My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniu, trzymam kciuki, aby nic poważnego się nie rozwinęło!
Lady, a Ty masz na oku jakąś inną pracę?
Dobrze, że z tamtej zrezygnowałaś
Mona, a Ty nie idziesz w środę do nowej pani ginekolog?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyHejka, ja już od 5.00 jem biszkopty
padłam wczoraj o 21
Asiulafajnych masz rodziców!
Ania rycz mała ryczczasami trzeba
Nastka a jak ci bez tej okropnej pracy? Twój mąż miał gdzieś jechać na rozmowę, udało się?
Lady Maruda wrote:
Marisska, a u Ciebie w pracy wie już ktoś o ciąży? Jak sobie radzisz w pracy? Masz mdłości?mam mdłości, najgorzej jak muszę kserować, zapach toneru jest okropny. Jutro idę do lekarza i jeżeli wszystko będzie ok proszę o L4. Będą zbierać szczęki z podłogi
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja! Pewnie nie będę dziś zbyt aktywna - wybaczcie, sama nad tym ubolewam
Zaraz jadę na pobranie krwi i do pracy.
Marissith, ja mam super rodzicówa momentami to aż się boję, jak się będą zachowywać, jak nam już się uda
A Twoim współpracownikom niech szczęka opadnie, a co!
Dziewczyneczki, trzymajcie się cieplusio! Miłego dzionka wszystkim! :*marissith, bąbel lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Hej babeczki
Asiula zazdraszczam rodzicówTeż bym takich chciała
Mariss jakbyś zwymiotowała przy ksero to mów że rzygasz tą robotą już
Konwi bidulko... Ale Cię dopada ostatnio... Ciągle coś... Trzymam kciuki żeby już się skończyła ta zła passa
No właśnie co z tym testowaniem? Bąbel chyba niedługo testuje, no i Asiula za tydzień
marissith, Asiula86, Mona_M, bąbel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki,
Ja mam obronę zatestować ale u mnie dopiero 20 dc.
Konwi trzymajcie się biedactwa i zwalczcie szybko te choróbsko.
Yyyyy co ja jeszcze miałam napisać... lecę do pracy, do poczytania później**********************Gang 18+***********************
-
marissith wrote:Konwalianka, już chyba wyczerpaliście limity chorób na najbliższe 10 lat
zdrówka dla was!
Asiula na pewno oszaleją z radości
Anuśka, żebyś wiedziała, że rzygam już tym wszystkimjak się czujesz?
Nie mam siły na nic, dobrze że rok szkolny się skończył i nie ma takiej nagonki w pracy, w sumie to nawet nie mam gdzie jeździć więc śpię w domku
Moje brzuszysko mnie przeraża, pierwsze spodnie ciążowe są już za małe bo dupsko też urosło
i kiepsko widzę jak to będzie dalej
Jak wrócę dzisiaj (bo muszę sobie kompa zakupić, bo firmowego oddam niebawem) to wrzucę Wam fotkę jak obecnie wyglądam... Ludzie mówią że mam termin na wrzesień
Dla wszystkich testujących zostawiam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&marissith, bąbel lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Cześć Laseczki,
Ja mam obronę zatestować ale u mnie dopiero 20 dc.
Konwi trzymajcie się biedactwa i zwalczcie szybko te choróbsko.
Yyyyy co ja jeszcze miałam napisać... lecę do pracy, do poczytania późniejchoco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja.
Asiula ide jutro do nowego gina.... do mężczyznyMoże zmiana płci spowoduje zmianę podejścia....
Mari - a haftuj na to ksero hihihi
Anuśka coś czuje że przesadzasz z tym urośniętym dupskiem
Ania - współczuje PMSa, wypłacz się i przejdzie, ja jak mnie dopadnie to gryzę wszystkich dookoła.
Edit: Ja miałam testować w sobotę, ale z wykresu wynika, że jestem 3 dzień po owu (tiaaaaa) więc jeszcze z 10 dni poczekam. Jak @ nie przyjdzie to zatestuje na swoją rocznice ślubu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:07
Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek. Wcinam kanapki z serkiem grani i pomidorkami koktajlowymi. Ostatnio ciągle mam chęć na pomidorki.
Anuśka, niedługo będziesz miała dupsko jak Kim KardashianŻarcik
Ale na pewno seksownie wyglądasz. Mnie się tam pokaźne tyłki u kobiet podobają.
Choco trzymam kciuki za testowanie u Ciebie i życzę fasolki.
Marri zazdroszczę, że u was w PL możecie sobie brać L4 podczas ciąży.
Konwi :* Tulam
No i Asiula, oczywiście trzymam kciuki za pobranie krwi.Anuśka, marissith, choco lubią tę wiadomość
-
Nastka hi hi nie no do Kim jeszcze mi sporo brakuje
A Ty jak zajdziesz to musisz pracować???
Nie wyobrażam sobie kobiety w ciąży w takim domu "opieki"
Mona gratuluję zmianJa zawsze chodziłam do mężczyzn i dopiero jak zmieniłam płeć gina to zaszłam
Hi hi z kobietą zaszłam
Ania nie płakusiaj... Kup sobie lody, czekoladę i truskawki i oglądaj komedie... Komedie są dobre na wszystko -
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Ja się zastanawiam czy nie iść na betę w sobotę. Może być trochę za wcześnie ale bardzo się stresuję i chciałabym jak najszybciej wiedzieć co mam robić. Jal by nie było od poniedziałku będę na wypowiedzeniu....
-
nick nieaktualnyAnuśka, tak, tu w ciąży się pracuje normalnie. Tzn.nie wiem jak jest w takim domu opieki. Pewnie pracuje się, ale bez dźwigania rezydentów. Ale takie prace jak sklep, biuro, fryzjerka itd, normalnie chodzą do pracy przez całą ciążę. Na macierzyński odchodzi się tak tuż przed rozwiązaniem. A formalnie ciąża jest uznana dopiero w 12 tygodniu i wtedy też jest pierwszy scan. No chyba, że ktoś mial już kilka poronień to może jakoś ubłagać o wcześniejszy scan.
Moja znajoma ostatnio zaszła w ciążę. Też mieszka w Anglii. Test jej wyszedł pozytywny w dniu @. W około 7 tygodniu ciąży poszła do lekarza licząc, że jakieś USG będzie czy coś. Pielęgniarka kazała jej nasikać na test i jak wyszedł pozytywny rzekła: Tak, jest pani w ciąży, test pozytywny! Hehehe
Pierwszy scan będzie miała w 12 tyg.ale karty ciąży nadal nie dostała. -
Ojej dziewczyny, mam kremowy śluz taki jak balsam do ciała, normalnie jakby kto nivea mi do środka nalał. Aaaa pierwszy raz jest taki kremowy, aaaaa boje się. Już czuję się w ciąży. Jak się okaże że nie jestem to z moich łez normalnie Amazonka nowa powstanie a ja słodyczy nie jem od wczoraj, jak ja to zniosę?
Sorki że ja tak egocentrycznie ale mnie panika dopadła.
Anastazja miłego robienia życzę.
Anuśka rośnij rośnij może się okaże że tam bliźniaki siedzą
Mona życzę żeby ta zmiana gina zaowocowała.
Reszcie przesyłam uściski i ide dalej panikować między pismami, telefonami i ksero.Lady Maruda lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
A idźta w ...siną dal z takim krajem... ja bym oszalała chyba
Ja miałam pierwsze USG w 5tc i był tylko pęcherzyk a i tak doczekać się nie mogłam aż tego pęcherza zobaczę... Jakbym miała czekać do 12tc to bym się wściekła... A nie można tam prywatnie sobie śmigać do gina jak u nas? Nastka a powiedz mi tak szczerze co było nie tak na tych Filipinach że się zdecydowaliście na GB? Bo jak pamiętam to chyba tam było lepiej
Choco na pewno jest jedenTy mnie kobieto nie strasz
A kremowy śluz to bardzo dobry objaw, bo znaczy że progesteron ładny i wysoki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:46
choco lubi tę wiadomość