My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MOna poki co to jesczez czekamy a jak cos to HSG
ja mam mega bole @ i skurcze..moze jednak bardziej sie oczysci to moje endo .. i ta histeroskopia nie bedzie potrzebna ..plisssss -
nick nieaktualnyDziewczyny, jesli temperaturę mierzycie w ustach to pod językiem czy jest to obojętne? Może glupie pytanie ale sama do końca nie wiem....
Sluchajcie ja zamierzam sprobować grapefriuta przed owulacją a po ananas, ponoć te dwa owoce bardzo dobrze wplywają na "płodność". Piszą o tym dzuiewczyny na innych forach, może warto sprobować?Na pewno nie zaszkodzi - wręcz przeciwnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatka ja biorę kwas foliowy, magnez, wit. B6 i wit. C... myślałam też o wit. D...
Kurczę Dziewuszki podkusilo mnie żeby kupić w aptece testy owulacyjne i właśnie zrobiłam jeden. Dziś mam 7 dc a kreseczki są prawie identyczne. No testowa ciut jaśniejsza. Czy to możliwe żeby już mi owulka się zbliżała? -
nick nieaktualnyJadę właśnie do pracy. W autobusie tuż za moimi plecami siedzi dwóch studentów z Chin. Gadają tak głośno po chińsku, że głowa mi już pęka.
Postanowiłam więc się z wami podzielić tą radosną nowinąKatjaa, choco, marissith, konwalianka, mmarzenak, Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa - Jakiej firmy testy owulacyjne kupiłas? Ja też zamierzam się w nie zaopatrzyć, tylko nie wiem ktore wybrac...
A średnio jak długie masz cykle?
Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie co u mnie dziś 6 dc
I powiem Wam dziewczyny że od czasu @ ciagle coś mnie kluje, boli ciągnie, a to jajnik, a to podbrzusze, normalnie czuje się jakby za chwilę miała przyjść....ehhh. Może i mi coś się przestawiło z tą owu....
Jeśli chodzi o wynik testow owu to nie pomogę, bo jeszcze ich nie stosowalam ale moze któras z dziewczyn będzie wiedziała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady ty też zacznij im śpiewać po polsku, "szła dzieweczka" albo "hej sokoły". Trzeba nawiązać kontakty miedzynarodowe
Katja może Ci się owulka przesuneła. Ja mam np ok 10 dc. A kiedyś miałam jak w zegarku równiutko w 14 dc. W czasie starań mi się przesuneła.Lady Maruda lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************