My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Hej,
ja miałam dziś ostatni dzień w pracy
Trochę przykro bo przez 3 lata jednak można się do ludzi przywiązać.
Ale od poniedziałku zaczynam nową przygodę ( z małym towarzyszem mam nadzieję
Jutro o 17 mam wizytę u lekarza- badania pierwszego trymestru już zrobiłam i wszystko wygląda dobrze. Mam tylko nadzieję, że jutro usłyszę serduszko i że już wszystko będzie ok... -
nick nieaktualnyMisi@ ja świadomie zmieniłam pracę- mogłam cofnąć wypowiedzenie ale w nowej firmie powiedziałam jaka jest sytuacja i nie robili problemu- co prawde teraz muszę lecieć do tego Londka innej opcji nie mam ale w każdej chwili mogę iść na L4 i wrócić do domu jak będę potrzebowała. Poza tym pewnie też będę miała lekko ulgową taryfę
Lady - ja mam zamiar co 3 tygodnie wracać do Polski na kontrolę - z resztą te powroty sponsoruje firma
Ogólnie zależy mi na tym, żeby popracować przez okres próbny - 3 miesiące ale jak się coś będzie działo (oby nie) to idę na L4 i się na nich nie oglądam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:54
Ania_84, marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Izolku ja manadzieje ze nic si enie bedzie dzialo aty bedziesz dodatkowo sie spelniala w pracy
Izoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Izolku ja manadzieje ze nic si enie bedzie dzialo aty bedziesz dodatkowo sie spelniala w pracy
Aniu dziękuję
Ja też mam taką nadzieję
BTW dawaj koniecznie znać co z tą betą- to byłby dopiero CudWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 19:04
-
nowatorka wrote:Ania_84 widze ze cos sie u ciebie ciekawego dzieje
chyba bylabym niezlym przypadkiem klinicznym wraz z mezem
marissith, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Właśnie mi się zesrało otwieranie firmy w UK. Jestem tak zła że aż mi się chce płakać. Wszystko już załatwione było i został tylko do podania adres do korespondencji (nie adres prawny firmy) na terenie UK. Byliśmy z mężem pewni że jego brat, który tam mieszka zgodzi się odebrać cztery razy w roku pismo z urzędu i przesłać nam skan czy fotkę ale okazało się że niestety nic z tego. Znowu się okazuje że z rodziną to najlepiej na zdjęciu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Tak to jest niestety z rodzina.
Ja utrzymuje kontakt jedynie z moja mama i babcia. Doslownie, tylko z nimi. Reszta rodziny chciala mnie wykorzystac finansowo lub zebym im prace znalazla. No juz, zadzieram kiece i lece.Lady Maruda lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Kurcze dni lecą jak oszalałe... trudno mi się aż wbić w dyskusję, tak rzadko mam czas Was czytać ;( Jednak maluchy są mega absorbujące... teraz mi akurat syn pierdzi przez sen więc siędzę w smrodku bąków i czekam aż się obudzi na pierwsze nocne karmienie ;P A potem idę w kimę
Anuśka tak to jest z tą rodzinką kurde ;/
Ania no nie wiem, na jednym teście widzę cień, ale pamiętam że też takie miewałam i dopóki mocnej krechy nie zobaczyłam to nic z tego nie było... ale kciuki trzymam, wiadomo że nigdy nic nie wiadomo!
Izolec, Summerka wpadnijcie czasem na fioletGroszki wam rosną w zastraszającym tempie, aż nie ogarniam...
Nastka to w UK widzę też mają z dupy przepisy - twój facet powinien jakiś chociaż tymczasowy papier dostać żeby móc się starać o pracę. No jak tak można, zostwiać człowieka bez paszportu ;/
PierdziRadek pozdrawia ciotki
Trzymamy kciuki za kolejne fasole! Lato jeszcze nie mnęło, sporo upojnych gorących nocy przed wami
Summerka, Katjaa, Misi@, Ania_84, Blondik, Anuśka, marissith, Asiula86, Koniara, choco, Izoleccc, ara lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane witam sie z mega bolem glowy i pulsujacym zebem a moja stom dopiero w pon wraca
Blondik yyyy zevtak powiem nie zrobilam w domku brak a na krew nie pojechalam jeszcze boo jakos nie czuje tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:04
-
nick nieaktualny