My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Maruda wrote:Witam się. Rzuciłam dziś tę pracę w cholerę. Nie mogłam psychicznie. Zdrowie ważniejsze. Tam jednak siada za bardzo na głowę. Ufff od razu mi lepiej na samą myśl, że jutro nie muszę tam wracać. Oszalałabym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
jestem ledwo żywa, jednak budzik o 5.00 to za wcześnie na mniei spodnie zaczynają być dla mnie ciasne
mąż już się śmieje, że jak tak dalej pójdzie niedługo w drzwiach się nie zmieszczę...
Nastka dobra decyzja!
Ania_84, Anastazjaaa, Asiula86, bąbel lubią tę wiadomość
-
Mona a to czemu nie chcesz brac ??
mari baloniku moj malutki rosnij duzy okraglutkimarissith, Anastazjaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Coś tam spałam w nocy. Biorąc pod uwagę to, że od czwartku nic nie spałam, to teraz jednak mi lepiej. Powoli wrócę do normalności.
Chciałam się pochwalić, że mój Sierpniowy wątek faktycznie przynosi szczęście i już druga osoba z sierpniowej listy jest w ciążymarissith, Ania_84, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:cześć dziewczyny
jestem ledwo żywa, jednak budzik o 5.00 to za wcześnie na mniei spodnie zaczynają być dla mnie ciasne
mąż już się śmieje, że jak tak dalej pójdzie niedługo w drzwiach się nie zmieszczę...
Nastka dobra decyzja!marissith lubi tę wiadomość
-
Ana ja tak mialam jak sie stresowalam.. spinalam.. to eldwo co milam plodny teraz jak wiem ze nic z tego to bagno jak sie patrzy
-
Hej,
chciałbym do was dołączyć, Magda 30 lat , synek 5 lat od maja starania o drugie szczecie jak dotąd bez skutku.Myślałam że uda się w czerwcu ale brzuch na okres zaczyna mnie bolec wiec raczej marne szanse...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 12:53
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
Madzialinda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane, nawet nie chce mi się pisać, bo jak zwykłe nie mam dobrych wieści..
W każdym razie chciałam napisać ze trzymam kciuki Asiula
Babel za Ciebie tez.
Nastka to straszne co tam dzieje się w tym domu opieki.. Naprawdę Ci współczuję
Witam nowa koleżankę no i bardzo mocno Was wspieramAsiula86, bąbel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe koleżanki. Rozgośćcie się. Tu jest fajnie
Ana - ciężko jest wyluzować. Ja też cierpie na suchoty...
Mnie pewnie stres złapie w kolejnym cyklu, chyba, że nie wydębię stymulacji....
Mari - a Ty rośnij Kochana rośnij
Konwi - co tam u Was? Znowu coś z chłopakami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:40
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Witam nowe koleżanki. Rozgośćcie się. Tu jest fajnie
Ana - ciężko jest wyluzować. Ja też cierpie na suchoty...
Mnie pewnie stres złapie w kolejnym cyklu, chyba, że nie wydębię stymulacji.... -
nick nieaktualny