My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja słyszałam, że jedna babka chciała się dezodorantem popryskać a to brokat był i nie zauważyłaLady Maruda wrote:Hehe slyszałam, że niektóre kobiety sobie borzene brokatem sypią przed wizytą u przystojnego gina
serio, czytałam o tym gdzieś na fejsie 
A lekarz do niej "Co sie Pani tak wystroiła?
Ale żeby specjalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:29
Blondik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się zawsze gruntownie depiluję TAM i nogi golę. Bo dla męża nie zawsze mam czas na depilację heheMona_M wrote:No ja słyszałam, że jedna babka chciała się dezodorantem popryskać a to brokat był i nie zauważyła
A lekarz do niej "Co sie Pani tak wystroiła?
Ale żeby specjalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa akurat nie zakladam wypaśnej bielizny, bo mi zawsze lekarz każe się rozebrać w kozetce/jakimś osobnym pokoiku i z gołym tyłkiem przyjść na łóżkoBlondik wrote:Brokat, dobre

No, ale pewnie każda z nas zakłada wypaśną bieliznę
Tak naprawdę żaden gin nigdy jeszcze nie podziwiał moich majtek buuuu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Nastka u nas w domu są dwa stacjonarne kompy i jeden lapciak mężowy. Ale stacjonarki są dzieciaków, małż na swoim pracuje a ja potrzebuję czegoś małego i przenośnego bo rozpoczynam pracę nad moją pierwszą książką i muszę mieć coś co będę mogła wlec ze sobą wszędzie

Padłam jak przeczytałam o borzenie ubrokatowanej do gina
Nieźle
choco, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka książki pisze? Wow to może uda nam się dostać jakiś autografik albo przynajmniej cynk o spotkaniu autorskim. Przybędziemy całym gangiem

O mam pomysł na tytuł: Pomiędzy śluzem a termometrem - wyznania gangsterki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:08
nick nieaktualny, Blondik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anuśka, Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, a później się okaże że pisze "prawo podatkowe dla zaawansowanych"Mona_M wrote:Albo "Póki nie ma @ jest nadzieja"

Narobiła rozróby książką i poszła spać....
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Oj kobietki moje słodkie

Już jestem. Byłam w Media Markt bo okazało się że netbook, którego sobie upatrzyłam był ostatni na wystawie i musiałam pognać żeby go od razu zakupić
Jeśli chodzi o książkę to nie będzie to prawo podatkowe, no stress
Od dawna już mam zapędy pisarskie, piszę wierszyki i rozpoczęłam kilka tematów na książki ale nie miałam czasu żeby się tym zająć, bo praca pochłaniała cały mój czas. Teraz pomyślałam, że skoro będę siedziała w domku to może wreszcie coś spłodzę
Na pierwszy ogień pójdzie książka o młodej nastoletniej dziewczynie, która ma wszystko, kasy jak lodu i jest zapatrzona w siebie. Pewnego dnia przewraca się albo ma wypadek i traci przytomność. Przenosi się do czasów średniowiecznych i tam musi sobie dawać radę bez niczego na dworze u księżniczki, która jest tak samo narcystyczna jak ona wcześniej była
To taka dla młodzieży książka, bo Zuzia bardzo chciała żebym coś takiego dla niej napisała
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, choco, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko nie wiem, czy to jakiś PMS mnie dopadł czy o co chodzi ale właśnie pochłonęłam zupkę chińską (WTF???), zagryzłam malinami, czereśniami, waflami do tego wciągnęłam loda truskawkowego i tak mnie kusi, żeby zejść do sklepu po chipsy, że zaraz nie wyrobię....
Coś mnie zdrowo pozamiatało...
Blondik lubi tę wiadomość