My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Izoleccc wrote:Anuśka- obawiam się, że wraz z liczbą nowych dziewczyn trzeba będzie studnię pogębiać bo wkróce to nawet kolanem nie upchniesz
Kochana luzzzMam jeszcze szambo 12tysięcy litrów dla tych co bardziej podpadną
Krokodylica, ilona29, Izoleccc, Bratek lubią tę wiadomość
-
hej kochane witm sie z kawka
Michal własnie pojechal zzrobic badania..ciekawa jestem jak mu sie utrzymuje test .. bo w czwartek nie bralismy zastrzykuwiec bedzie 3tyg i 3 dni.. a najwyzej dzis wezmie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 10:06
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Pół nocy przeryczałam wczoraj przez ten tekst teściowej
Anuśka chętnie oddam teściową i tę nową laskę ... pustak totalny.
Ruby wiekowo pełnoletni ... ale niedorośli
Ania właśnie sobie uświadomiłam, że od tygodnia nie piłam kawySzok, bo jedna nesca z mlekiem zawsze musiała być.
-
bąbel wrote:Hej dziewczyny
Pół nocy przeryczałam wczoraj przez ten tekst teściowej
Anuśka chętnie oddam teściową i tę nową laskę ... pustak totalny.
Ruby wiekowo pełnoletni ... ale niedorośli
Ania właśnie sobie uświadomiłam, że od tygodnia nie piłam kawySzok, bo jedna nesca z mlekiem zawsze musiała być.
bąbel lubi tę wiadomość
-
Aniu uwierz mi, że na końcu języka to miałam. Wiedzą, że mamy probelmy, że tyle lat się staramy i nie wychodzi
.
Korci mnie, żeby iść po test ciążowy. Pregnyl 10000 j miałam podany 12 dni temu, 11 dni temu ovu i IUI - brzuch mnie boli @ - jak będzie negatyw to przeryczę weekend a w poniedziałek jako tako zmuszę się do pójścia do pracy ... nie wiem, lekarz kazał zrobić betę w poniedziałek. -
Ruby, nie przejmuj się tym wyznaczeniem. OvuF też jest zawodne. W tym cyklu wyznaczył mi ovu na 13d.c. Po wprowadzeniu dzisiejszych danych (dziś jest 17.d.c.) zmienił mi ovu na 15 d.c., a cały cykl przewidział na 25 dni (to byłby rekord
). Wcale się nie zdziwię, jak po wprowadzeniu kolejnych tempek znowu coś przestawi
(zdarzyło się to już w zeszłym cyklu) - u mnie symptomy ovu są jednak w okolicy 17/18d.c. Tym bardziej, że 15d.c. testy ovu były prawie dodatnie (w galerii widzę, że niektóre użytkowniczki takie testy traktują, jako pozytywne) - a przecież test nie pokazuje wstecz, tylko od pozytywnego testu liczy się czas do 24-36h. Jeśli dołożyć do tego moją niedawną niezbyt pocieszającą obserwację odnośnie dokładności pomiaru tempki (termometr owulacyjny, elektroniczny, Microlife), to OvuF tym bardziej ma prawo trochę się mijać z prawdą
P.S.Anuśka, zaklepuję miejscówkę w szambie dla paru osóbWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 12:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
U mnie jest pioruńsko gorącopsinka dostała kostkę lodu i z radością lizała
Bąbel trudne sprawy masz z teściowąech szkoda słów. Najlepiej narobić od razu dzieci a później się rozstać bo para nie jest zgrana.
Nastka a jesteś już po ovu? -
nick nieaktualny
-
Nastka wezzzzz.. mnie tez kuł osttanio sutek
efekt tego ze maz za bardzo go wytarmosil.. a dwa cos mnie urazalo w biustonoszu -
nick nieaktualny
-
No imam wyniki michala.. i nic nie rozumiem..
Testosteron znowu poleciał na łeb na szyje.. 228 norma to min 280
natomiast pieknie spadlo FSH do 15 nigdy w zyciu takiego nie mia i LH do 5,8 .. z tych ostatnich dwoch jestem happy natomiast test mnie zalamal -
nick nieaktualny
-
Nastka mnie cały czas tak kłują sutki. Lewy non stop a prawy kilka razy w tygodniu zakłuje
I nie sądzę żeby to był nowotwór
Życzę Ci takiego samego upierdliwego kłucia jak u mnie
Bąbel no no ciekawe co Ci tam wyjdzie jutro
Zawirusuję na wszelki wypadek żeby powychodziło dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lecę szykować grilla. Miłego popołudniabąbel lubi tę wiadomość