My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja dopeiro dotarlam do domu
a tu widze poezje beda pisane..nonono Anuska.. chylę czoła
ja juz zaczynam plamic.. wiec jutro @ na 100%jak w zegareczku
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem tak wkurzona, że chyba zaraz komuś przywalę. Ta nieszczęsna firma mojego męża zamknęła tą starą firmę i utworzyła nową, pod nową nazwą. Oczywiście cały czas są winni wypłatę za trzy miesiące. Teraz jednak jeden z głównych bossów otworzył nową firmę w Liverpool no i mąż miał zacząć od jutra. Obiecali, że zaległa wypłatę jak i wypłatę za lipiec już z nowej firmy przyslą na konto do końca czerwca.
Dziś ostatni dzień czerwca a oni żadnej wypłaty nie wysłali nikomu, więc mąż jutro nie zaczyna pracy, bo nie ma sensu no i pieniędzy na dojazd.
W dodatku sekretarka tego bossa napisała wszystkim z grupy, że Boss wyjechał na weekend zabawić się w Hiszpanii, bo cytuje: Ostatnie miesiące były dla niego bardzo stresujące..
Nosz kur** jakie stresujące? On ma co do garnka włożyć i baluje w Hiszpanii a my mamy długi i ledwo na jedzenie!
A żeby go chuj strzelił w tej Hiszpanii! -
nick nieaktualnyNastka
jednak to banda oszustów, nie ma co
Anuśka fajny pomysł na książkę, wróżę Ci karierę co najmniej taką jak J.K. Rowling
Jutro mam wolne i idę do lekarza, jeżeli będzie serduszko zacznę błagać o L4. W mojej robocie wszyscy powariowali z tym zwalaniem obowiązków na innych, m.in. mnie bo idą na urlop. A *UJ mnie to obchodzi, zrób wszystko i idź a nie bawią się w podrzucanie zgniłych jaj. No i jeszcze wydzwanianie na prywatny tel bo nie odbieram służbowego albo nie odpisuje od 5 min na debilnego maila. I jakoś nie dociera do tych zakutych łbów, że nie odbieram bo jestem zajęta moimi ważnymi rzeczami a nie jakimiś cudzymi pierdołami. Ech wykończą mnieAnuśka lubi tę wiadomość
-
A ja myślałam że tylko w polsce takie pojeby/złodzieje są o_O Że na takich hu*i nie ma sposobu
Lepiej niech mu się nic nie stanie bo już wogóle twój mąż ani grosza nie dostanie
Asiula nie znam się ale mam nadzieje że masz dobre wynikito kiedy kolejna wizyta? Kiedy coś będziesz wiedziała?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Mari poodpisuj im" te usługi nie mieszcza się w moim zakresie obowia=ązków... wsztko co jest po za zakresem obowiazkow ( przeslij skan ) jest dodatkowo naliczane.
"
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari my tu Cie wspieramy. Masz racje z l4 ja tez poszlam i nie zaluje. Choc tesciowka ostatnio mi powiedziala, ze ktos tam z rodziny jest w ciazy i ma ciaze zagrozona, a pracuje!!! Udalam, ze nie slysze.
Normalnie nie chce jej narazie widziec tak mnie wkurzyla w niedziele i maz dzis sam do nich pojechal...zmierzyc ich lozeczko dla naszego Antosia bo chce im dokupic nowy materacyk.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Marissith, będzie dobrze!
Dziewczynki, nie mam siły Was nadrobić, jakaś senna i zmęczona jestem
Progesteron mam trochę za niski.
Jestem już po konsultacji telefonicznej. Tak jak myślałyśmy mam więcej luteiny - dodatkowo 3 razy po 4 tabletki podjęzykowej i o jedną dopochwową więcej, czyli nie 3 razy po 2, tylko 3 razy po 3 tabletki. Reszta bez zmian.
No i lekarz powiedział, że już przy drugiej weryfikacji (w piątek) beta powinna już być. ObyAnia_84, bąbel lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Mari my tu Cie wspieramy. Masz racje z l4 ja tez poszlam i nie zaluje. Choc tesciowka ostatnio mi powiedziala, ze ktos tam z rodziny jest w ciazy i ma ciaze zagrozona, a pracuje!!! Udalam, ze nie slysze.
Normalnie nie chce jej narazie widziec tak mnie wkurzyla w niedziele i maz dzis sam do nich pojechal...zmierzyc ich lozeczko dla naszego Antosia bo chce im dokupic nowy materacyk.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula, to już w ten piątek druga beta? Super, będę trzymała kciuki. Na pewno będzie dobrze.
Marri, a czym tak w ogóle się zajmujesz? Jak się domyślam to praca biurowa. Też księgowość?
Marzusiax, niestety takie chuje się zdarzają wszędzie, ale on jawnie sobie robi żarty że swoich pracowników. Obiecuje gruszki na wierzbie, a nie zapłacił jeszcze ani centa. Obsraniec jeden. Takie nerwy mam, że aż mnie korci coś mu napisać do słuchu z męża telefonu. I zrobię to, ale dopiero jak już mąż będzie opuszczał tę pozal się boże firmę.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka rozliczam projekty z UE. Dużo papierów, gonią terminy, kwoty w milionach i wszystko musi się zgadzać co do grosza. To taka księgowość ze sprawozdawczością, jestem jak człowiek orkiestra
Bąbel ojciec sroka pisał, że choroba i umęczenie sprzyjają zajściu w ciążęAnia_84, Asiula86, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
Tak, w piątek druga beta, estradiol i progesteron, a w kolejny wtorek następny komplet
Bąbel, wspieram Cię mocno!
Marissith, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Lady, mam nadzieję, że Wam z pracą się poukłada!
Ania84, cieszę się, że @ ma przyjść na czas, przynajmniej na spokojnie przeżyjesz wizytę za tydzień - tak to już tylko TYDZIEŃ!!!
Pozostałym przesyłam buziaczki, całuski, przytulaski i wszystko co możliwe :*bąbel, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
marissith wrote:Nastka rozliczam projekty z UE. Dużo papierów, gonią terminy, kwoty w milionach i wszystko musi się zgadzać co do grosza. To taka księgowość ze sprawozdawczością, jestem jak człowiek orkiestra
Bąbel ojciec sroka pisał, że choroba i umęczenie sprzyjają zajściu w ciążęAsiula86, Misi@, marissith lubią tę wiadomość