My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny:)
nie dość, że te 2kg przytyłam to jeszcze teściowa zadzwoniła, że aparat który jej pożyczyliśmy spadł na podłogę i nie działafajnie się weekend zaczyna
A w ogoóle to myślałam, że będę testować w lipcu koło 15 ale wykres wyznaczył mi jakąś lewą owulacje , która wcale nie miała miejsca a teraz ciągle czerwone światło...robię te testy codziennie i nic z tego nie wychodzi, ciagle negatywne, jeszcze niech się okaże że to cykl bezoowulacyjny to już więcej tego wykresu nie będę prowadzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:38
-
nick nieaktualnydziewczyny a do mierzenia temperatury uzywacie termometrów specjalnych? Ja mam taki zwykły z jednym miejscem po przecinku...
Summerka i marzusiax to troche pocieszające co piszecie, mam nadzieję że jendak owu będzie, ale sluzu rozciagliwego ani widu ani słychuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 17:24
-
Na zewątrz nie musi być dużo śluzu, ważne żeby był w środku. Ja też mam taki zwykły termometr "z pod pachy"
A bez problemu wyłapałam skok
Wiesz co najbardziej przeszkadza (jeżeli biologicznie wszystko ok)? - GŁOWA
Summerka jak samopoczucie? Jak blizna po cc? Czujesz ją czy tak jak by jej nie było?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula, właśnie wróciłam do domu i zobaczyłam Twoje wyniki bety. Nic nie rozumiem z tego. Ale z drugiej strony, na logikę biorąc, jesteś dopiero 6 dni po transferze. Myślę, że kolejna beta powinna już ujawnić groszka.
Miłego piątku dziewczyny, Choco cały czas trzymam kciuki za Ciebie, coś czuję, że to TEN cykl u CiebieAsiula86, choco lubią tę wiadomość
-
Hej. Basiula ją też Trzymaj mocno kciuki i wieżę że jeszcze beta ładnie wyskoczyła w górę.
Ruby ją też jestem nowa czytam codziennie dziewczyny i próbuje zapamiętać ale narazie ciężko idzie. Jak widzę obok awatar to kojarzę już powoli ale jak podpisuje to już nie pamiętam nicka.
Ją wczoraj z synkiem jechała po zajęciach do pediatry do luxmedu bo ugryzł go komar i ma zawsze bardzo duże obrzęki wyłudziłam od razu skierowanie do alergologii i dziś byliśmy. Z Gdańska do Gdyni jechaliśmy ale to lepiej niż w Gdańsku czekać miesiąc. Jutro jedziemy znowu zrobić badania z krwi IgM na komara i testy skórne.
No i u mnie dziś @Cieszę się bo w końcu zaczynam cykl starankowy i nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie. Cały czas mam w głowie czy nie zrobić jeszcze badań na prolaktynę i progesteron chyba. Czy to moje TSH tylko wystarczy.
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Hej. Basiula ją też Trzymaj mocno kciuki i wieżę że jeszcze beta ładnie wyskoczyła w górę.
Ruby ją też jestem nowa czytam codziennie dziewczyny i próbuje zapamiętać ale narazie ciężko idzie. Jak widzę obok awatar to kojarzę już powoli ale jak podpisuje to już nie pamiętam nicka.
Ją wczoraj z synkiem jechała po zajęciach do pediatry do luxmedu bo ugryzł go komar i ma zawsze bardzo duże obrzęki wyłudziłam od razu skierowanie do alergologii i dziś byliśmy. Z Gdańska do Gdyni jechaliśmy ale to lepiej niż w Gdańsku czekać miesiąc. Jutro jedziemy znowu zrobić badania z krwi IgM na komara i testy skórne.
No i u mnie dziś @Cieszę się bo w końcu zaczynam cykl starankowy i nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie. Cały czas mam w głowie czy nie zrobić jeszcze badań na prolaktynę i progesteron chyba. Czy to moje TSH tylko wystarczy.
Moja córa właśnie też ma mega duże odczyny po ugryzieniu,a jakie dokładnie badania robiliście? zwykłe testy alergiczne mamy już za sobą , ale nic nie wyszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 23:04
-
Ruby mi lekarka dała skierowanie na badanie krwi i na skierowaniu jest tak :
IgE SP. Komar I71
Ogólnie od kilku lat to się dzieje i na NFZ nigdy nikt na to nie wpadł a od czerwca korzystamy z luxmedu i już jestem zadowolona, że dają na badania takie skierowania. -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby mi lekarka dała skierowanie na badanie krwi i na skierowaniu jest tak :
IgE SP. Komar I71
Ogólnie od kilku lat to się dzieje i na NFZ nigdy nikt na to nie wpadł a od czerwca korzystamy z luxmedu i już jestem zadowolona, że dają na badania takie skierowania.
dzięki zapytam o to badanie -
bąbel wrote:brat mojego męża ma nową laskę, są ze sobą 2 tygodnie. Dzisiejszy tekst teściowej mnie rozwalił. Róbcie dzieci ... koniecznie róbcie dzieci.
No żesz k***a .....Niezła teściówka
Wiesz co ja mam taką studnię na wkurzających członków rodziny jak chcesz to dawaj teściową do studni na weekend, może jej się polepszy
Miłego dzionka laseczkiKoniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Anuśka jak byś mogła to moją teściową i szwagra też weź proszęęęę do tej studniweekend dość krótko więc do odwołania ich tam zostaw:P
Ilona u mnie z kolei odwrotnie bo cały czas czerwone światło mi pokazuje, cykle mam 31 dniowe z reguły choć zdarzały się odchylenia, ale wyznaczono mi owu na wykresie 9dc to chyba lekka przesada:/ no nic porobię te testy i temp pomierzę do końca cyklu i zobaczymy
Bąbel a są chociaż pełnoletni?
Ja dzisiaj jadę z mamą na zakupy remontowe do jej domu, a po południu znajomi na grilla wpadają, a że owulki raczej nie było więc jakieś piwko siądzie jak złotko:P
Miłego dnia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:42
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pogłęb..pogłęb... bo ja bym tam chciała jeszcze teściów i 2 szwagierki dorzucić a to raczej pulchna rodzina
Teściowa to ma 110kg jak nic
Krokodylica, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...