My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Hehe slyszałam, że niektóre kobiety sobie borzene brokatem sypią przed wizytą u przystojnego gina
serio, czytałam o tym gdzieś na fejsie
A lekarz do niej "Co sie Pani tak wystroiła?
Ale żeby specjalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:29
Blondik, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:No ja słyszałam, że jedna babka chciała się dezodorantem popryskać a to brokat był i nie zauważyła
A lekarz do niej "Co sie Pani tak wystroiła?
Ale żeby specjalnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Brokat, dobre
No, ale pewnie każda z nas zakłada wypaśną bieliznęTak naprawdę żaden gin nigdy jeszcze nie podziwiał moich majtek buuuu
marissith lubi tę wiadomość
-
Nastka u nas w domu są dwa stacjonarne kompy i jeden lapciak mężowy. Ale stacjonarki są dzieciaków, małż na swoim pracuje a ja potrzebuję czegoś małego i przenośnego bo rozpoczynam pracę nad moją pierwszą książką i muszę mieć coś co będę mogła wlec ze sobą wszędzie
Padłam jak przeczytałam o borzenie ubrokatowanej do ginaNieźle
choco, Misi@, marissith, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka książki pisze? Wow to może uda nam się dostać jakiś autografik albo przynajmniej cynk o spotkaniu autorskim. Przybędziemy całym gangiem
O mam pomysł na tytuł: Pomiędzy śluzem a termometrem - wyznania gangsterkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:08
Mona_M, Blondik, marissith, Lady Maruda, Anuśka, Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Albo "Póki nie ma @ jest nadzieja"
Narobiła rozróby książką i poszła spać....marissith, Mona_M, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Oj kobietki moje słodkie
Już jestem. Byłam w Media Markt bo okazało się że netbook, którego sobie upatrzyłam był ostatni na wystawie i musiałam pognać żeby go od razu zakupić
Jeśli chodzi o książkę to nie będzie to prawo podatkowe, no stress
Od dawna już mam zapędy pisarskie, piszę wierszyki i rozpoczęłam kilka tematów na książki ale nie miałam czasu żeby się tym zająć, bo praca pochłaniała cały mój czas. Teraz pomyślałam, że skoro będę siedziała w domku to może wreszcie coś spłodzę
Na pierwszy ogień pójdzie książka o młodej nastoletniej dziewczynie, która ma wszystko, kasy jak lodu i jest zapatrzona w siebie. Pewnego dnia przewraca się albo ma wypadek i traci przytomność. Przenosi się do czasów średniowiecznych i tam musi sobie dawać radę bez niczego na dworze u księżniczki, która jest tak samo narcystyczna jak ona wcześniej byłaTo taka dla młodzieży książka, bo Zuzia bardzo chciała żebym coś takiego dla niej napisała
Izoleccc, Izoleccc, Mona_M, choco, Lady Maruda, marissith, Misi@, Katjaa, Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko nie wiem, czy to jakiś PMS mnie dopadł czy o co chodzi ale właśnie pochłonęłam zupkę chińską (WTF???), zagryzłam malinami, czereśniami, waflami do tego wciągnęłam loda truskawkowego i tak mnie kusi, żeby zejść do sklepu po chipsy, że zaraz nie wyrobię....
Coś mnie zdrowo pozamiatało...
Blondik lubi tę wiadomość