My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
bąbel wrote:Test w torebce, jutro rano robimy, żeby z czystym sumieniem moc zatopić smutki w butelce czegos tam
bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rety dziewczyny ratujcie, dopiero co była owulacja a ja już mam oznaki ciążowe.... Co mam zrobić aby tak się nie wkrecac
bo przecież jak przyjdzie @ to będzie zalamka
Bąbel trzymam kciuki.
Aniu co z tymi wynikami bo jakoś nie zajarzylam, czemu jesteś załamana? Co wyszło nie tak?bąbel lubi tę wiadomość
-
Ana nie wkrecamy nie wkrecamy tylko sie relaxujemy
co do wynikow.. zalamalam sie tym testosteronem .. chodzi o to ze liczylismy ze Michal bedzie mógl żadziej brac zastrzyki.. np co miesia albo co 6 tyg .. a tu widac chyba bedzie trzeba czesciej ..wczesniej wyniki oscylowaly w granicach 400-500 a teraz 228 ..
to wynik z jakiego startowalismy ..
facet w jego wieku powinien miec testosteron 400-600
no ale wazne ze te dwa wyniki spadlybbo to w sumie dla Mezczyzny jest lepsze
cWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:49
-
Anastazjaaa wrote:Aaa no widzisz teraz kumam, a kiedy wizyta z tymi wynikami? Ciekawe co lekarz powie na to. Może jakieś silniejsze leki.
co do :LH i FSH to jak michal byl w trakcie kuracji to marzyłam o takim fsh i LH ..jakbysmy wtedy mieli taki wynik na 100% bysmy podzeszli do mTESE ..
wizyta normalnie we wrzesniu .. i tak nic nie zmienimy.. dalej co 3 tyg zastrzyk.. zobaczymy jaki wynik bedzie za miesiac i we wrzesniu .. i wteyd podejmia decyzje..moze byc tak ze to przez % spadl test .. bo ostatnio mielismy sporo imprez..
-
Od dziś zaczęłam Pic mieszankę ziołowa na drugą fazę. Ostatnio zauważam że owulki pojawiają się koło 17dc w maju potwierdzone usg, trochę późno zawsze miałam koło 13 dc
Patrząc że owulka u mnie jest koło 17dc mam trochę krótka fazę lutealnawięc mam nadzieję że mieszanka ziołowa mi trochę to ureguluje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej- mi sie zepsuł telefon i nie działa mi transfer danych;/ Dobrze, że dziś odpaliłam kompa bo zobaczyłam, że z nowej firmy wysłali mi tonę papierów do wypełnienia- tak to bym nawet nie wiedziała. Aaaa i przypomniałam sobie, że we wtorek mam obronę a nie mam ani prezentacji ani pytań wymyślonych to zamiast odpoczywać to musiałam dzisiaj siedzieć w papierach....
-
Bąbel Trzymaj kciuki!!! Nie będę mogła spać spokojnie
. No i bóle @ to ją miałam też i nawet podpaskę na noc założyła bo dostawała w nocy @ a rano nic się nie działo i były 2 kreseczki!!!
bąbel lubi tę wiadomość