowana jak to można złą nerkę wyciąć. U niej w pracy kładzie się pacjenta na stół i jeszcze na stole przed narkozą się pytają pacjenta która to i sprawdzają dokumentacje medyczną.
Summerka Jak masz znieczulenie to możesz krzyczeć że czujesz a jak masz narkozę? To się nie da... Ale oni chyba wtedy widzą że puls i ciśnienie wariuje więc reagują. Po to cały czas anestezjolog tam siedzi
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka, awatar świetny - zauważyłam go wczoraj w moich "Przyjaciółkach"
Widzę, że humorek Wam dopisuje
To dobrze!
Konwalianka, super dzielna jesteś! Chłopaki później Ci to wszystko wynagrodzą! Mam nadzieje, że już niedługo przestaną chorować!
Wszystkim w dniu urodzin życzę wszystkiego NAJ NAJ NAJ!
No i oczywiście Ojcom obecnym i przyszłym wszystkiego NAJ!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0